Vind Interieur ontwerpers in Scharsterbrug

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Scharsterbrug? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Scharsterbrug

 • TeamTrade

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  Landvanhout maakt, ontwerpt en tekent alles voor interieur en tuin. Wij zijn vorig jaar gestart met deze activiteiten

 • Klusmans
  Klusmans
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  Klusbedrijf Klusmans is door uitgebreide ervaring inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Ik denk graag met u mee over een passende oplossing. Alle werkzaamheden zitten gezamenlijk in een offerte, hierdoor is het niet nodig om bij verschillende vakmensen offertes aan te vragen. Het uitgangspunt bij iedere klus is dat de kwaliteit en afwerking optimaal zijn. Pas als u tevreden bent, is mijn klus geklaard!

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Paul heeft onze zolder geïsoleerd. We zitten er weer lekker warmpjes bij. Paul werkt keurig, netjes. Komt zijn afspraken na. Wij zijn blij met het resultaat.
 • VeneTech

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  .

 • Silemar

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  Silemar kan je helpen met je Aannemer klus in Terkaple en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Geluidsisolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Gevelrenovatie, Keuken plaatsen of renoveren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Silemar om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Veugen Afbouw
  Veugen Afbouw
  Beoordeling: 4.4 van 54.4533 reviews
  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  Mijn Naam is Raymon Veugen ik heb inmiddels al 24 jaar een afbouw bedrijf ik realiseer alle soorten verbouwingen binnens huis. Stucwerk, zolder verbouwingen, leidingwerk verleggen voor en plaatsing nieuwe keukens, tolet renovatie's enz enz Ik maak het mooi, Ik ben een vakidioot dus heel precies in het werk wat ik aflever. Inmiddels heb ik vele referenties van klanten die uiterst tevreden zijn. Ik reken een zeer scherpe prijs misschien niet de laagste maar zeker niet de hoogste. Ik denk met u mee en door mijn uitgebreide ervaring in de bouw kan ik u op alle vlakken adviseren.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  We hebben een binnenmuur (gips) laten plaatsen in een bestaand geraamte waar glas tussen zat. Het glas is netjes verwijderd, en de muur is strak geplaatst en afgewerkt. We zijn erg tevreden en zouden Raymon (en Ingrid) voor een volgende klus weer inhuren. Professioneel en fijne mensen.
 • Klus- en Tekenwerk Visser
  Klus- en Tekenwerk Visser

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  Heb je Klusbedrijf, Timmerman, Bouwkundig Tekenaar nodig in Heerenveen of omgeving? Klus- en Tekenwerk Visser kan je helpen met alle werkzaamheden die een Klusbedrijf, Timmerman en Bouwkundig Tekenaar voor je kan uitvoeren, zoals Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Bouwkundig Adviesbureau Nuwolt

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  Bouwkundig Adviesbureau

 • Rinskje de Vries
  Rinskje de Vries

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  STUDIO PESTO, smaakmakers van het interieur Studio Pesto is inzetbaar voor elke interieur vraag. Wij gaan graag de uitdaging aan. Van advies tot uitvoering, het is allemaal mogelijk bij Studio Pesto. We zijn gespecialiseerd in interieuradvies & ontwerp, 3D tekenwerk, keukenadvies & ontwerp maar ook maatwerk oplossingen behoren tot onze specialiteiten. Uiteraard bieden wij ook alle facetten die nodig zijn voor het realiseren van het plan. Studio Pesto Inspireert, Adviseert, Creëert & Realiseert Studio Pesto is zeer vakkundig en ervaren in 3D tekenwerk. Wilt u een klus uitgewerkt hebben in 3D dan werken wij dit professioneel uit in detail. We zijn professioneel tekenaar van Sketchup en tevens kunnen wij 3D ontwerpen omzetten in fotorealistische visualisaties. Dit doen we met Enscape. Er zijn vele opties mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 • Noorderhout
  Noorderhout
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  Noorderhout ontwerpt en realiseert kleinere projecten van hout. Jurjen heeft meer dan 25 jaar ervaring als ontwerper en maakt al nog veel langer van alles van hout! De klussen waar de aannemer geen zin in heeft of waar geen timmerman voor te vinden is. Geen complete kledingkasten (daar heb ik de werkplaats niet voor) maar verder zo'n beetje alles. Van een buro of kastje op maat, zwevende planken, een bijzondere tafel of pergola tot een voederhuis of kippenhok in stijl: bedenkt het maar! Ook maken we graag dat bijzondere kado voor een speciale gelegenheid: een theekist, dienblad, schaakbord, etc.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Ik had het raamkozijn van mijn schuurtje wat gerepareerd moest worden. Jurjen heeft deze klus naar onze tevredenheid op zich genomen. We kwamen snel tot een afspraak en hij hield zich aan de gemaakte planning. Kozijn ziet er als nieuw uit.
 • Douma Bouwadvies
  Douma Bouwadvies
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Interieur ontwerper in Scharsterbrug

  Bouwkundig tekenwerk - Bouwadvies - Omgevingsvergunning - 3D Impessies - Daglichtberekening - Ventilatieberekening

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Vriendelijke man met verstand van zaken. Levert goed en snel werk af voor een eerlijke prijs! Ik had een situatietekening nodig voor de vergunningsaanvraag van een schutting. De aanvraag is goedgekeurd, dus top werk 👍🏼

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Scharsterbrug

Andere vakmensen in Scharsterbrug

Vind vakmensen bij jou in de buurt