Vind vakmensen in Sint Jansteen

Op zoek naar vakmensen in Sint Jansteen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vakmensen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vakmensen in Sint Jansteen

  • Star-Line
    Star-Line
    Beoordeling: 4.9 van 54.9575 reviews

    Star-Line is gespecialiseerd in Smart Home (Domotica) en brandveiligheidsoplossingen die het leven net even wat zekerder, veiliger, makkelijker en comfortabeler maken. Denkt u bij ons bijv. aan: - Het installeren van videodeurbellen; - Het plaatsen van thermostaten; - Het elektrisch kunnen openen van deuren; - Het verwarmen per kamer; - Het installeren van rook -en koolmonoxidemelders; - Het plaatsen van beveiligingscamera's Wij accepteren alleen klussen waarbij we een grote meerwaarde voor u hebben vanwege een combinatie van: onze expertise, kwaliteit van de uitvoering, prijs en ondersteuning. Deze zetten we met veel plezier in uw voordeel in, en anders niet.

    Laatste review:
    Deurbel of intercom installeren of repareren-
    Duidelijke afspraken werkt netjes en beantwoord alle vragen.
  • Hoveniersbedrijf M.J. van Damme
    Hoveniersbedrijf M.J. van Damme
    Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews

    Mijn specialisatie is het snoeien en verwijderen van alle soorten en maten bomen. Regulier hovenierswerk ben ik ook vertrouwd mee, en verder ben ik handig met hout en kluswerkzaamheden in het algemeen.

    Laatste review:
    Bomen snoeien of verwijderen-
    Janno is echt een vakman! Werkt snel en netjes,eerlijke prijs en dus absoluut aan te bevelen. Ook nog eens heel vriendelijk en meedenkend,kortom ... een volgende klus zal ik hem zeker gunnen!
  • Riim Onderhoudswerken
    Riim Onderhoudswerken
    Beoordeling: 4.8 van 54.8538 reviews

    Veel ervaring in de bouw, waaronder schilder- en voegwerk, stukadoor en onderhoudswerk.

    Laatste review:
    Stucwerk buiten-
    Ibrahim is friendly person and react fast on messages, cost was reasonable. Our wall in the garden is finished as agreed: pleistering of damaged spots and painting. Advise is to develop professional pride, in other words love to details: read agreements, finish corners, protect working environment, not to be in a rush even with small works. It will be all right then.
  • Starkohout
    Starkohout
    Beoordeling: 5 van 55538 reviews

    Wij zijn Jeroen, Koos en Dirk van Starkenburg. Onze specialisatie is het op maat maken van paneeldeuren en het plaatsen van deze deuren met nieuwe kozijnen indien nodig. Ook repareren wij oude deuren of vervangen dichte panelen door glas panelen. Hangen nieuwe deuren af. Verhelpen problemen met niet sluitende deuren, plaatsen valdorpels en nieuw hang en sluitwerk. Lambrisering en keukendeurtjes op maat. Zie onze website voor meer info. Zoek op onze naam.

    Laatste review:
    Binnendeur plaatsen of vervangen-
    Deur is heel netjes geplaatst, ging erg vlot en de heren waren heel vriendelijk. Ik wilde graag dat zij ook naar een andere deur keken omdat het deurbeslag niet goed zat, dit was geen enkel probleem en hebben ze ook netjes afgewerkt. Ontzettend tevreden met Starkohout! Bedankt heren
  • Klusbedrijf Zeeuws-Vlaanderen
    Beoordeling: 5 van 5552 reviews

    Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Zoek niet verder. Ik kan u tegen schappelijke prijzen helpen bij veel voorkomenden klussen. Van simpele klusjes als een schilderij / lamp ophangen of Ikea kast in elkaar zetten tot uitgebreidere renovatie klussen, zoals dakkapel plaatsen of wanden plaatsen. Ook Tado Cv systemen installeren kan ik voor u uitvoeren. Kijk op mijn website voor alle info. klusbedrijfzeeuwsvlaanderen

    Laatste review:
    Diverse kleine klussen-
    Volgens offerte uitstekend uitgevoerd. Werkt netjes en correct. Aanbevolen!
  • Van Beek Grondwerken
    Van Beek Grondwerken
    Beoordeling: 5 van 5551 review

    Ben je op zoek naar een, Hovenier, Stratenmaker, Sloopbedrijf? Dan kun je in Kapellebrug bij Van Beek Grondwerken terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Vloer verwijderen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

    Laatste review:
    Bomen snoeien of verwijderen-
    Lars kwam snel langs om een offerte te maken. De werkzaamheden zijn dezelfde week nog uitgevoerd. Alle beplanting, bomen en struiken zijn verwijderd en afgevoerd.
  • LH-allround
    LH-allround
    Beoordeling: 5 van 5551 review

    Heeft U geen tijd en lukt het niet om klussen in en rond het huis af te maken, laat dan LH allround het doen. Van het zomer klaar maken van tuinen tot het ophangen van apparatuur en nog veel meer. Klussen kunnen zijn: grondwerk, aanleggen van terrasen of paden, onderhoud aan gazon, hogedrukreining van stoep/gevel, schoonmaken van overkapping/boeiboorden. Ik ben net begonnen als zelfstandige maar heb al heel wat met mijn handjes gewerkt.

  • KLS Solutions
    KLS Solutions
    Beoordeling: 5 van 5551 review

    Klusbedrijf voor alle (kleinere) klussen in of rond u woning, Of het nu gaat om : Het leggen van vloeren (laminaat, PVC) Vervangen van sloten Deuren of kozijnen Plaatsen van schuttingen of carports EPDM Daken Of wat u verder kan bedenken. Neem vrijblijvend contact op Goede service en klantvriendelijkheid

  • De Klamper
    De Klamper
    Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

    De Klamper is een jong bedrijf dat bestratingswerkzaamheden uitvoert. Denk aan een nieuwe oprit, tuinbestrating, terrasbestrating of gewoonweg sierbestrating. Woont u in Zeeland en omstreken en zoekt u een ervaren stratenmaker, dan bent u hier aan het juiste adres!

    Laatste review:
    Bestrating aanleggen-
    Klus was snel gedaan, contact was duidelijk en makkelijk. Zeker een aanrader.
  • Hulst Interieur B.V.
    Hulst Interieur B.V.
    Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews

    Wij zijn een Allround bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in onder andere vloeren leggen en algehele renovaties. Maar wij doen meer dan dat! Zo goed als alle voorkomende werkzaamheden voeren wij voor u uit. Denk hierbij aan bestratingen, badkamers renoveren, keukens plaatsen, totale afwerking, etc.

    Laatste review:
    Aanbouw of opbouw plaatsen-
    Met wat miscommunicatie en wat geduld is de klus goed uitgevoerd.

Alle beroepen

Vind vakmensen bij jou in de buurt