Vind Interieur ontwerpers in Geertruidenberg

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Geertruidenberg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Geertruidenberg

 • Martijne Interieur
  Martijne Interieur
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  Martijne Interieur is een ontwerpstudio die zich focust op advies over & realisatie van projecten op het gebied van interieurarchitectuur. We ontwerpen woninginrichtingen én kantoorinrichtingen. Je kunt als klant zelf bepalen in hoeverre wij mee- helpen en denken. Dit geldt zowel voor herinrichtingen en verbouwingen als uit- /opbouwen. Van ontwerp tot bouwtechnische tekeningen en bestellen van alle items. Hierbij kunnen we 3D beelden maken om de beoogde indeling en sfeer te visualiseren. Naast bouwkundige en stylings gerelateerde werkzaamheden, ontwerpen we ook specifieke maatwerk oplossingen, zoals tv-meubels, zitbanken, multifunctionele kasten, maatwerk keukens, badkamermeubels, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Op de website van martijne-interieur staat een selectie gerealiseerde projecten van de afgelopen jaren. Zo krijgt u een indruk van wat wij zowel doen. Martine Barnhoorn Martijne Interieur

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Ontzettend blij met het werk van Martine voor ons nieuwe kantoor! Zij luisterde goed naar wat wij zochten en kwam met mooie designs en oplossingen binnen een zeer korte termijn en binnen ons budget. Zeker een aanrader!
 • SAAM Interieur
  SAAM Interieur
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  is je ideale partner als je een Ontwerper nodig hebt in Gameren en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp en nog veel meer diensten die wij als Ontwerper voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Karin Jorgensen
  Karin Jorgensen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  Dag! Ik ben Karin Jørgensen en zit inmiddels 7 jaar in het vak als interieurontwerper. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke sector en heb aan veel mooie en veelzijdige projecten mogen werken. Van allerlei soorten kantoren voor onder andere Nederlandse banken, woningcorporaties, communicatiebureaus etc. tot aan horecazaken en zorgprojecten. November 2022 heb ik mijn eigen interieur ontwerp studio opgericht en richt mij sindsdien ook op het ontwerpen van woonhuizen. Een goed ontwerp valt of staat met een plan. Onderdelen van een interieurplan kunnen in een notendop zijn; Indelingstekeningen, moodboard, 3D renders en/of een 3D filmpje. Om het ontwerp uit te voeren kunnen tekeningen van de volgende onderdelen afgeleverd worden: vloerafwerking, wandafwerking, plafondafwerking, een meubelplan, technisch tekenwerk van maatwerk, lichtplan, beplanting en accessoires. Heb je hulp nodig met de indeling? Of wil je graag van te voren zien hoe alles bij elkaar tot zijn recht komt middels 3D tekeningen of een 3D filmpje? Neem gerust contact met mij op zodat ik je verder kan helpen en een offerte op kan stellen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Geweldige ervaring! Karin heeft onze slaapkamer gestyled, met geweldig resultaat. Ze heeft creatieve leuke ideeën en denkt goed mee over de uitvoering, wat doe je zelf en wat laat je doen. Ze heeft oog voor detail en luistert goed naar onze wensen. Aanrader!
 • K23 Architecten
  K23 Architecten
  Beoordeling: 4.8 van 54.8521 reviews
  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  K23 Architecten is een jong, creatief en dynamisch architectenbureau, dat geen opdracht uit de weg gaat. Van schets tot oplevering, van verkooptekening tot bouwbegeleiding, wij bieden een breed spectrum van werkzaamheden aan. Om een passend en goed ontwerp tot stand te brengen inventariseert K23 Architecten allereerst de wensen en eisen van de opdrachtgever. Hierbij speelt het luisterend oor, ruimtelijk inzicht en de ervaring van de architect een grote rol. Persoonlijk contact met de architect is door de kleinschalige opzet van K23 Architecten gegarandeerd. Deze persoonlijke aandacht resulteert in flexibiliteit en snel kunnen handelen.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Prima samenwerking. Het plan zoals ik dat in mijn hoofd had is uitgevoerd. Flexibele instelling van Jaap, hij komt afspraken na en na versie 3, was tekening klaar. Enige ‘out-of-the-box’ ideeën heb ik gemist en had ik daarnaast kunnen waarderen.
 • OHHO Interieur Design
  OHHO Interieur Design
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in Zoetermeer, dan kan OHHO Interieur Design je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuinontwerp, Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Perfect work,highly recommended
 • RBDecoraties
  RBDecoraties

