Vind Alarmsysteem installateurs in Kreileroord

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Kreileroord? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Kreileroord

 • Klusbedrijf Jonkertjes
  Klusbedrijf Jonkertjes

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  KBJ montage bouw installatie

 • T.Koning Dienstverlening
  T.Koning Dienstverlening

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  T.Koning Dienstverlening is voornamelijk werkzaam in de zonnepanelen branche Zowel het dakwerk als het aansluiten in de groepenkast en het monteren van omvormers kunnen wij voor u realiseren. Ook kunnen wij verdere kabeltrajecten van externe apparaten waaronder: airco’s, Warmtepompen e.z.. installeren Eventuele andere werkzaamheden zijn in overleg ook mogelijk

 • Lentz Elektra

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  Voor alle elektraklussen in en om het huis Ook plaats en lever ik infraroodpanelen , groepenkasten en zonnepanelen . Mvg cyrille lentz Lentz Elektra

 • BTK elektro

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  BTK elektro kan je helpen met je Elektricien klus in Medemblik en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, Verlichting installeren of verplaatsen, Elektrisch hek of poort repareren, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met BTK elektro om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Smartyhome
  Smartyhome
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  Smartyhome is een specialist welke zich eigen richt in de automatisering van woningen en / of bedrijfsruimtes. Of het nu om nieuwbouw of al reeds bestaande bouw gaat wij hebben de kennis in huis om de woning slimmer maar ook besparend te maken. Of het nu gaat om slimme sensoren welke verlichting in en rondom het huis aansturen, of temperatuur regelingen per kamer- / leefruimte, beveiligen van de woning of toegangscontrole, Wij hebben voor alles een oplossing en denken dan ook graag mee aan de wensen van onze klanten en hun doel hiervan. Smartyhome is opgericht in 2018 met als kenmerk huizen energiezuiniger te maken en te investeren in goede en slimme apparaten waar de consument ook daadwerkelijk wat mee kan, en zijn of haar wensen in vervulling laten gaan. Smartyhome is dan ook het kleine zusje van Yimmer met een standvastige visie. Yimmer is het bedrijf voor alle IT – gerelateerde zaken waardoor wij ook voor netwerken, bedradingen en andere IT oplossingen altijd makkelijk kunnen schalen voor de klant waardoor we een algeheel pakket kunnen bieden binnen Smartyhome. Werkzaamheden die wij verrichten zijn tot nu toe voornamelijk particuliere klanten met een breed scala aan wensen van het totale pakket tot de kleine onderdelen hiervan, Hierbij kunt u denken aan simpele oplossingen als een draadloos intercom systeem aan de deur of op een kleinschalige wijze de verlichting in de hoofdverblijven te schakelen. Ook grotere projecten hebben we afgerond waardoor alle stekkerdozen slim zijn gemaakt in een woning en verlichting automatische reageert op aanwezigheid van personen in bepaalde ruimtes. Ervaringen hebben wij ondermiddels met de producten van O.A Zipato, Homey, Fibaro, Z-Wave protocollen, INNR, Google devices, Ring, en nog vele andere.

  Laatste review:
  Heel fijn, hoe onze verlichting nu allemaal makkelijk en gebruiksvriendelijk te bedienen is. Vakman is zeer fijn in omgang en levert een goede service.
 • frontro
  frontro
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  Frontro Klussenbedrijf Met zijn zorgvuldig opgebouwde kennis en praktijkervaring de vakman bij u in de buurt: oa werkzaam in: - Elektra (storingen oplossen) - Computers / Netwerken / Wifi - Water - Riolering - Slimme aparatuur aansluisten oa; thermostaten, zonnepanelen, lichtschakelaars - Domotica - Auto Reparatie / uitlezen

  Laatste review:
  Auto reparatie of onderhoud-
  Uitstekende en deskundig. Keurig ingebouwd plus handsfree bluetooth aangesloten binnen een half uur
 • Timmerbedrijf Bowy
  Timmerbedrijf Bowy
  Beoordeling: 3.4 van 53.453 reviews
  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  Een bouwbedrijf wat graag mee denkt met de klant en een mooie eind resultaat voor staat

  Laatste review:
  Garage (ver)bouwen-
  Over de kwaliteit van zijn werk kan ik niets zeggen en zal dat dus ook niet doen. Wel komt hij zijn afspraken niet na, via werkspot in contact met hem gekomen en gegevens gedeeld, daarna is hij hier geweest voor een opname en te bespreken wat de wensen zijn. Dat is nu 2 maande geleden en ik heb niets meer gehoord, geen telefoontje, geen email, niets van dat alles. Ook geen email die in de spambox terecht is gekomen. Gemiste kans en ik zal in de toekomst ook zeker niet voor deze aannemer kiezen.
 • MAKK-meester
  MAKK-meester

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  Welkom bij MAKK-meester, waar vakmanschap en ervaring samenkomen om jouw huis te transformeren in een oase van stijl en functionaliteit. Met meer dan 20 jaar ervaring in deuren, kozijnen, dakappelen en renovaties, put ik uit een schat aan ervaring om jouw project tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om het vervangen van oude deuren, het herstellen van beschadigde kozijnen of het renoveren van complete ruimtes, mijn 20 jaar ervaring staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Laat ik jouw woning omtoveren tot een meesterwerk met MAKK-meester! Bij MAKK-meester streven we niet alleen naar vakmanschap, maar ook naar uitmuntendheid in materialen. We leveren en gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen, zodat jouw renovatie niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en langdurig van aard. Met MAKK-meester ben je verzekerd van topkwaliteit, van begin tot eind. Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!

 • kapITein Services & Support
  kapITein Services & Support

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  Ik ben een zelfstandig ondernemer met meer dan 12 jaar ervaring in consumenten electronica; Computer en accessoires, tablets, telefoons, gaming (PC/PS/Xbox) en accessoires, televisies, home cinema en soundbar, bekabelingen, en smart home met o.a. huisbeveiliging en verlichting Kennis over verschillende besturingssystemen en bijkomende beveiliging op internet voor consumenten Uitgebreide kennis over WiFi. Ik geef deskundig advies en bied pakketten aan op maat die ervoor zorgen dat je altijd bereik hebt met de best mogelijke snelheid Voor het ophangen van audiovisuele apparatuur in en rond het huis wordt gebruik gemaakt van professioneel en degelijk gereedschap voor een optimaal resultaat Ik beschik over nuttige kennis en ervaring met communicatie, klantvriendelijkheid, klanttevredenheid, en oplossingsgerichte werkwijzen Het ontzorgen van de klant op de beste manier mogelijk, waarbij alles in werking gesteld wordt om aan alle wensen te voldoen voor de ultieme klant ervaring Altijd duidelijke, heldere, en simpele uitleg zodat je geen woordenboek nodig hebt om iets te kunnen begrijpen.

 • Nuts-Infra

  Nieuw op Werkspot

  Alarmsysteem installateur in Kreileroord

  Nuts-Infra is gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van elektra en installatiewerk gas/water/warmte. Dit zowel voor binnen als ook buitenwerkzaamheden. Wij hebben de beschikking over voldoende werkmaterieel zoals complete werkbussen, graafmachines en gereedschappen. Naast deze werkzaamheden kunnen wij ook ondergrondse horizontale gestuurde boringen uitvoeren met onze 2 boorinstallaties met lengtes van 5 tot 70 meter in diameters van 32 tot en met 110 mm.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Kreileroord

Andere vakmensen in Kreileroord

Vind vakmensen bij jou in de buurt