Vind Dakkapel specialisten in Drijber

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Drijber? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Drijber

 • Dakdekker Mariusz
  Beoordeling: 4.4 van 54.4565 reviews
  Dakkapel specialist in Drijber

  mijn beroep is een timerman Ik werk al 4 jaar als timmerman in NederlandIk heb 2 jaar op daken gewerkt laatste 2 jaar als all bouw timmerman

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Snel en vakkundig dakdoorvoer geplaatst. Komt afspraken na en prettige communicatie. Aanrader.
 • Stok dakkapellen
  Stok dakkapellen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakkapel specialist in Drijber

  Stok Dakkapellen is gespecialiseerd in het bouwen van kunststof dakkapellen en nokverhogingen. Dankzij onze onderhoudsarme, van hoog kwaliteit dakkapellen kan u van uw zolder een grote ruimte maken.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Excellent work by Gerben and colleagues! Very patient and take customer’s wishes into account. Placed dakkapel of 430cm wide, across 2 rooms and afterwards finishing from inside was very good. The timing was also not that long between order and placement. Price quality ratio is very good. Highly recommended!!
 • Maurik Afbouw en Timmerwerk

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Drijber

  Allround timmerman, regio Hoogeveen. Onze werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende timmer en tegelwerkzaamheden. Ook ontzorgen wij van A tot Z in de renovatie van een badkamer.

 • Bouwbedrijf Wood B.V.
  Bouwbedrijf Wood B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Drijber

  Bouwbedrijf Wood B.V.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Zeer prettige ervaring! Contact verliep makkelijk en snel, afspraken werden goed nagekomen en de werkzaamheden super uitgevoerd. In overleg is alles goed gepland! En op tijd klaar! Kortom, zeker aan te bevelen!
 • Camper Bouw Nederland

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Drijber

  Heb je een Installatiebedrijf, Aannemer, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist nodig in Hoogeveen of omgeving? Camper Bouw Nederland kan je helpen met alle klussen die een Installatiebedrijf, Aannemer, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist voor je kan uitvoeren, zoals Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • DuuMaa

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Drijber

  ---

 • Korte Afbouw

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Drijber

  Korte Afbouw kan je helpen met je Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf klus in Hoogeveen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Wand- of vloertegels zetten, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Korte Afbouw om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Hoogeveens Aannemersbedrijf B.V.
  Hoogeveens Aannemersbedrijf B.V.
  Beoordeling: 3.6 van 53.653 reviews
  Dakkapel specialist in Drijber

  ‘Samen met u maken wij er iets moois van’ en daar gaat het bij het Hoogeveens Aannemersbedrijf om. Of het nu gaat om onderhoud, verbouw of nieuwbouw, samen met u slaan wij graag de spijker op zijn kop. Het aannemersechtpaar, Hans en Tieneke Ringenier, delen al meer dan 25 jaar hun passie voor de bouw. Wij gaan graag met u de uitdaging aan om uw wensen te realiseren. Hoe doen wij dat? Door samen met u uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. ‘Kan niet’ is voor ons de meest uitdagende zin in het gesprek met onze opdrachtgever. Wij komen graag bij u langs. En of dat nu overdag of ’s avonds is, dat maakt ons niet uit. Het voordeel van een bezoek bij u is, dat wij een helder beeld krijgen van de huidige situatie en van uw wensen. Zo kunnen wij u een goed advies geven. Daarna ontvangt u van ons een duidelijke en vrijblijvende offerte. Deze offerte wordt persoonlijk gebracht en met u besproken. Want wij houden niet van open einden en zouden het vervelend vinden als u met vragen blijft zitten. Wij hechten we veel waarde aan goede communicatie. Ook als wij voor u aan het werk zijn. Ons team van medewerkers is all round. Dit is voor u als klant prettig, want u ziet telkens dezelfde vertrouwde gezichten. En helaas, hoe mooi we het verhaal voor u kunnen maken. Er is geen verbouwing die gepaard gaat zonder stof en rommel. Maar wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. En wat is er mooier om aan het eind van de werkdag het resultaat te bekijken en te laten zien aan familie of vrienden. En als het werk klaar is, zijn wij pas tevreden als u dat ook bent. Het eindproduct is belangrijk. Maar de weg daar naar toe is minstens zo belangrijk. En die weg bewandelen wij graag samen met de klant! Met vriendelijke groet, Tieneke en Hans Ringenier

  Laatste review:
  Serre (ver)bouwen-
  Langs geweest, wilde de opdracht wel. Krijgt “ineens” ander groot werk en vervolgens 3x zoveel vragen als normaal omdat hij de opdracht eigenlijk niet wil. Zeg gewoon waar het op staat!
 • Bouwbedrijf J. Uiterwijk Winkel
  Bouwbedrijf J. Uiterwijk Winkel

  Nieuw op Werkspot

  Dakkapel specialist in Drijber

  Jouw partner in vakmanschap Bij Bouwbedrijf J. Uiterwijk Winkel geloven we in het creëren van ruimtes die aansluiten bij jouw dromen en behoeften. Wij zijn gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige bouwoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Waarom Bouwbedrijf J. Uiterwijk Winkel? Vakmanschap: Onze vakmensen zijn gedreven door passie en perfectionisme, wat resulteert in kwalitatieve, duurzame bouwprojecten. Klantgerichtheid: Jouw visie staat centraal. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en bieden op maat gemaakte oplossingen. Transparantie: Bij ons geen verrassingen. We houden je gedurende het hele proces op de hoogte van de voortgang en kosten. Ervaring: Met jarenlange ervaring hebben we talloze projecten succesvol afgerond, van kleine verbouwingen tot grootschalige renovaties.

 • Koekoek Technische Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakkapel specialist in Drijber

  Voor al uw klussen die netjes moeten gebeuren.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Was top en vlot

4.7

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Drijber, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 13 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Drijber

Andere vakmensen in Drijber

Vind vakmensen bij jou in de buurt