Vind Airco installateurs in Den Dolder

Op zoek naar Airco installateurs in Den Dolder? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Airco installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde airco installateurs in Den Dolder

 • Gooische Airco Service
  Gooische Airco Service
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Airco installateur in Den Dolder

  Mijn naam is Ewout Sijl, eigenaar van Gooische Airco Service in Bussum. Ik verkoop, (de)monteer, repareer en onderhoud airco's. Hiervoor heb ik alle relevante (wettelijk verplichte) opleidingen gevolgd. Tevens bezit ik over al het benodigde gereedschap om u te kunnen voorzien. Ik ben pas tevreden als u tevreden bent, dit probeer ik te o.a. te bereiken door eerlijke en open communicatie. Hoofdzakelijk lever ik twee merken airco's: Tosot of LG, maar in principe kan ik alles monteren en in bedrijf stellen. Om een goede prijsindicatie te kunnen doen, kom ik idealiter bij u langs om het werk te bekijken. Een enkele keer kan ik op basis van geleverde informatie en foto's een passend aanbod doen. Tot snel, Ewout Sijl Gooische Airco Service Ik hoop van u te horen, Ewout Sijl Gooische airco service

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Ewout is zeer kundig, werkt efficiënt en heeft verstand van zaken. Ik ben zeer tevreden en zou in de toekomst Ewout weer vragen! Prijs/kwaliteit ook in verhouding!
 • R-co klimaat
  R-co klimaat
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Airco installateur in Den Dolder

  Installatie en verkoop airco (vrf ,vrv,chiller,rooftop) Warmtepomp (hybride,monoblock) Ventilatie (wtw) officieel dealer van : DAIKIN ,PANASONIC, LG. HAAIER, MITSHIBISHI

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Prima airco monteur,hielp mij uit de brand voor een reparatie.
 • AIR Klimaattechniek
  AIR Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Airco installateur in Den Dolder

  Met ruime ervaring op het gebied van warmtepompen, airconditioning en klimaatregeling, staat AIR Klimaattechniek bekend om het leveren van betrouwbare en innovatieve oplossingen die een hoog rendement bieden en het comfort naar een optimaal niveau tillen. Met onze kennis en ervaring streven we ernaar om onze klanten te voorzien van technologisch geavanceerde systemen die niet alleen efficiënt zijn, maar ook naadloos integreren met hun leef- of werkomgeving. Onze toewijding aan excellentie in ontwerp, installatie en onderhoud zorgt ervoor dat we voldoen aan de behoeften van diverse sectoren en klanten, en bijdragen aan een duurzamere toekomst door het verminderen van energieverbruik en het minimaliseren van milieu-impact. Met AIR Klimaattechniek bent u verzekerd van een partner die streeft naar perfectie in comfort en prestaties. Onze reputatie is gebouwd op eerlijkheid en betrouwbaarheid, waarbij we streven naar transparantie en integriteit in al onze interacties. Flexibiliteit is een van onze kernwaarden, waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van onze klanten. Met een focus op klanttevredenheid en het leveren van hoogwaardige diensten, zijn wij uw partner voor betrouwbare en innovatieve klimaatoplossingen.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Perfecte communicatie en alles volgens afspraak uitgevoerd
 • Van Leeuwen Airconditioning
  Van Leeuwen Airconditioning
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Airco installateur in Den Dolder

  Van leeuwen airconditioning is gespecialiseerd in het plaatsen onderhouden en storingen oplossen aan airconditioning systemen ook beschikken we over de verplichte f gassen certificering

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Fantastische service!
 • Klimaatservice Utrecht B.V.
  Klimaatservice Utrecht B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Airco installateur in Den Dolder

  Klimaatservice Utrecht! Bij ons kan u terecht voor installatie, levering en/of inbedrijfstelling van uw klimaatinstallatie. Daarnaast ontwerpen en berekenen wij complete installaties. Wij zijn namelijk toegewijd aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die bijdragen aan een duurzame en comfortabele omgeving voor iedereen. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Onze producten en diensten zijn ontworpen om uw woon- of werkomgeving energiezuiniger te maken en de luchtkwaliteit te verbeteren. Wij zijn gepassioneerd over het creëren van een gezonde leefomgeving en doen er alles aan om uw wensen te vervullen. Onze betrouwbare en gekwalificeerde medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Wij kijken er naar uit om u van dienst te zijn en samen te werken aan een duurzamere toekomst.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Zeer snelle en duidelijk communicatie; erg vriendelijke monteurs en helpen mij precies bij wat ik nodig heb.
 • Zaanburg Koeltechniek
  Beoordeling: 4.9 van 54.95112 reviews
  Airco installateur in Den Dolder

