Vind Metaal bewerkers in Wapenveld

Op zoek naar Metaal bewerkers in Wapenveld? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Wapenveld

 • NAZ Constructie
  NAZ Constructie
  Beoordeling: 4.6 van 54.6595 reviews
  Metaalbewerker in Wapenveld

  📞>>06386080^70<<,,Klusbedrijf NAZ Constructie,, Electra Montage Loodgieter Vloer Monteren van Meubel, kledingkast, bed, overige kasten. Voor meer informatie u kunt altijd contact opnemen met bovenstaande telefoonnummer.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Reageert snel, is professioneel en werkt netjes.
 • Handelsonderneming De Graaf.
  Handelsonderneming De Graaf.

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wapenveld

  Beste lezer Wij zijn een net startend bedrijf, en hebben nog ruimte voor diverse werkzaamheden. Wij bieden zowel werkzaamheden voor particulieren en bedrijven aan Betreft werkzaamheden 🏡Tuin grond en Straatwerk Sier bestrating Tegelpaden Opritten Tuinen leeghalen / renoveren Onkruid verwijderen / aanplanten Schutting plaatsen Kortom alles in de tuin (We zijn in bezit van een Minolta’s) 🔨Timmer werkzaamheden binnen en buitenshuis Timmer werk Voorzetwanden Isolatie plaatsen Stucwerk Laminaat leggen Zeil leggen Kastjes monteren Maatwerk kasten monteren Kitten Hang en sluitwerk Aftimmering Verven Sausen Kortom alle timmer werkzaamheden 🚐 verhuizen van inboedel (huizen leeghalen en naar de nieuwe woning brengen? Geen probleem!) transport met verhuiswagen ( laad klep met lift) of met een gewone bus L2 H2 met eventueel aanhanger ( tandemasser) 160x350 ook andere transport diensten zoals producten ophalen! ( hebt u zelf geen tijd en of vervoer? Dit regelen wij graag voor u op basis van een afgesproken bedrag en km vergoeding) 🚗Auto’s polijsten / kleien / wassen / coaten

 • MP Multi-las
  MP Multi-las

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wapenveld

  Voor een eerlijke prijs maak ik meubels van staal en hout. Met liefde vanuit eigen werkplaats worden de meubels gemaakt en verzonden door heel Nederland. Voor ons is eerlijkheid het belangrijkste en samen tot een prachtig eindresultaat komen. Voor we tot een akkoord komen hebben we eerst contact. Bij u of bij ons in de showroom. Wens u succes met uw klus en maak er samen met mij of een ander dat resultaat van die u verwacht......

 • Fix 07
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Metaalbewerker in Wapenveld

  all round monteur,metaalbewerking,laswerk (tig), elektra,installatie, waterleiding, cv,machinebouw,etc

  Laatste review:
  CV-ketel installeren of vervangen-
  Prettig qua communicatie en denkt mee!
 • R. Mulder Lastechniek
  R. Mulder Lastechniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.7519 reviews
  Metaalbewerker in Wapenveld

  Wij zijn een Lasbedrijf en klussenbedrijf We zijn gecertificeerd Lasbedrijf En we werken door heel Nederland We werken met alle staal soorten Wat we doen is boten bouw,constructie, gasleidingen, Ketels .we doen gecertificeerd laswerk Ook doen we laminaat leggen en andere klussen zoals loodgieters werk

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Afspraak was snel gemaakt. Makkelijk in communicatie en resultaat is top!!
 • Gerjan de Klusjesman
  Gerjan de Klusjesman

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wapenveld

  Leuk dat je kijkt op mijn profiel! Even op een rij waar ik voor sta en wat ik kan. Gerjan de Klusjesman staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, creatief, oplossingsgericht, vriendelijk en betaalbaar werk. Bij een klusjesman kan u aan veel verschillende werkzaamheden denken. Bij mij niet anders, u kunt mij inschakelen voor bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken of badkamer met het bijkomende leidingen en elektriciteit, het plaatsen van wanden, het realiseren van een overkapping of nieuwe schuur. Noem maar op. Ook kunt u een beroep op mij doen voor kleine lasklussen, of tuin aanleg / onderhoud. Nog steeds twijfels? Of wilt u een beroep op mij doen? Neem gerust even contact op!

 • Montagebedrijf Wago Khabuliani
  Montagebedrijf Wago Khabuliani
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Metaalbewerker in Wapenveld

  Ik ben Valeri van Montagebedrijf Wago Khabuliani, inmiddels heb ik al ruim 10 jaar ervaring in de bouw. Mijn voornaamste werk op het moment is isolatie, gipswanden en tegels maar ook kan ik andere werkzaamheden voor u verrichten o.a. - Tuin werkzaamheden, ook kappen van bomen - Vloeren leggen - Slopen - Puin opruimen - Diverse timmer werkzaamheden - Kleine verhuizingen - Enz. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit prijs verhouding en ga snel maar ook netjes te werk. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  We kregen snelle reactie en hij kon snel aan de slag bij een spoedklus bij ons thuis. We zijn erg tevreden!
 • K.Hofmeijer dienstverlening

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wapenveld

  Werkend in agriservice en in de bouw. Groot verleden in Metaalbewerking en schilderwerken. Alround bedrijf dus.

 • Vvdo
  Vvdo
  Beoordeling: 4.6 van 54.6532 reviews
  Metaalbewerker in Wapenveld

  Welkom op het profiel van Timmerbedrijf VVDO. Het timmerbedrijf voor al uw voorkomende timmerwerkzaamheden. VVDO is een full service aannemer opgezet in 2012. Betaalbaar, Maatwerk , kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons in hoog vaandel. -Houtbouw. -Houtskeletbouw. -Complete renovatie's -Chalets en tuinkamers -Daken en dakkapellen. -Renovatie timmerwerk. -Machinale houtbewerking. -Toeleverancier prefab elementen. Onze zakelijke opdrachtgevers zijn o.a: Staatsbosbeheer, Toplawood, AG vastgoed B.V Waarom kiezen voor timmerbedrijf Vvdo? -Wat we beloven komen we na. -Vrijblijvende offerte's. -Bij oplevering net zo schoon als bij aanvang. -Geen torenhoge meerprijzen. -Advies op maat -Garantie op geleverd werk -Alle werkzaamheden in eigen beheer. Specialisten op het gebied van Houtbouw, leveren prefab hsb en renovatie werkzaamheden.

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Reageert snel, houden zich aan afspraken, zijn vriendelijk, werken nauwkeurig. Zou ze zeker weer vragen.
 • Klusbedrijf Meddour
  Klusbedrijf Meddour
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Metaalbewerker in Wapenveld

  Hallo, ik ben Khaled Meddour en ik woon in Zwolle. Ik doe allerlei klussen, schilderwerk binnen en buiten, loodgieterswerk, klein timmerwerk en nog veel meer. Ik ben betrouwbaar en betaalbaar. U kunt mij vragen voor allerlei soorten klussen, ik vind overal een goede oplossing voor. Ik ben erg flexibel, in overleg is er heel veel mogelijk. Neem contact op en ik kom graag kijken om u een goed aanbod te doen.

  Laatste review:
  Kitten-
  Khaled kwam binnen een paar dagen langs om de opdracht door te nemen en diezelfde week nog uitgevoerd. We zijn heel tevreden over het afkitten van de trap en blij met het eindresultaat

4.9

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Wapenveld, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 7 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Wapenveld

Andere vakmensen in Wapenveld

Vind vakmensen bij jou in de buurt