Vind Metaal bewerkers in Schermerhorn

Op zoek naar Metaal bewerkers in Schermerhorn? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Metaal bewerkers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde metaal bewerkers in Schermerhorn

 • Van der Rest Montage
  Van der Rest Montage
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  Van der rest montage is al 15 jaar gespecialiseerd in het monteren van staal constructies van inmeten en maken tot plaatsen Geen directe aanvragen sturen en daarna niet reageren wij zijn niet de goedkoopste omdat wij voor kwaliteit gaan van a tot z Ook lassen wij geen afgebroken stoelpoten Enz. Start tarief €100

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Mick werkt netjes. Snel gefixed
  Kom in contact
 • Vuur in staal
  Vuur in staal
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  Ik heb n klein lasbedrijf in alkmaar, mijn specialisaties zijn opdrachten voor kunstenaars/collectieven. hekwerken en poorten, raamrekken, reparaties, meubels en allerhande voorkomende lasklussen. Ik denk graag met u mee of maak iets naar uw eigen ontwerp. De vrije hand is ook fijn, samen komen we er uit. Ik heb gewerkt voor; Hal25, De Karavaan, Compagnie Daad, scholen, vrije geesten, particulieren, vuurwensers en feestopleukers.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Prima vakman. Afgebroken parasolstok degelijk en vakkundig gerepareerd. Erg vriendelijk ook
  Kom in contact
 • C.L.A Constructie
  C.L.A Constructie
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  C.L.A.Constructie . CLA-constructie . is een eenmansbedrijf gevestigd in Almere, dat gespecialiseerd is in het bewerken van metaal. Het vak metaal bewerken heb ik gelukkig van de ouderen generatie mogen leren, de fijne technieken en kneepjes van het vak zijn een tweede natuur voor mij geworden. Ik heb de privilege gehad met vakmannen te werken en vind het fantastisch om te doen. Ik doe mijn werk dan ook met veel toewijding en vakmanschap. Maatwerk dat is wat ik lever. Van tekening lezen, trappen monteren, constructiewerkplaatsen , uitbouw van huizen, stalenportalen, hekwerk plaatsen en maken, Tankbouw reparatie en laswerk (elektroden en MigMag) , zoals u kunt lezen ben ik divers aangelegd. Ik werk voor bedrijven , instellingen en particulieren door heel Nederland. De wensen van de klanten staan bij mij voorop. CLA Constructie streeft ernaar een prachtig stuk staalwerk te leveren elke keer opnieuw. CLA Constructie bouw heeft zijn visie verbreed in 2020 kunt u ons ook benaderen voor de afbouw van uw woning of pand.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  een drietal draagbalken gelast. prima werk voor een goede prijs. zeker aanbevolen om in te huren.
  Kom in contact
 • MIR Metaalbewerking
  MIR Metaalbewerking
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  Ben je op zoek naar een Klusbedrijf? Dan kun je in Amsterdam bij terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben bij een kleine verbouwing, kit klussen glas zetten, stalen binnen deuren.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Heel netjes gemaakt wat ik nodig heb. Ik raad Menno bij iedereen aan!
  Kom in contact
 • Lasser-Amsterdam
  Lasser-Amsterdam
  Beoordeling: 4.4 van 54.456 reviews
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  Tiglassen niveaus 1,2,3 Constructies werk

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Lasser Jaimy de Gier was te laat en leverde het verkeerde product af. Hij maakte een fout met zijn meting en gaf mij de schuld. Ik bestelde een breedte van 302 mm en hij leverde 320 mm. Zie de foto. Hij weigerde de verantwoordelijkheid voor zijn fout te aanvaarden en was oneerlijk in zijn communicatie. Ik heb nu een defect product, wat nutteloos is. Vermijd hem ten koste van alles. Reactie op onderstaande reactie: Ik heb nooit gezegd dat mijn hout 302 mm is. Jaimy liegt. Ik heb hem de exacte afmetingen doorgegeven en hij heeft geen product geleverd volgens die afmetingen (zie afbeelding). Hij verzint nu excuses en probeert zijn dure fout te verdoezelen. Wat de tijdlijn betreft, hij beloofde begin januari en hij leverde het (defecte) product op 23 januari.
  Kom in contact
 • Aydoganbouw
  Aydoganbouw
  Beoordeling: 3.8 van 53.854 reviews
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  Welkom op de bedrijfspagina van Aydogonbouw. Ik kan diverse werkzaamheden voor u uitvoeren als het gaat om timmer, keuken en klus opdrachten Mocht u een afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot. Met vriendelijke groet, Fatih Aydogon

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  vakman klus perfect uitgevoerd zeer tevreden
  Kom in contact
 • Jadekho Metaal & Techniek
  Jadekho Metaal & Techniek
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  Professioneel en veel kennis in huis # Metaal bewerking - lassen - Draaien - Frezen - Snijden - Zagen

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Uitstekend! Werk overtrefde mijn verwachting.
  Kom in contact
 • Khalid Moudou
  Khalid Moudou
  Beoordeling: 4.6 van 54.65127 reviews
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  Khalid moudou klusjesman. Mijn specialisme zit 'm in het schilder als mede het stucen en tegelen. Heb hier een ervaring van 5 jaar mee opgebouwd Klussen iets niet alleen mijn werk maar ook mijn plezier daarom ga ik elke dag met plezier mijn huis uit. Waar ik om bekend staat is niet dat geld op de eerste plaats staat maar kwaliteit.daarom zie ik elke klus als mijn persoonlijk en eigen klus.

  Laatste review:
  Douche of bad reparatie-
  Worked really hard, good guy
  Kom in contact
 • Broersen Constructions

  Nog geen reviews

  Metaalbewerker in Schermerhorn

  Van alle markten thuis

  Kom in contact
 • S.B. Werkt
  S.B. Werkt
  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews
  Metaalbewerker in Schermerhorn

  S.B. Werkt is veelzijdig met staal, rvs en aluminium voor bedrijf en particulier. Volwaardige staalconstructie, balkonhekken, laswerk of stukwerk. S.B. werkt maakt er werk van! Kom meer te weten of over onze staalconstructie werken in nieuwbouw, verbouw en onderhoud. Lees verder over onze bijzondere stukwerken van stellingkast tot open laadbak of bekijk de door ons gemaakte trappen en hekwerken.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  kon direkt terecht voor de klus, prima service, mooi bedrijf
  Kom in contact

4.3

Top beoordelingen Metaal bewerkers

Onze Metaal bewerkers in Schermerhorn, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.3 op 5 op basis van 12 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Metaal bewerkers in Schermerhorn

Andere vakmensen in Schermerhorn

Vind vakmensen bij jou in de buurt