  Zaanburg koeltechniek partner van Nour koeltechniek B.V. Onze team heeft al jaren ervaring in koeltechniek. We werken voor zakelijke en particuliere klanten. Onze werk is altijd met passie aan iedere opdracht klein of groot. We bieden onze service aan jullie (alles binnen koeltechniek) Onze dienst zijn : Nieuwbouw, Storingsdiensten, Koeling, Vriescel, Koelcel, Airconditioning, Onderhoud, Klimaatbeheersing, Koeltechniek, Airco installatie, Luchtkanaal behandeling , Zakelijk, Airco Reparatie en onderhoud. Airco’s plaatsen. Neem gerust contact met ons op. We Werken door hele Nederland 🇳🇱 M.V.G Zaanburg koeltechniek

  Laatste review:
  Airconditioning reparatie of onderhoud-
  Zeer duidelijke communicatie. Airco zeer snel schoongemaakt. Ik raad aan.
 • Breeze Klimaat
  Breeze Klimaat
  Beoordeling: 5 van 55521 reviews
  Airco installateur in Den Dolder

  Wij zijn een jong gespecialiseerd en klantgericht bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van Airconditioning, warmtepompen, luchtbehandelingen en ventilatie voor zowel de zakelijke als de particulieren markt. Wij zijn stek/fgassen gecertificeerd en voeren onze werkzaamheden ook uit conform stek/fgassen. Bij ons staat klanttevredenheid en de kwaliteit van de door ons geleverde producten/diensten voorop. Daarom komen wij altijd graag eerst vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken zodat wij u een passend aanbod kunnen doen. Wij geven u een eerlijk advies zodat er duidelijkheid is voor beide partijen. Zo hopen wij nare verassingen en een slechte start te voorkomen. onze diensten bestaan uit: -advies -montage -24/7service -onderhoud Wij zijn merk onafhankelijk en kunnen elk gewenst merk leveren en monteren.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Echt top bedrijf. Aardige mensen, goede prijs en kwaliteit. Komt afspreken na...Alles wat goed. Aanrader
 • R.M. van der Vliet
  R.M. van der Vliet

  Nog geen reviews

  Airco installateur in Den Dolder

  IRM Elektra: Voor het vervangen van groepenkasten, aanleg van extra groepen, elektra van keukens, verlagen van stopcontacten enz... Omdat ik onlangs actief ben op Werkspot zijn mijn reviews nog in aanvraag. Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

 • Vm-t
  Vm-t
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Airco installateur in Den Dolder

  VM-T is gespecialiseerd in het leveren, monteren en installeren van airconditioning systemen. Zowel particulier als zakelijk bent u bij ons aan het juiste adres. 15 jaar ervaring. F-gassen gecertificeerd. BRL100+200 Kwaliteit. Betrouwbaarheid. Klantgericht maatwerk. Particulier en zakelijk. Eerlijke afspraken.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Wij hebben een Daikin airco laten plaatsen door Vincenzo. Hij denkt goed mee en alle opties en modellen zijn mogelijk. De leidingen zijn in overleg met ons keurig weggewerkt en de buitenunit is keurig trillingsvrij aan de buitenmuur bevestigd. Wij zijn erg tevreden!
 • NOOR Klimaattechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Airco installateur in Den Dolder

  Noor Klimaattechniek is een officieel F-gassen gecertificeerd bedrijf. U krijgt garantie dat alle werkzaamheden aan uw airconditioning of warmtepomp volgens geldende wet- en regelgeving en door gecertificeerde monteurs worden uitgevoerd. Noor Klimaattechniek heeft voor elke situatie een passende oplossing waarbij comfort, kwaliteit, en uw tevredenheid het uitgangspunt is.

  Laatste review:
  Airco installeren of vervangen-
  Klus nog niet begonnen. Tot nu toe contact professioneel en vriendelijk

4.7

Top beoordelingen Airco installateurs

Onze Airco installateurs in Den Dolder, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 135 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Airco installateurs in Den Dolder

Andere vakmensen in Den Dolder

Vind vakmensen bij jou in de buurt