Xada Dakwerken

Xada Dakwerken beoordelingen (201)

• Review door Theo, Nijmegen
    Beoordeeld op 11 feb 2022

Dak of dakgoot repareren: Dak; EPDM doek op overkapping leggen

Super goeie ervaring met Dave. Hij kon meteen beginnen, de communicatie liep perfect. Hij had ook zelf nog kosteloos wat extra lijm meegenomen om de klus beter uit te voeren. Harde werken dus waren super snel klaar met De klus. Al met al een aanrader dus!
  • Review door Ronald, Nijmegen
    Beoordeeld op 4 dec 2021

Dakrenovatie: 3 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Naar volle tevredenheid. Dave heeft hart voor zijn werk en dat merk je. Klus prima en met zorg en aandacht uitgevoerd. Communicatie gaat snel en prettig.
  • Review door loes, Bemmel
    Beoordeeld op 29 nov 2021

Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak

Dave is een super aardige kerel! Volgend karwei is weer voor hem.
  • Review door Wilfred, Nijmegen
    Beoordeeld op 10 nov 2021

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Belangrijk goeie communicatie, duidelijke afspraken, weet van wanten, voorzag ook problemen bij de buren, goed werk afgeleverd voor een goede prijs, een aanbeveling
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 6 nov 2021

Dakrenovatie: 15 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak

Contact verliep heel soepel en het werk is goed uitgevoerd. Echt heel fijn!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 12 okt 2021

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Regulier onderhoud

Super in zijn afspraken. Vriendelijk in contact. Reageert snel en je kunt er van op aan. Werk is netjes uitgevoerd, heeft goede materialen en gaat voortvarend te werk. Prijs heel schappelijk.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Cuijk
    Beoordeeld op 2 okt 2021

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Communicatie was top, snel een afspraak kunnen maken en zo gerepareerd. Om foto’s gevraagd omdat ik zelf graag wilde weten wat er aan de hand was en er ook een uitgebreid verslag bij gekregen. Nu hoop ik dat het dak waterdicht blijft!
  • Review door Daan, Nijmegen
    Beoordeeld op 28 sep 2021

Dak of dakgoot repareren: 2 m²; Dak; Reparaties

Lekkage op zolderdak welke door Dave erg snel is opgelost. Prettige communicatie, snel werd duidelijk wat het probleem was en het kon direct gemaakt worden. Hij kon gelijk door naar de buren die ook een lekkage hadden en Dave vroegen om even te kijken. Ook opgelost. Ik heb nog wat ( minder urgente ) klussen mbt het dak waarvoor ik Dave zeker ga benaderen!
  • Review door Anouska, Druten
    Beoordeeld op 10 sep 2021

Dak of dakgoot repareren: Nieuw bitumen op schuurdak; Reparaties

Goed werk afgeleverd netje en vriendelijk.
  • Review door Alex, Nijmegen
    Beoordeeld op 23 aug 2021

Dakgoot: Vervangen, Repareren

Dave belde me en kon een dag eerder langskomen. Hij heeft het probleem met ons schuurdak bekeken en hij kon het meteen verhelpen. Fantastisch! Hij heeft ook goed advies gegeven over een eventuele komplete renovatie van het schuurdak. Zeer tevreden!