Dave reageerde heel snel maar de klus kon niet direct uitgevoerd worden. Hebben uiteindelijk een nieuwe afspraak gemaakt en deze is prima en snel uitgevoerd. Dave was daarin erg flexibel.
Review door jose, Elst
jose, Elst
Beoordeeld op 2 sep 2020
Dak of dakgoot repareren: 20 m2; Dakgoten; Regulier onderhoud
Heel snel en kundig gedaan. Wordt een blijvertje
Review door William, Nijmegen
William, Nijmegen
Beoordeeld op 29 aug 2020
Dakgoot: 1 m; Repareren
Dave is een vriendelijke nette dakwerker.
Hij heeft de oude regenpijp door een nieuwe zinken regenpijp vervangen .
Het ziet er super netjes uit .
Wij raden xada dakwerken iedereen aan.
bedankt dave gr william
Review door Philip, Molenhoek
Philip, Molenhoek
Beoordeeld op 25 aug 2020
Dak of dakgoot repareren: Dakgoten, dakgoot; Reparaties
Heeft snel gereageerd afspraak gemaakt, vervolgens vakkundig de situatie kunnen beoordelen en herstellen. Ik raad hem absoluut aan
Review door Werkspot-gebruiker uit Duiven
Werkspot-gebruiker uit Duiven
Beoordeeld op 18 aug 2020
Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Regulier onderhoud
Dave van Xada was uitstekend. Hij nam snel contact met mij op en maakte op korte termijn een afspraak. Hij maakte snel de voor- en achtergoten schoon en bereikte zelfs gemakkelijk een moeilijke plek op de achtergoot. Ik ben zeer tevreden!
(Bewerkt op 5 aug 2024)
VOOR AL UW DAKEN GROOT,OF KLEIN MOET U BIJ XADA DAKWERKEN ZIJN!!!
Reactie geplaatst 28 sep 2024
Review door Malinka, Horssen
Malinka, Horssen
Beoordeeld op 13 aug 2020
Dak of dakgoot repareren: 11 m2; Dakgoten; Regulier onderhoud
Dave is vakkundig en super vriendelijk. Hij was keurig op tijd en heeft extra dingen gedaan voor dezelfde prijs. Ik kan hem zeker aanbevelen! Graag tot de volgende keer!
Review door Werkspot-gebruiker uit Druten
Werkspot-gebruiker uit Druten
Beoordeeld op 12 aug 2020
Dak of dakgoot repareren: Dak; Reparaties
Erg tevreden. We hadden een lekkage in de dakkapel en Dave heeft direct geholpen. Voor een goede prijs heeft hij de problemen snel opgelost. Erg goede communicatie. Aanrader!
Review door Abdur, Arnhem
Abdur, Arnhem
Beoordeeld op 8 aug 2020
Dakrenovatie: 40 m2; Dakbedekking vernieuwen; Licht hellend dak
Voor een zeer scherpe prijs heeft Dave mijn dak vakkundig voorzien van een nieuwe bitumen dakbedekking over de oude laag. De door mij geschatte afmeting bleek niet te kloppen, gelukkig was Dave in de buurt en heeft dit toen zelf even opgemeten. De hitte van vandaag (34 graden) bleek gelukkig geen struikelblok, Dave en zijn collega begonnen wat eerder en ze hebben het uiteindelijk vlot afgewerkt.
Review door Edwin, Schaijk
Edwin, Schaijk
Beoordeeld op 1 aug 2020
Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Puntdak
Na het eerste gesprek een goed gevoel gehad met Dave de eigenaar van dit bedrijf, na een scherpe prijs een afspraak gemaakt, spreken af om 8:30 en om 8:25 staan ze op de stoep, dat maak je niet vaak mee, na een bakkie koffie zijn de mannen aan de slag gegaan, en voor 12:00 uur zat het dak erop. Keurig alles opgeruimd...... echt een aanrader voor een goede klus. Bedankt mannen tot de volgende.......
Grtz Fam. Van Bergen uit Schaijk