Vind Dakkapel specialisten in Strijen

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Strijen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Strijen

 • Primero Klussenbedrijf
  Primero Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9523 reviews
  Dakkapel specialist in Strijen

  Welkom op de pagina van Primero Klussenbedrijf & Geveltechniek! Hopelijk kijkt u niet naar prijs maar naar kwaliteit, we zullen niet de duurste zijn maar ook niet de goedkoopste! Kwaliteit en klant tevredenheid is voor ons het alle belangrijkste.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Heel prettige communicatie, professionele aanpak, netjes gewerkt en een mooi resultaat. We zijn heel tevreden.
 • Littleyaman
  Littleyaman
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Dakkapel specialist in Strijen

  Houtrotspecialist, reparatie van houten kozijnen Hout opvullen op de manier hoe het hoort op een nette manier. Deel vervangingen ,onderdorpel vervangen ,stijlen vervangen etc. Glaslatten neuslatten vervangen Vastgoedonderhoud. Verlaagd en systeem plafond. Plaatsen van binnen wanden met hout of gips.

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Reageert snel, houdt zich aan afspraken, reparatie ramen en dakkapel: prima werk geleverd. Contact erg prettig!!
 • Zoutewelle Timmerwerken
  Zoutewelle Timmerwerken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5537 reviews
  Dakkapel specialist in Strijen

  Zoutewelle timmerwerken heeft 15 jaar ervaring in renovatie en nieuwbouw, keukens, barbouw,deuren en kozijnen, slotwerk 3 puntsluitingen, schilderwerken buiten en binnen, koven maken, overkappingen, dakramen en dakkapellen. Geen klus is te gek. Kwaliteit en wensen van de klant staat bij ons op nummer 1! Wij komen altijd eerst bij u langs om de werkzaamheden en wensen te bespreken en u krijgt een vrijblijvende offerte! Graag vernemen wij binnen 2 weken of de offerte akkoord is i.v.m. Het inplannen van de werkzaamheden. Zie ons portfolio voor een eerste indruk!

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Randy kon het probleem meteen verhelpen. Heel fijn!
 • Algemeen Onderhoudsbedrijf E.B. van der Zalm
  Algemeen Onderhoudsbedrijf E.B. van der Zalm
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Dakkapel specialist in Strijen

  Ik ben al 25 jaar zelfstandig ondernemer heb in mijn loopbaan,10 jaar schilderwerk gedaan 8 jaar sanitair aanbouwtjes gezet huizen gebouwd zo ook het huis waar ik met mijn vrouw en kind woont kortom zeer allround.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Werkt netjes, wc aangesloten en geplaatst
 • Batist Bouw
  Batist Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6530 reviews
  Dakkapel specialist in Strijen

  Wij zorgen ervoor dat uw ideeën werkelijkheid worden door middel van uitgebreid advies, goed overleg en vakkundig afgewerkte projecten. - Nieuwbouw, verbouw en renovatie

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ruben heeft ons zeer goed geholpen met het plaatsen van een binnenmuur, een deurkozijn met twee deurtjes op zolder en het plaatsen van 4,5 meter aan knieschotten. Dit is keurig afgerond door de mannen die hard hebben gewerkt en alles netjes hebben opgeruimd. Al met al tevreden over het eindresultaat. Helaas wel een kleine miscommunicatie gehad over de afwerking van MDF panelen, deze waren gegrond, alleen de gegronde platen waren erg beschadigd, lees opnieuw schuren, gronden en afvlakken etc.). Dit heb ik naderhand zelf opgepakt en maakt de kamer nu ook echt helemaal af. Gezien de hoge mate van betrouwbaarheid heb ik begin mei bij Ruben gevraagd voor de kosten van een uitbouw en nog wat andere klussen rondom het huis. Na eerst goed contact te hebben gehad, heb ik eind mei feedback gekregen omtrent de uitbouw. Dit was echt te duur voor ons. Daarna zou hij nog terugkomen voor de kleinere klussen. Helaas heb ik niks meer van Ruben mogen vernemen. Dat vind ik persoonlijk erg jammer.
 • Vedadak
  Vedadak
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Dakkapel specialist in Strijen

