Woningverbetering Buitenhuis

Woningverbetering Buitenhuis beoordelingen (178)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Koudekerke
    Beoordeeld op 24 mei 2021

Dak of dakgoot repareren: Dakgoten; Reparaties

Te duur.

Goedenavond heer Garetta, Bedankt voor uw reactie en review. Jammer dat u het te duur vind. We vinden het wel heel apart dat u ons een review geeft terwijl we geen werkzaamheden hebben uitgevoerd. U bent tenslotte niet verplicht om werkzaamheden door ons te laten uitvoeren. Niks te danken dat we vrijblijvend en kosteloos langs zijn geweest voor de inspectie/offerte! Fijne avond gewenst! Met vriendelijke groet, Buitenhuis Dakdekkers

Reactie geplaatst 24 mei 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuw-Beijerland
    Beoordeeld op 24 mei 2021

Dak of dakgoot repareren: 3 m2; Dakgoten; Reparaties

De mannen waren vriendelijk. Duidelijke uitleg. Maar erg duur . Ze kwamen om een offerte op te stellen maar omdat het een eenvoudige klus was hebben ze gelijk gerepareerd. Ze kwamen met een handgeschreven bon van bijna 700 euro die ik contant moest betalen. Ik had hier natuurlijk niet op gerekend dus kon het over maken en liep zo de korting mis. Let op dat je op tijd betaald want anders dreigt het bedrijf direct met incasso .
    (Bewerkt op 31 mei 2021)

Hartelijk dank voor u reactie en review. Gelukkig bent u wel tevreden over de werkzaamheden en ons personeel. Dat u het achteraf duur vind dat is uw keuze geweest. U hoefde het niet te laten repareren, dan is het natuurlijk jammer dat u zich achteraf beklaagd over de prijs. Wij moeten gewoon belasting, materiaalkosten en manuren betalen. U heeft ook netjes garantie gekregen enz enz. Wij zijn natuurlijk geen non profit bedrijf! Met vriendelijke groet, Jeroen Buitenhuis.

Reactie geplaatst 24 mei 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 13 mei 2021

Dak of dakgoot repareren: 1a2 m2 gootbak hout vv. En soldeer naad rep.

Goed contact, er werd fijn overlegd over de mogelijkheden. Alles werd goed uitgelegd en er werd keurig netjes gewerkt. Een aanrader.
  • Review door Tamara, Tilburg
    Beoordeeld op 12 mei 2021

Dak of dakgoot repareren: 14 m2; Dakgoten; Reparaties

Het betrof een reparatie aan de dakgoot, plus vervanging van de regenpijpen. De klus werd vlot ingepland, snel geklaard. Het resultaat oogt netjes, alles werd netjes achtergelaten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kortgene
    Beoordeeld op 25 apr 2021

Dakgoot repareren/vervangen: 55 m2; Dak, Dakgoten; Reparaties

Woningverbetering Buitenhuis heeft snel en volledig advies gegeven over uit te voeren klussen om ons dak weer op orde te krijgen, en ging snel, professioneel, en voortvarend aan de slag. Vermoedelijk zeer lang geen onderhoud gepleegd aan ons dak door vorige eigenaren. Zo'n maand geleden vanalles laten doen (pannendak schoonspuiten & impregneren; nok renovatie; schoorsteen renovatie; dakgoot renovatie + afwerking met vogelwering; vervanging meerdere dakpannen waaronder kantpannen; gedeeltes dakbeschot vervangen). Inmiddels wat buien en wind gehad, en alles lijkt dik in orde. Mannen waren twee dagen bezig, na dag 1 bleek meerwerk nodig (kantpannen + dakbeschot). Hiermee moesten we snel akkoord. Achteraf had ik hierover toch nog wat vragen, en daar is zeer goed op gereageerd door Jeroen en de werklui, met volledige en duidelijk toelichting en onderbouwing. Al met al zeer tevreden. Prijs/kwaliteit lijkt dik in orde!
    Beoordeeld op 14 mrt 2021

Loodslab vervangen 1,5m

• Review door Arno, Veghel
    Beoordeeld op 2 feb 2021

Dak of dakgoot repareren: Lichtstraat; Reparaties

Snel gereageerd na het plaatsen van de klus en direct een goed advies gehad. Er werden geen mooie praatjes verkocht of extra werkzaamheden erbij gehaald. De klus kon gelukkig op korte termijn uitgevoerd worden en is naar volle tevredenheid gedaan. Nette werklui op locatie, keurig gewerkt en de werkplek ook weer schoon opgeleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwe Wetering
    Beoordeeld op 31 jan 2021

Dak of dakgoot repareren: 10 m2; Dakgoten; Reparaties

Werkzaamheden (dakgoot gecoat) zijn, zoals nu blijkt na aantal weken afwachten na veel regenval, zeer goed uitgevoerd. Vooraf een prijs ontvangen op basis van 2 uur met 2 man werk, die op die basis prima overkwam. Helaas waren de mannen al met 45 minuten alweer klaar met de klus en vertrokken, waardoor wij helaas het gevoel hebben gekregen toch teveel betaald te hebben. Maar verder prima werk geleverd en op basis van kwaliteit zeker aan te raden.
  • Review door Vishwapreet, Den Haag
    Beoordeeld op 26 jan 2021

Dak of dakgoot repareren: 12 m2; Plat Dak; Reparaties

Het team van Woningverbetering Buitenhuis heeft erg snel gereageerd op mijn Werkspot opdracht en is vervolgens binnen enkele dagen langs geweest om de situatie op mijn lekkende uitbouwen te bekijken. Tijdens die inspectie ben ik zeer goed geadviseerd en hebben we duidelijke afspraken kunnen maken over de vervolgstappen en werkzaamheden. Deze werkwijze van Woningverbetering Buitenhuis zorgde direct voor een vertrouwd waardoor ik op de volgende dag direct een akkoord heb gegeven om de vervanging van de dakbedekkingen van twee uitbouwen aan mijn woning z.s.m. uit te voeren. Het ging hier om het compleet vervangen van de oude en lekkende EPDM dakbedekkingen met betere Bitumen dakbedekkingen. En z.s.m. was het zeker, want een kleine 1,5 week later hebben 3 professionals van Woningverbetering Buitenhuis de complete klus geklaard binnen 1 dag wat erg prettig is voor mij als klant. Het eindresultaat is niet alleen dat het dak niet meer lekt maar ook dat het er zeer strak uitziet! Bedankt!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Naarden
    Beoordeeld op 7 jan 2021