Vind Interieur ontwerpers in Westdorpe

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Westdorpe? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Westdorpe

 • FabianvanDoeselaar

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Ik heb een klein ontwerpatelier en bied hulp en advies bij het ontwerpen en uitvoeren van kleinschalige bouw/interieur projecten. Ik heb een achtergrond aan de TU Delft en bouwervaring in diverse gebieden. Ik ben me momenteel aan het specialiseren in ecologisch bouwen.

  Kom in contact
 • Moreels Projects
  Moreels Projects
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Als je op zoek bent naar een Aannemer in IJzendijke, dan kan Moreels Projects je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij isolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, vloeren, oprit aanleggen, terrassen, afsluiting plaatsen, Dakrenovatie of -vervanging, ramen plaatsen ... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien. pleisteren van gevels behoort ook tot ons activiteiten.

  Laatste review:
  Gevel reparatie of behandeling-
  Wat een verademing een bedrijf dat zijn beloftes en vakkunde meer dan nakomen. Geen maanden wachten en een erg groot werktempo. Dit is een bedrijf waar ik zeker weer beroep op doe.
  Kom in contact
 • Adviesbureau De Vriend

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Adviesbureau De Vriend kan je helpen met je klus in Clinge en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Van badkamers tot keukens van metsel tot timmerwerk. Van stucwerk tot cementdekvloer. Van fundering tot dak. Van casco bouw tot instap klaar. Nieuwbouw of renovatie. Realisatie van woning, garage, bijgebouw, poolhouse of bedrijfsloods. Neem direct contact op met Adviesbureau De Vriend om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Tho de Bouwer
  Tho de Bouwer
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Interieur ontwerper in Westdorpe

  16 jaar ervaring op de bouw. Nieuwbouw, renovatie

  Laatste review:
  Zolder (ver)bouwen-
  Heel lief man werk hard. Heeft gedaan wat moet gedaan worden. Tegels . Laminaat. Verf.
  Kom in contact
 • Van der Aa Bouw
  Van der Aa Bouw
  Beoordeling: 4.5 van 54.559 reviews
  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Bij van der AA Bouw kunt u terecht voor al uw bouw vraagstukken. Aan of verbouw , funderingswerkzaamheden , plafond leggen , kozijnen plaatsen , deuren hang en sluitbaar maken en nog vele andere werkzaamheden. Wij komen graag vrijblijvend in contact.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Dik tevreden met het resultaat, werkt netjes en schoon, komt afspraken perfect na.
  Kom in contact
 • Lamminsvliet
  Lamminsvliet
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Bij de start van een nieuwbouw– of verbouwproject komt er veel op u af. Vaak vinden we het lastig om een voorstelling te maken van het eindproduct. Er valt zoveel te kiezen in stijlen en materialen, maar hoe zorgen we ervoor dat het uiteindelijk samenkomt tot het ultieme ontwerp? Lamminsvliet helpt u bij het ontwerp van uw droomproject. Onze kracht is het project in een vroeg stadium inzichtelijk te maken middels 3D geprinte maquettes, visualisaties en een virtuele tour. Wij zijn als bureau voor bouwtechniek en architectuur altijd op zoek naar het persoonlijke tintje. Tijdens het ontwerpproces kijken we naar levensstijl, woonwensen en uw toekomstbeeld van de leefomgeving. Lamminsvliet zorgt voor een samensmelting van de nieuwste technieken, trends en persoonlijke voorkeuren. Bij Lamminsvliet denken wij graag met u mee. Wij informeren en begeleiden u van de eerste schetsen tot de uiteindelijke oplevering. Het is onze missie om u zorgeloos het (ver-)bouwtraject te laten doorlopen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Alles goed en snel uitgevoerd, goed meegedacht met onze opmerkingen. Ik zou direct teruggaan.
  Kom in contact
 • Estr interieur design

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Wil jij ook een sfeervol huis waar alles bij elkaar past? Of heb jij net een huis gekocht, en weet je niet waar je moet beginnen met de inrichting? Zit jij ook te kwijlen bij die mooie foto's op Pinterest, maar weet je niet hoe je het moet creëren in je eigen huis? Ik help graag! Van kleurenplan tot compleet 3D-ontwerp sta ik voor je klaar. Neem gauw contact op en vraag naar alle mogelijkheden.

  Kom in contact
 • zjdesign
  zjdesign
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Wij van ZJDesign helpen u graag met een nieuwe inrichting van uw woning. Ook voor bedrijven kunnen wij een nieuw interieur ontwerpen. Wij komen graag bij u langs of (wanneer u dit liever heeft of dit makkelijk vindt) kan er online per video gechat worden. Wij kunnen u helpen met: - het nieuw indelen van een ruimte - kleurenplan maken - verlichtingsplannen maken - plan van de nodige meubelen / vaste interieurelementen maken Wanneer u andere wensen heeft, is dit altijd bespreekbaar. Wilt u een huis laten bouwen en heeft u al afspraken met een architekt? Zit u na te denken om ook een interieurontwerper in te huren? Dan is het voor ons makkelijk om dit in het beginstadium al te doen. Wij kunnen dan vanaf de start (het idee) al samen werken met de architekt! Wij zijn u graag van dienst! ZJDesign

  Laatste review:
  Samenwerken met Zoë was erg prettig. Ze luistert goed naar je wensen en maak er iets heel moois van. Het onderlinge contact liep ook erg fijn. Wij zijn heel blij met hoe het is geworden, dankzij de ideeën van Zoë.
  Kom in contact
 • CABOOR.ontwerpstudio
  CABOOR.ontwerpstudio

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Aangenaam, mijn naam is Kevin Caboor. De ontwerper achter het merk Caboor. Ik ontwerp meubels, objecten en producten die het moment van gebruik benadrukken en de ervaring verrijken. Nieuwsgierig blijven is mijn sterkste eigenschap. Ik hou van onbevangen en vol fantasie een project ingaan. De focus op fantaseren over wat mogelijk is. Anders kijken dan ontstaat er iets nieuws. Speels. Ontwerpen met een knipoog. Mijn ontwerpen zijn met hand en hart gemaakt. Met het eindresultaat wil ik de fantasie prikkelen, een vraag oproepen, een glimlach toveren. Een ervaring verrijken ook al is het maar klein. Je heel even verwonderen over de wereld. Dat zou ik mooi vinden. Welkom in mijn wereld.

  Kom in contact
 • Fruitteeltbedrijf C. Harthoorn VOF
  Fruitteeltbedrijf C. Harthoorn VOF

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Westdorpe

  Voor het onderhouden van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres.

  Kom in contact

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Westdorpe

Andere vakmensen in Westdorpe

Vind vakmensen bij jou in de buurt