Xada Dakwerken

Xada Dakwerken beoordelingen (201)

• Review door Jaap, Ewijk
    Beoordeeld op 13 nov 2019

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Vakkundige, snelle en aimabele man die zijn werk met plezier en ook daarbij iets extra’s doet. Een aanrader.
  • Review door Walter, Malden
    Beoordeeld op 10 nov 2019

Dak of dakgoot repareren: 200 m2; Dak; Reparaties

Eindelijk is dan na 2,5 jaar de lekkage aan mijn dak opgelost! ben dan ook erg blij met het geleverde werk. Samen met zijn collega het probleem onderzocht, gevonden en opgelost. Waar een lekdetectie bedrijf het probleem niet eens kon vinden, heeft Dave samen met zijn collega simpelweg de koe bij z'n hoorns gepakt en in een middag mijn dak vakkundig gerepareerd. Aanrader dus!
  • Review door Thomas, Nijmegen
    Beoordeeld op 10 nov 2019

Daken: 8 m2; Lekkage verhelpen; Plat dak

Dave heeft mijn afvoer vernieuwd. Wij zijn hierdoor van de lekkage af Dave was snel goed en netjes. We hebben gekijk een afspraak gemaakt voor het dak van onze woning. Xada dakwerken is zeker een aanrader
  • Review door Koen, Elst
    Beoordeeld op 30 okt 2019

Dak of dakgoot repareren: 36 m2; Dakgoten; Reparaties

Vlotte reactie. Binnen 1 dag was lekkage verholpen. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 28 okt 2019

Daken: 14 m2; Dakbedekking vervangen; 4 vlaks pyramide dak tuinhuisje

xada dakwerken is klantvriendelijk en komt afspraken na. De nieuwe dakbedekking op mijn tuinhuisje ziet er degelijk en keurig uit. Het is gedaan voor een goede prijs.
  • Review door Martijn, Bemmel
    Beoordeeld op 21 okt 2019

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Prettige communicatie, zeer vriendelijk, keurig op tijd volgens afspraak en helder in de kosten.
    (Bewerkt op 13 nov 2019)

Voor al u dakwerken groot en klein moet u bij xada dakwerken zijn! * 10 jaar garantie *1% tevredenheids garantie * prijs is prijs ! * vrijblijvende dakinspectie, offerte * 24/7 service ( spoed lekkages ) * werken alleen met duurzame materialen ( Royal Roofing ) * in bezit van all round dakdekker certificaat * in bezit van VCA * aangesloten bij dakbehoud nederland * wij werken van ma t/m zaterdag Voor al u dakwerken groot en klein moet u bij Xada dakwerken zijn!

Reactie geplaatst 13 nov 2019
  • Review door Jorre, Nijmegen
    Beoordeeld op 29 sep 2019

Dak of dakgoot repareren: 50 m2; Dak; Reparaties

Dave reageerde snel en was zeer flexibel qua planning. Hij kwam betrouwbaar over en heeft het defect meteen gefixt.
  • Review door Lisanne, Heumen
    Beoordeeld op 16 sep 2019

Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties

Dave heeft mijn dakgoot gerepareerd En een nieuwe regenpijp afgehangen. Als service kregen wij een bladvanger gratis van Dave. Mega bedankt Dave van Xada dakwerken
  • Review door Koen, Nijmegen
    Beoordeeld op 15 sep 2019

Dak of dakgoot repareren: 1 m2; Dak; Reparaties

Dave bartels heeft onze regenpijp weer opnieuw aangesloten. Door de 24/7 service van Xada dakwerken kon Dave het zelfs op zondag herstellen voor een scherpe prijs. Ook heeft Dave als extra service de dakgoten gereinigd!! Hartstikke bedankt dave!! Wij raden Xada dakwerken aan iedereen aan!
  • Review door Maxim, Nijmegen
    Beoordeeld op 14 sep 2019

Daken: 20 m2; Reparatie werkzaamheden; Puntdak

Dave heeft goed meegedacht én uitgevoerd. Hij heeft dakkapel en schoorsteen gereviseerd en hij had ook een collega aanbevolen voor het plaatsen van dakramen omdat dit niet zijn specialisme was. Alles perfect uitgevoerd en tegen een scherpe prijs en volgens afspraak. Aan te raden en bij een volgende dak klus zal ik Dave zeker weer benaderen.