Woningverbetering Buitenhuis

Woningverbetering Buitenhuis beoordelingen (178)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 14 feb 2024

Schoorsteen vegen: 2x per jaar

Afspraak is afspraak, vlotte communicatie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 28 dec 2023

Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud

De schoorsteen hoefde alleen van binnen uit geveegd, dat was in drie minuten klaar. Dan is 120 euro zoals vooraf afgesproken uit verhouding. Wel uitgebreide toelichting voor deze haard, dat is prettig voor een nieuw huis.
    (Bewerkt op 29 dec 2023)

Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review en dat u wel tevreden bent, maar het duur vond. Een schoorsteen kan niet in 3 minuten geveegd worden. Ook al zou dat in die tijd wel kunnen, dan vinden we het raar dat u nu klaagt dat het duur is. Alles is vooraf besproken en u bent daar mee akkoord gegaan. Even een korte toelichting van ons uit: We zijn een officiële firma die alle verplichte kosten maandelijks betaald: U heeft een rekening voor eenmalig vegen gehad van €120 inclusief btw. €120: - €20,83 btw - ongeveer €8,00,- brandstof - 1 man uur x €60,- (inclusief reistijd naar Houten) - Leadprijs Werkspot €12,00,- - Extra marge firma +- €20,- (want onze bussen hebben ook onderhoud nodig, betalen alle verzekeringen en belastingen maandelijks, personeelskosten, onderhoudskosten en we willen zelf uiteraard ook een boterham verdienen). Hopelijk hebben we u voldoende geïnformeerd. Alvast een prettige jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Jeroen Buitenhuis

Reactie aangepast 29 dec 2023
  • Review door Kenny Heltzel, Maastricht
    Beoordeeld op 27 nov 2023

Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud

Advies gekregen om het gevraagde niet uit te voeren, maar zelf kleine tips gekregen om het een en ander aan te passen. Mijns inziens hét signaal dat een professional het beste resultaat voor de klant wil en niet louter geld wil verdienen. Dankjewel voor het meedenken!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Diemen
    Beoordeeld op 17 nov 2023

• Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 12 nov 2023

Schoorsteen vegen: 2 jaar

• Review door Ayhan Eren, Hoofddorp
    Beoordeeld op 10 nov 2023

Schoorsteen vegen: 1 x / jaar

Ik had een afspraak gemaakt voor vandaag om de schoorsteen te laten vegen. Ik belde om te informeren hoe laat ik ze kon verwachten. Blijkt dat ze een fout hebben gemaakt en dus vandaag niet komen. Eerstvolgende mogelijkheid is pas na 3 weken. Ik dacht het niet! Jammer dat mijn eerste (en laatste) ervaring zo moet zijn. De reactie op mijn review klopt niet!

Hartelijk dank voor de review. Wij hadden vandaag helaas een zieke collega en alle afspraken liepen inderdaad uit. Wij hebben u netjes gebeld om dit uit te leggen. Tevens hebben wij direct gevraagd of wij een andere afspraak mochten maken. Dit was geen probleem volgens u. U zou het nog eventjes laten weten. In plaats van ons iets te laten weten, hebben wij deze review van u mogen ontvangen. Wij hadden op iets meer begrip gehoopt en vinden deze review dan ook niet terecht. Fouten maken is menselijk, maar u maakt zelf nooit geen fout natuurlijk. De reactie op uw review klopt niet? Bent u zo oneerlijk en kinderachtig? Als mensen net zoals ons fouten maken dan kan dat. Dat geldt niet alleen voor ons, maar voor iedereen uiteraard. We zullen hier niet verder op ingaan en we wensen u succes met een andere firma. Ondanks de vervelende samenloop van omstandigheden wensen wij u een goed weekend. Met vriendelijke groet, Woningverbetering Buitenhuis.

Reactie aangepast 10 nov 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Ilpendam
    Beoordeeld op 24 okt 2023

• Review door Werkspot-gebruiker uit Wijk bij Duurstede
    Beoordeeld op 18 okt 2023

Schoonmaak dak: Puntdak; Eén verdieping

Lekker snel...enige wat beter uitgelegd moet worden is dat je alleen contant kunt betalen.

Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw review. Het klopt inderdaad dat wij facturen onder de €250,00,- contant afrekenen. Dit heeft er mee te maken dat wij ontzettend veel lage facturen hebben open staan. Wij hebben netjes voor u de dakgoten gereinigd voor €66,- inclusief BTW. Daar moeten wij de leadprijs van €19,36,- inc. btw direct van betalen en ons personeel wordt wekelijks uitbetaald i.p.v. maandelijks. Maar inderdaad, dat hadden we beter van tevoren goed moeten melden, excuses daarvoor! Het is in iedergeval fijn om te horen dat u tevreden bent over de werkzaamheden, dat waarderen we enorm. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Jeroen Buitenhuis.

Reactie aangepast 18 okt 2023
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Groot-Ammers
    Beoordeeld op 17 okt 2023

• Review door Noel, Maastricht
    Beoordeeld op 15 okt 2023

Schoorsteen vegen: Eenmalig onderhoud

Ze hebben mijn schoorsteen geveegd. Een tip gekregen om een kap boven op de schoorsteen te zetten in plaats van het rooster dat erop lag ivm regenval. Dit hebben ze direct kunnen doen. Vriendelijke mensen.