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  Hallo Lezer, Wij zijn RBDecoraties. Wij maken leuke handgemaakte woonartikelen voor in en buitens huis. Naast onze woonartikelen realiseren wij ook maatwerk opdrachten. Van stalen opbergkast met schuifdeuren tot zwevend drankrek. Wij kunnen al u wensen realiseren. Benieuwd naar onze portfolio? Neemt u eens een kijkje op onze website! Met vriendelijke groeten, Team RBDecoraties

 • Better Call Paul Dienstverlening
  Beoordeling: 3 van 5351 review
  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  Better Call Paul

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  was goede hulp mij in de voorjaarsschoonmaak te helpen
 • tischris
  tischris

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  tischris is je ideale partner als je een interieur ontwerper nodig hebt in Raamsdonksveer en omgeving. Ik ben gespecialiseerd in interieurontwerp voor de zakelijke markt dus met name workspace maar ook hospitality. Zakelijk interieuradvies Is je kantoor toe aan een grondige update of ga je verhuizen met je bedrijf? Ik kan je prima helpen met de inrichting. Natuurlijk moet een werkplek functioneel zijn maar het mag ook wel een zekere gezelligheid uitstralen. Je brengt er ten slotte heel wat uren door. Een kantoor met een huiskamergevoel is mijn expertise: ik gebruikt veel kleur, maak gebruik van sfeervolle verlichting en planten mogen niet ontbreken. Daarnaast vind ik het belangrijk dat jouw core business terug komt in mijn interieurontwerp. Zo geeft jouw bedrijf de juiste indruk en uitstraling aan je klanten maar zeker ook bij je eigen personeel. Particulier interieuradvies Ben je toe aan een nieuw interieur? Ga je verhuizen of verbouwen en heb je hulp nodig bij een nieuwe indeling? Of wil je meer kleur in huis gebruiken? Ben je op zoek naar een uitgekiend lichtplan? Twijfel je of je op de goede weg zit? Of wil je net even wat anders? Met al deze vragen kun je bij mij terecht. Van een kleur- of stylingadvies tot een volledig ontzorgd interieurplan met een 3D visualisatie. Neem vrijblijvend contact met mij op voor een advies op maat

 • Drost Bouw&Renovatie

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  Met mijn handen werken en mijn klanten blij maken met mooie resultaten en oplossingen. Van het plaatsen van een overkapping in de tuin tot een complete aanbouw aan uw woning. Alles valt te bespreken. Ik sta voor open en duidelijke communicatie met de klant. De klant meenemen in het bouwproces en goed uitleggen wat de plannen zijn om het project op een juiste manier af te ronden. Met het opgebouwde netwerk is geen klus te klein. Heeft u plannen om iets te verbouwen, neem dan gerust contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. Wilt u zelf ook uw handen uit de mouwen steken, dan kunnen wij samen kijken wie wat gaat doen. Uw project is bij mij in goede handen en wordt zorgvuldig tot een mooi en goed resultaat gebracht!

 • houtmannetje.nl

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Geertruidenberg

  regio oosterhout kleinschalige verbouwingen in en rond het huis. keukens, buitenkeukens inloopkasten en vergelijkbaar.

4.6

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Geertruidenberg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 5 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Geertruidenberg

Andere vakmensen in Geertruidenberg

Vind vakmensen bij jou in de buurt