Zonstar

Zonstar beoordelingen (203)

• Review door Suzanne, Nijmegen
    Beoordeeld op 29 apr 2019

Radiatioren plaatsen of vervangen: 2 radiatoren; Nieuwe radiatoren...

Het is fijn werken met Ibrahim! Hij heeft een nieuwe radiator besteld en geïnstalleerd en één oude radiator geïnstalleerd. Hij nam goed de tijd om alles uit te leggen en door te nemen, en de communicatie verliep soepel. Ik raad Ibrahim zeker aan.
  • Review door Brani, Malden
    Beoordeeld op 25 mrt 2019

Radiatioren plaatsen of vervangen: 3 radiatoren; Nieuwe radiatoren...

erg goede vakman. Komt zijn afspraken na en levert net werk op. zeer snel en deskundig. Absoluut aan te raden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gennep
    Beoordeeld op 5 feb 2019

vervangen van 2 termostaatkranen aan radiotor

Hij kon op korte termijn de klus uitvoeren. Heeft netjes gewerkt. Prijs kwaliteit was top!
  • Review door Niek, Gennep
    Beoordeeld op 1 feb 2019

Leveren en plaatsen 1 radiator en 1 kraan

Snel uit kunnen voeren. Prijs kwaliteit is prima. Echte vakman
  • Review door Chris, Apeldoorn
    Beoordeeld op 15 okt 2018

CV ketel vervangen

Dhr Yousufzai ( Ibrahim) heeft in onze bijkeuken een nieuwe cv ketel geïnstalleerd, een nieuwe ( grotere) radiator geplaatst en de leidingen en afvoeren rondom het systeem, aangepast. Hij is vakkundig, nauwkeurig en communiceert heel goed met duidelijk voorstellen tot verbeteringen. Zijn prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Hij is betrouwbaar en komt zijn afspraken perfect na. Wij zouden, zonder enige twijfel, hem aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Venlo
    Beoordeeld op 3 okt 2018

Radiatoren ophangen

Heel goed, kon zsm komen. Prijs ietswat duur maar wel perfect uitgevoerd en kon op zeer korte termijn komen.
  • Review door Lawrence, Apeldoorn
    Beoordeeld op 5 sep 2018

Plaatsen HR ketel + vloer verwarming

Ibrahim is een echte vakman met verstand! Verschillende offertes ontvangen van diverse partijen en vergeleken. Ibrahim heeft ons een goed gevoel gegeven dat we er niet alleen voor stonden. Bij een totaal renovatie van een vrijstaande huis heb je mensen nodig die met je meedenken en goed advies kunnen geven en flexibel kunnen zijn. Hij denkt in oplossingen en voert zijn werkzaamheden professioneel uit en gebruikt materiaal van kwaliteit. Bij onze klus heeft hij een volledige nieuwe leiding-plan uitgevoerd, het plaatsen van een nieuwe ketel en geholpen bij de aanschaf hiervan. Afmonteren van sanitair spullen, verzorgen van ventilatiesysteem op verdeeld over twee verdiepingen en zorgen voor afvoer naar buiten. Daarnaast het aansluiten van de vloerverwarming op de ketel. Heb je een grote of kleine klus dan raad ik je echt deze vakman in te huren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Budel
    Beoordeeld op 11 jun 2018

Leidingwerk, vloerverwarming en zonneboiler aansluiten

Ibrahim was op tijd, of belde dat het door file iets later werd (en kwam dan alsnog op tijd). Werkt netjes en hard, legt dingen goed uit aan een leek. Wat extra werkzaamheden zijn geen probleem tegen een net uurtarief. Ook andere vakmannen die na hem kwamen, zeiden dat het werk er goed uitzag.
  • Review door esther, Helmond
    Beoordeeld op 29 apr 2018

radiatoren vervangen 5 stuks, aanpasse leiding en kraan

Top! Vakwerk geleverd. Prettig contact. Nette prijs. Kortom Ibrahim is oeen aanrader
  • Review door Esther, Veldhoven
    Beoordeeld op 4 mrt 2018