  Vedadak dakonderhoud is een zeer specialistisch bedrijf met 15 jaar ervaring in dakrenovatie,dakbedekking en dakonderhoud, onze dakprofessionals door heel Nederland staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Op al onze werkzaamheden krijgt u tot wel 15 jaar garantie. Wij zijn VCA gecertificeerd en bovendien hebben al onze werknemers een tectum dakvakmanschap opleiding afgerond. Geen woorden maar daken.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Klus duurt even wat langer dan gepland: slecht weer, oponthoud en een ongeplande vakantie mijnerzijds. Inmiddels terug van vakantie en de klus is conform afspraak afgerond. Ben goed tevreden met het resultaat. Moet nu nog ff regenen/stormen zodat ik weet dat het dak goed gerepareerd is. Voor nu ziet het er in ieder geval goed uit en ik weet dat ik garantie heb.
 • J. Homburg Onderhoud
  J. Homburg Onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.4548 reviews
  Dakkapel specialist in Strijen

  Ik heb al ruim 30 jaar ervaring als timmerman, waarvan de laatste 22 jaar als zelfstandig ondernemer. Mijn specialisatie ligt met name bij verbouwingen, houtrot reparaties en het afhangen van deuren en ramen inclusief eventueel bijkomend glaswerk. Een bijkomend voordeel is dat ik de kozijnen en ramen zelf maak, waardoor elke afmeting mogelijk is. Ik kom graag langs voor een gratis vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Netjes opgelost prijs werdt iets hoger dan afspraak
 • PROBUD HIRSZFELD

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Strijen

  PROBUD HIRSZFELD is je ideale partner als je een Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Glaszetter nodig hebt in Strijen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Meubels (de)monteren, Garagedeur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten die wij als Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Extra Wonen
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakkapel specialist in Strijen

  Wij zijn een jong en gedreven bouwbedrijf die zich heeft gespecialiseerd in renovaties en timmerwerk in en rond uw woning. Mooie dingen maken en verbouwen is wat ons drijft. Kwaliteit staat bij ons voorop en goede communicatie met de opdrachtgever is een garantie voor het succesvol afronden van de opdracht. Bent u tevreden en dan zijn wij dat ook. Wij bedanken u voor het vertrouwen. Met vriendelijk groet, Extra Wonen

  Laatste review:
  Ombouw/koof plaatsen/vervangen-
  Nette, vriendelijke en behulpzame mannen die vakwerk afleveren en niet weglopen als het achteraf toch best wel een lastige klus was. Wij zijn super tevreden.
 • J. van Zanten Onderhoud
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Strijen

  Jan van zanten onderhoud is een zelfstandige zonder personeel (ZZP) ingeschreven Bij de K.V.K. Ingeschreven in 1998. Specialiteiten liggen met name in het timmerwerk, tegelwerk,en loodgieterswerk. Als zodanig bijna 20 jaar ervaring! Mocht de opdracht omvangrijker of buiten mijn Expertise vallen, ( bijvoorbeeld Stukadorren, elektra, etc.,) kan ik mij beroepen op diverse collega's die deze wel bezitten en zo gezamenlijk de opdracht aannemen! Voor een zo goed mogelijk eindresultaat ! Uiteraard zijn op alle door mij aangenomen opdrachten garantie van toepassing! Met vriendelijke groet, Jan van Zanten. (Van zanten onderhoud Strijen).

  Laatste review:
  Jan heeft nooi werk afgeleverd en netjes al het puin afgevoerd. Wij zijn dik tevreden met het eindresultaat!

4.7

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Strijen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 26 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Strijen

Andere vakmensen in Strijen

Vind vakmensen bij jou in de buurt