Review door Charlotte Eggink, AmsterdamCharlotte Eggink, AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 sep 2024Glas zetten: 1 ruitSuper blij! Mijn raam was half verrot en hij heeft het alsnog kunnen fixen. Snelle service en goede prijs!
Review door Mehdi Ma, KrommenieMehdi Ma, KrommenieBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 12 sep 2024Glas zetten: 1 ruitDezelfde avond nog langs geweest snel en goed geholpen!
Review door Joke Hienekamp, AmsterdamJoke Hienekamp, AmsterdamBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 2 sep 2024Glas zetten: 2 ruiten
Review door Jill van Drongelen, AmstelveenJill van Drongelen, AmstelveenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 28 aug 2024Glas zetten: 1 ruitNa een gebroken ruit het is snelle reactie gekregen en is ons raampje direct gemaakt. Heel blij mee en zeker een aanrader!
Review door Werkspot-gebruiker uit HaarlemWerkspot-gebruiker uit HaarlemBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 27 aug 2024Glas zetten: 1 ruitSnelle reacties, dezelfde dag nog een nieuw ruitje geplaatst, kwaliteit goed. Ben er blij mee!