Vind Metaal bewerkers in Wânswert

Op zoek naar Metaal bewerkers in Wânswert? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Wânswert

 • Tot metaalbewerking
  Tot metaalbewerking
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metaalbewerker in Wânswert

  Hallo ik ben Chiel en ik ben een kersverse zzp'er. Met een achtergrond als scheepsbouwer/reparateur, zeevarende en carrosseriebouwer bied ik mijzelf hierbij aan voor opdrachten op aanvraag. Ik kan zowel staal als RVS lassen d.m.v. BMBE, TIG en MIG/MAG. bovenhands, waterdicht maar helaas (nog) niet gecertificeerd. Draaien, frezen en slijpen behoort ook tot de mogelijkheden, dit alles in combinatie met voertuigtechniek is mij ook niet vreemd. daarnaast heb ik verscheidene specialisten vanuit verschillende hoeken in mijn kringen die ik eventueel kan inschakelen om tot het gewenste eindresultaat te komen. ik woon en werk vanuit Harlingen maar kan veel doen op locatie indien goed overleg heeft plaatsgevonden en voorbereidingen getroffen zijn. ik kan niet alles, maar wel veel ;)

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Prima snel
  Kom in contact
 • Jorritsma lasconsult
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Metaalbewerker in Wânswert

  Wij bij Jorritsma lasconsult hebben 40 jaar ervaring in las werkzaamheden, van koolstofstaal tot roestvrij staal & aluminium, wij repareren en creëren het allemaal! Wat ons onderscheidt van de rest zijn onze jaren ervaring en focus op kwaliteit vakmanschap. Wij vinden klanttevredenheid ontzettend belangrijk en laten daarom altijd onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Laten wij daarom wat tijd voor een ontmoeten inlassen !

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  De klus die ik hed is nu in uitvoering....ben er heel blij mee
  Kom in contact
 • O.M.D.
  O.M.D.
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Metaalbewerker in Wânswert

  wonend en werkend noord nederland, ik ben zzp’r voor de kleine klussen en reparatie in en om het huis, ook het leggen van laminaat en click pvc. Ook voor keuken de-montage en afbouw

  Laatste review:
  Kraan plaatsen, vervangen of repareren-
  Snel contact, duidelijke uitleg over kosten en prima uitgevoerd. Marcus heeft op een nette en rustige manier gewerkt. Kraan warm/koud aangesloten inclusief afvoer op riolering. We zijn erg tevreden. Bij een volgende klus, die we al met hem hebben besproken, gaan we hem opnieuw inhuren.
  Kom in contact
 • Technisch Lasbedrijf Bruining
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metaalbewerker in Wânswert

  Technisch Lasbedrijf Bruining. Bolsward e.o. Laswerkzaamheden in de metaal sector op locatie of werkplaats. Heeft u een klus? Neem contact op(zie google) of via werkspot.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  TLB heeft zeer kundig en goed de bout weten te verwijderen. Alles in goed overleg. Was zelfs bereid vroeg op een zaterdag aan het werk te gaan! Echt super!
  Kom in contact
 • Ringo Hoekstra
  Ringo Hoekstra
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Metaalbewerker in Wânswert

  Met passie voor het vak ... een tevreden klant is wat me drijft.. met inmiddels 20 jaar werkervaring in bijna alle werkzaamheden (wc keukens badkamers ) van fundering tot nok Ook voor een op maat gemaakte overkapping tuinhuis of hok... Of bent u toe aan een nieuw bitumen dak Ringo Hoekstra Timmer & Montage maakt alles weer waterdicht ...netjes en strak Werkend in noord en midden Nederland

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Klus is goed snel en goed uitgevoerd. Communicatie is duidelijk en vriendelijk. Ringo werkt netjes.
  Kom in contact
 • L. van der Molen Bouw

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wânswert

  Div klussen

  Kom in contact
 • Rinzema Multi Service
  Rinzema Multi Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9544 reviews
  Metaalbewerker in Wânswert

  Welkom bij Rinzema Multi Service, Rinzema Multi Service is een jong bedrijf dat zich voornamelijk richt op het demontage en sloop werk. Met een ruime ervaring van meer dan 10 jaar in de bouw met als hoofdtaak beton boor en zaagwerk en sloopwerkzaamheden, gaan wij geen opdracht uit de weg. Rinzema Multi Service richt zich met name op de kleinere opdrachten (max 1 week) zowel binnen als buitenshuis. Wij voeren het werk met zorg uit en laten ten alle tijden een nette werkplek achter. Indien gewenst kan het demontage/sloop afval ook afgevoerd worden. Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor een juiste prijs opgave. Mvg Sjoerd Rinzema Rinzema Multi Service

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Leveren uitstekend werk
  Kom in contact
 • Leago
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Wânswert

  Alle werkzaamheden in en om het huis gas.water.stroom en laswerkzaamheden ! Werk netjes en nauwkeurig .onze slogan is bent u in paniek of red u het niet zo ?bel LEAGO.!! OANT SJEN

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Heeft zich aan de afspraken gehouden en netjes werk geleverd
  Kom in contact
 • jtm laswerkzaamheden
  jtm laswerkzaamheden

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wânswert

  ik ben Jacobus ter Metz 42 jaar woonachtig in dokkum ik ben lasser/samensteller niveau 3 Mag co2 (specialisme) ik volsta mijn vak goed en werk nauwkeurig ibv vca vol. Klein laswerk kan ik bij mij thuis doen anders kom ik op locatie

  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Noorderlicht

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Wânswert

  Klussenbedrijf Noorderlicht kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Leeuwarden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Klussenbedrijf Noorderlicht om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Wânswert, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Wânswert

Andere vakmensen in Wânswert

Vind vakmensen bij jou in de buurt