Yigit Elektrotechniek

Yigit Elektrotechniek beoordelingen (218)

• Review door Hans, Rotterdam
    Beoordeeld op 28 apr 2014
    Perilex stekker aansluiten op elektrische kookplaat
    Yigit heeft mij zeer goed geholpen. Hij is flexibel, betrouwbaar, denkt met je mee en geeft je aanvullende tips over onderhoud. Dit alles tegen een scherpe prijs.
    Beoordeeld op 16 apr 2014
    Etna EFE509 aansluiten middels perilex stekker
    's avonds de opdracht geplaatst en de volgende ochtend was al beschikbaar. Ruim op tijd aanwezig. De aangetroffen aansluiting en stoppenkast bleek niet helemaal te zijn zoals het hoort dus er bleek een stukje onderzoek nodig te zijn en dat was geen probleem. Ook hebben we nog gebeld met de fabrikant van het kooktoestel om het schema beter te doorgronden om daarna alles foutloos te kunnen aansluiten. Ondanks het extra bekijken van de stoppenkast en bellen (telefonische wachtrij...) bleef de prijs zoals afgesproken. Meedenken was heel fijn. Vakkundige, vriendelijke en professionele indruk achtergelaten.
    Beoordeeld op 16 apr 2014
    Electra verleggen nieuwbouw & extra groepen
    Yigit is netjes op tijd en komt afspraken goed na. Conform werktekening voorbereidingen getroffen voor de keuken (electra & water) Denkt goed mee in het hele proces. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 30 jan 2014
    Aansluitpunten keuken verplaatsen
    Yigit weet van aanpakken en heeft de keukenaansluitingen perfect afgeleverd. Omdat hij zo vakkundig is, heb ik hem ook de muren laten stuken. Ik kreeg zelfs een compliment van een andere aannemer zo strak zijn ze gestukt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Delft
    Beoordeeld op 3 dec 2013
    Groepenkast en wandcontactdozen
    Goed meegedacht, ook andere werkzaamheden direct mee kunnen nemen. Totaalprijs was inclusief andere installatiewerkzaamheden.
  • Review door David, Delft
    Beoordeeld op 23 okt 2013
    3fase 8/9 groepen (incl inductie)
    vooraf: de heren konden op korte termijn komen, boden verre weg de laagste prijs voor de ABB kast, kwamen professioneel over, voor mij geen lastige keuze. tijdens de installatie: ze waren stipt op tijd, met twee personen (die goed samenwerkten), hadden alle spullen bij zich, en extra (wat erg handig was aangezien ik toch iets wilde aanpassen, tegen meerprijs), hebben alles zeer netjes aangesloten, hebben alles ook opgeruimd en schoon achtergelaten, dachten mee om het geheel te verbeteren, hadden duidelijk ervaring, waren vrij snel klaar, waren zeer vriendelijk en hadden een vlotte babbel achteraf: een vraag gesteld via de website en werd binnen 30 minuten gebeld hier werd mijn vraag netjes beantwoord en uitgelegd hoe het werkte. Conclusie: het is dat mijn kast al hangt, anders hadden ze direct weer langs mogen komen. kies yigit voor het vervangen van uw groepenkast! (tien x betere ervaring dan de twee anderen werkspot "vakmannen", die respectievelijk redelijk en ronduit slecht werk hebben afgeleverd) edit: de vakman is nog een keer langs gekomen om de perilex stekker aan de kookplaat te zetten. hij kon binnen 2 uur komen wat mij zeer beviel, helaas kostte het wel 100€ het blijft een zeer proffesionele en aardige man. foto's toegevoegd