Zagorski Bouw

Zagorski Bouw beoordelingen (56)

• Review door Alex, Haarlem
    Beoordeeld op 1 okt 2023
    Dakkapel plaatsen: 2 dakkapelen; 8500 cm breedte
    Vanaf het allereerste begin werd hij goed ondersteund en geadviseerd door Magdalena en Rafał. Dakkapelle en de zolder zien er prachtig uit!! Het personeel is vriendelijk en vrolijk.Het bedrijf Zagorski Bouw werkt samen met diverse bedrijven, wat mooie resultaten oplevert. Zeer goede organisatie, hoog werkniveau en vooral heel schoon!! ik raad aan !!!!! En wij wensen jullie veel succes
  • Review door Stuck , Haarlem
    Beoordeeld op 18 aug 2023
    Stucen: 200 m² wanden; Gang, Badkamer, Zolder
    We raden het ten zeerste aan! Pleisters in een week gemaakt, alles beschermd tegen pleisterwerk, na voltooiing van de werken werd de bouwplaats schoongemaakt. Professionaliteit, professionaliteit, nauwkeurigheid, eerlijkheid en stiptheid. We raden cement- en kalkpleister van de heer Rafał aan 😉
  • Review door Zolder , Amsterdam
    Beoordeeld op 30 jul 2023
    Vliering bouwen: 70 m²
    Zeer betrouwbare, stipte aannemer. Het werk is tot nu toe snel en zeer consciëntieus gedaan. Van een kleine bestelling begon de samenwerking tussen ons. Bovendien is de heer Rafał erg aardig en behulpzaam als het om ideeën gaat. De beste aannemer die ik tot nu toe heb gehad. Met een gerust geweten beveel ik Zagorski Bouw aan
  • Review door Rick, Haarlem
    Beoordeeld op 7 jul 2023
    Huisrenovatie: De gehele woning, Badkamer / Toilet, Keuken, Woonkam...
    Ik bevond me in een moeilijke situatie (het vorige bedrijf trok zich enkele dagen voor aanvang van de verbouwing terug). Zagorski Bouw vond ik via Werkspot.nl. Helemaal in het donker. En het was een schot op "10". Zagorski Bouw heeft mijn huis gerenoveerd, maar hij deed het op zo'n manier dat al mijn gasten blij zijn met de kwaliteit van het werk - alles is precies, zorgvuldig, precies geschilderd, gepleisterd, enz. En dat is te danken aan Magdalena omdat ze oplet aan elk klein ding. Er waren geen "communicatieproblemen", omdat de eigenaar van het bedrijf - Rafał - een heel specifieke man is die zijn werk heel goed kent. Hij adviseerde mij wat en hoe te doen en wat achterwege te laten. Het werk was op tijd klaar en er waren geen problemen met de financiële afwikkeling.
  • Review door Kozijnen , Aalsmeer
    Beoordeeld op 29 mei 2023
    Plafond: 98 m²; Verlaagd plafond plaatsen
    Ik beveel de heer Rafał en mevrouw Magde ten zeerste aan. Het zijn betrouwbare, vriendelijke en zeer professionele mensen. Ze weten waarschijnlijk alles in de bouw, ze kunnen adviseren, ze begeleiden perfect de uitvoering van alle werken. Ze helpen bij het regelen van materialen tegen goede prijzen, ze staan ​​altijd klaar om te helpen. Als ze iets met de hand doen, is het een werk van de hoogste kwaliteit. Ze hebben het grootste deel van de afwerking van het huis voor ons gedaan, we zijn blij met ze allemaal. Verdere samenwerking zijn we nog aan het plannen, want er is nog wat werk aan de winkel. We raden Zagorski Bouw aan en wensen je het allerbeste 👍
  • Review door Martin, Amsterdam
    Beoordeeld op 13 mei 2023
    Laminaat leggen: 180 m²; Woonkamer, Slaapkamer(s)
    Het bedrijf heeft de bestelling 100% uitgevoerd in overeenstemming met het contract. Vanaf het begin is de samenwerking erg goed verlopen, het eindresultaat was mij tevreden, dus ik kan de diensten van Zagorski Bouw aanbevelen
  • Review door Natascha, Haarlem
    Beoordeeld op 7 mei 2023
    Binnenmuur plaatsen: 1 muur; Schilderen
    Zagorski Bouw is een betrouwbaar, nauwkeurig en aan te bevelen bedrijf. Meneer Rafał en mevrouw Magda zijn geweldige vakmensen, ze kunnen elk interieur een uniek karakter geven. Ze adviseerden en stelden enkele oplossingen voor die beter bleken te zijn dan ons concept. De medewerkers van Zagorski Bouw zijn gedisciplineerd en betrouwbaar, zij handhaven de orde tijdens en na het werk. Het werk verliep vlot en op tijd. 100% betrouwbaar en eerlijk en, wat even belangrijk is, tegen een redelijke prijs. Ik raad ten zeerste aan. Hartelijk dank voor de renovatie
    (Bewerkt op 17 feb 2026)
  • Review door Marco, Zandvoort
    Beoordeeld op 7 mei 2023
    Vloer isolatie: 60 m²
    Opnieuw hebben we gebruik gemaakt van de diensten van mevrouw Magda en de heer Rafał en met een zuiver geweten. We bevelen de aannemers Zagorski Bouw, innovatieve technologie, snelle toepassing ten zeerste aan. Professioneel bedrijf. Ik wens u steeds meer tevreden klanten zoals wij. We zullen zeker weer gebruik maken van de diensten van dit bedrijf
    (Bewerkt op 11 mei 2023)
  • Review door RICK, Amsterdam
    Beoordeeld op 28 apr 2023
    Binnenmuur plaatsen: 30 muren; Schilderen, Isolatie
    Hartelijk dank voor uw medewerking, een zeer grote investering die met succes is afgerond dankzij het bedrijf "Zagorski Bouw". Creatief, onafhankelijk denken, veel constructieve ideeën, degelijk vakmanschap, stiptheid. Rafał en Magda zijn professionals en erg aardige mensen, iedereen zal tevreden zijn met hun diensten die ik aanbeveel!
  • Review door Muhammad , Amsterdam
    Beoordeeld op 8 apr 2023
    Binnenschilderwerk: 150 m² wanden; 100 m² plafonds; 8 deuren; 10 ra...
    Ik was op zoek naar een betrouwbaar bedrijf of persoon die het appartement van een oudere persoon, mijn grootmoeder, zou renoveren, daadwerkelijk opfrissen en opnieuw schilderen. De heer Rafał en mevrouw Magda hebben ervoor gezorgd en ik ben erg blij dat ik voor deze aannemer heb gekozen. Alles was efficiënt en snel gedaan en schoon. Ik heb niets te klagen en ik raad het ten zeerste aan.