Vind vakmensen in Vlissingen

Op zoek naar vakmensen in Vlissingen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Vlissingen

 • 3sprongelektra
  3sprongelektra
  Beoordeling: 4.7 van 54.7523 reviews

  Hoi, mijn naam is Arne Driesprong. Met mijn 18 jaar ervaring als elektricien, kan ik u met alles wat met elektra te maken heeft ondersteunen. Ik kan van mijzelf zeggen dat ik een vriendelijke meegaande man ben. Ik volg de wensen van u als klant en weet altijd een oplossing te vinden. U kunt ervan uit gaan dat zichtwerk qua montage er zeer netjes uitziet en alles wat voor het oog niet meer zichtbaar is, er volgens de norm gemonteerd wordt. Veiligheid staat bij mij op de eerste plaats.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Goede communicatie en werkzaamheden netjes uitgevoerd. Liep iets uit, maar niet te beroerd om nog even door te gaan. Syphatieke kerel, zou zo weer een klus uit laten voeren door hem.
 • I.M. Afbouw & Renovatie
  I.M. Afbouw & Renovatie
  Beoordeling: 4.4 van 54.4513 reviews

  I.M.Afbouw& Renovatie

  Laatste review:
  Werkt netjes, komt afspraken na. Servicegericht en kan snel l.
 • OY
  OY
  Beoordeling: 4.5 van 54.558 reviews

  vvww.BinnenSchilderService.nI kan je helpen met je schilderwerkzaamheden. Ze staan klaar om al je vragen over binnenschilderwerk, zoals Wanden, Plafonds, Deuren, Kozijnen, Plinten en Trappen, te beantwoorden. Neem direct contact op met O.Y. om te bespreken en een prijsopgave aan te vragen. Nadat we je niet alleen het beste en persoonlijke advies hebben gegeven dat je nodig hebt, ontvang je ook een uitgebreide offerte.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Snelle communicatie, duidelijk vooraf een prijsopgave. Mijn trap ziet er weer prachtig uit. Ik ben er blij mee! Osman is een harde werker komt zijn afspraken na, is vriendelijk, legt alles netjes uit en ruimt alles netjes op. Ik vond het prettig dat hij vooraf kennis kwam maken en na het werk nog terugkwam om te vragen of het naar wens was. Een aanrader!
 • Klussenbedrijf Jaffna
  Klussenbedrijf Jaffna
  Beoordeling: 4.3 van 54.3520 reviews

  We hebben ruim ervaring in installataleren en onderhouden van cv ketel , renovatie in en om het huis ( badkamer ,wc en sanitair) en we werken in regio zeeland,zuidholland, Noord-Brabant,en Limburg

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Super snel aardige meedenkende handige klusser! Zeker een aanrader. Bedankt!
 • Vermazen Vloeren
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews

  Vermazen Vloeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leggen van laminaat-, pvc-, parket-, houten-, vinyl- en tapijtvloeren.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Visgraat goed gelegd. Erg blij mee!
 • Bouwkundig ingenieurs
  Bouwkundig ingenieurs
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews

  Bouwkundig ingenieurs kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakspecialist, Sloopbedrijf klus in Middelburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Meubels (de)monteren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Sloten plaatsen of repareren, Sanitair plaatsen of vervangen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren, Lekkage verhelpen, Gaten boren, Afzuigkap installeren of vervangen, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Bouwkundig ingenieurs om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Pergola of tuinhuis plaatsen-
  Mijn tuinhuis is vakkundig afgerond. Het contact en het maken van afspraken verliep prettig, zowel vooraf als tijdens de klus. Ik werd op de hoogte gehouden van de vorderingen. Er is netjes gewerkt. Prettig persoon om een klus uit te laten voeren!
 • Sayah
  Sayah
  Beoordeling: 4.9 van 54.9510 reviews

  Sayah, kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, klus in Vlissingen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Stucwerk binnen, , Laminaat leggen, Behangen kamer, Behang verwijderen, Meubel(s) maken, Muren Lamp ophangen, Trap repareren of onderhoud, Stucwerk repareren, Kitten, Decoratief schilderwerk te beantwoorden. Neem direct contact op met sayah om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen, Tegelwerk

  Laatste review:
  De beste klus bedrijf hij komt zijn afspraken na . Ook heel aardig vent .
 • DVCG
  DVCG
  Beoordeling: 4.7 van 54.7558 reviews

  Heeft u plannen om uw woning of bedrijfslocatie te vernieuwen? Geheel naar uw wensen renoveren wij uw object. Van vloer, keuken, badkamer, tot dakkapel of compleet aanbouw bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons staan de klanten op nummer een en denken wij graag met ze mee en nemen daar alle tijd voor. Alle onze werkzaamheden zijn aantoonbaar met foto's.

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Stipt , vriendelijk en met kennis van zaken het plaatsen van het toilet uitgevoerd. Werkt netjes en laat de werkplaats proper achter.
 • Zeeuws Stucadoor
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews

  .

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Gokhan heeft geweldig werk geleverd. Communicatie verliep goed, vriendelijke man. Is al zijn afspraken nagekomen voor een eerlijke prijs. Zeker een aanrader! Vakkundige stukadoor.
 • Bruinsma spuit- & schilderwerken
  Bruinsma spuit- & schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews

  -Binnen schilderwerk -Buitenschilderwerk -Monumentaal onderhoud -Wand afwerking -Airless latex spuiten -Airless lak spuiten -Airless dunpleister spuiten

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Best een moeilijke opdracht uitgeschreven. Aluminium kozijn, opknappen en netjes mat zwart schilderen. En nieuwe binnen deur aflakken. Snelle reactie op mijn aanvraag, en vlot een afspraak kunnen maken om “te komen kijken”. Zeer vriendelijk en professioneel advies gekregen, en ook was het mogelijk een om op korte termijn te beginnen. Duidelijk over kosten en te gebruiken materialen en tijdsindicatie. Al met al een zeer positieve ervaring! Een bedrijf om aan te raden.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt