Vind Interieur ontwerpers in Overloon

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Overloon? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Overloon

 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Overloon

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • deBruijn Meubelmakerij
  deBruijn Meubelmakerij
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Overloon

  Meubelmaker, leermeester, technisch tekenaar met meer dan 10 jaar ervaring waarvan 3 jaar camperbouw. In 2020 ben ik voor mezelf begonnen en sindsdien werk ik hoofdzakelijk met of voor andere producerende bedrijven aan productontwikkeling, maatwerk projecten, technisch tekenwerk, of gewoon aan super mooi en handgemaakt maatwerk interieur voor zo'n beetje alle mogelijke toepassingen. Ik heb een passie voor materialen en mooie producten en mijn skills komen het best tot uiting binnen uitdagende kaders. In de camperbouw kan ik die eieren perfect kwijt, en het bijdragen aan avontuur en vrijheid van mijn klanten geeft me extra voldoening. Maar, voor alle zakelijk of particulier maatwerk interieur kom ik graag met je in contact! Hartelijke groeten, Maxim

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Maxim, van deBruijn Meubelmakerij, heeft mijn keukenkastje die losgekomen was gerepareerd. Ik kreeg erg snel reactie en verder makkelijk contact via whatsapp over de afspraak. Tijdens het repareren was hij vriendelijk in de omgang. Maxim heeft snel gewerkt en heeft mijn kastje netjes gerepareerd voor een zeer nette prijs!
 • Oliveira Cruz Bouw

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Overloon

  We zijn een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in bouwen en verbouwen in hele nederland Renovatie en nieuwe bouw projecten Badakamers Stuucwerk Timmerwerk Metseeleerk Aanbouwen Etc Vertrouwen en garantie op ons werk

 • CUBUS design
  CUBUS design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Overloon

  - Interieurtekeningen - Bouwkundige tekeningen - 3D visualisaties - Advies m.b.t. interieur of exterieur

  Laatste review:
  CUBUS design is erg behulpzaam geweest in o.a. de opstartfase en het voorlopig ontwerp van een nieuw bedrijfspand i.o.v. Trajanus Vastgoed B.V. Wij vinden dat de jonge geest van dit startende bedrijf ons heeft gebracht tot vernieuwende ideeën.
 • Valentijn Niessen
  Valentijn Niessen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Overloon

  Wie is Valentijn? (Een gezellige Brabander!) Ondernemen: Begonnen in de interieurbouw, overgestapt naar creatieveling bij de Efteling. Uiteindelijk gegroeid met creatieve projecten maken voor events. Ontwerper, DJ, Na-Isolatie, foodtrucks etc etc. Waar vind je mijn ondernemendheid? 1: sinds kort een klein transport bedrijfje 2: Het op de markt zetten van een gezonde Powerdrink 3: Instagram is een hobby die ik zelf mix met mijn projecten en dergelijke bezigheden

 • DVDE Bouw & Management
  DVDE Bouw & Management

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Overloon

  Mijn naam is Dennis van den Eijnden en ben in 2023 mijn eigen bouwbedrijf en management gestart. Ik heb in het verleden 4 jaar gewerkt bij een groot Bouwbedrijf en tegelijkertijd mijn HBO studie Bouwkunde afgerond. Ik richt mijzelf op nieuwbouwwerkzaamheden van aanbouwen, opbouwen, dakkapellen en vrijstaande bijgebouwen en interne verbouwingen (inclusief verduurzaming). Daarnaast richt ik me ook op bouwbegeleiding, omgevingsvergunningen en bouwkundig tekenwerk.

 • Hagting Hovenier en Klusbedrijf

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Overloon

  1

 • MOID
  MOID

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Overloon

  Van concept tot gedetailleerd interieurontwerp voor residentiële projecten en bedrijfsgebouwen. Monique Goossens is afgestudeerd interieurvormgever aan de hoge school van Thomas More Mechelen. Dit was een goede basis om in 2018 te starten onder de naam MOID design with identity. Haar visie om interieur van residentiële projecten en bedrijfsgebouwen identiteit te geven is de drijfveer die de opdrachtgever begeleid naar het uiterste eindresultaat waarbij interieur en exterieur samen werken. Tijdens het proces wordt er rekening gehouden met alle ontwerp-aspecten, de basis zorgt voor kracht en zichtlijnen waardoor er een logische routing in het ontwerp ontstaat. Ieder onderdeel krijgt een positie, kleur, materiaal of een structuur toegewezen. Deze onderdelen zorgen voor spanning, karakter en detaillering. Decoreren moet geen noodzaak zijn, de identiteit van de opdrachtgever zal in de basis van het interieur aanwezig zijn. De ontwerpen van Monique worden gebrandmerkt door karakteristieke materialen en structuren die in balans worden gebracht door hedendaagse, minimalistische en moderne invloeden waarbij het interieur de gewenste beleving zal afgeven aan gebruiker en bezoeker.

 • Dzt
  Dzt
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Overloon

  Dzt kan je helpen met je Ontwerper klus in Odiliapeel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Dzt om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Fijne service! We werden snel en vakkundig geholpen
 • MG Interieurstyling
  MG Interieurstyling

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Overloon

  Over ons MG Interieurstyling is een full concept design en styling bureau dat sinds 2019 actief is in de particuliere markt. Met een groot netwerk van professionele toeleveranciers worden projecten in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers uitgevoerd. Van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door de sterke eigen signatuur te combineren met de wensen en leefwijze van de opdrachtgever. Begeleiding en advisering bij het maken van de juiste materiaalkeuzes, het ontwerpen van het lichtplan en de invulling van het ontwerp zijn een integraal onderdeel van de werkzaamheden. Werkwijze Wij werken vanuit een grondige analyse van de klantbehoefte. Door wensen, ideeën en vragen van onze klant te koppelen aan de ervaring in het interieur vak ontstaat er een symbiose die van te voren niet bedacht kan worden. Daar komt bij dat de laatste ontwikkelingen en trends nauwgezet gevolgd worden, waarbij onze eigen “style radar” leading is. Dat maakt, gecombineerd met de juiste focus, dat uw project qua eindresultaat boven zichzelf uit zal stijgen. Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend kennismakingsgesprek. Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor ons verhaal, wij kunnen niet wachten om te beginnen aan dat van jou!

4

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Overloon, hebben een gemiddelde reviewscore van 4 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Overloon

Andere vakmensen in Overloon

Vind vakmensen bij jou in de buurt