Woningverbetering Buitenhuis

Woningverbetering Buitenhuis beoordelingen (178)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Eersel
    Beoordeeld op 7 mei 2018

Lood bij schoorsteen invoegen

Snelle reactie op geplaatste opdracht. Duidelijke afspraken qua werkzaamheden en prijs, in zijn geheel nagekomen. Goede prijs/kwaliteit.
  • Review door Marcel, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 3 mei 2018

Dakpannen recht leggen en nok weer opnieuw dichten

Goed contact, netjes en mooi afgewerkt. Alleen de dakgoot blijft wat rommel achter van het werk, die was leeg. Moet ik toch zelf even gaan legen op een of andere mannier. Plastic kapje zat scheurtje in, hadden ze misschien best nog even kunnen fixen, weet ik niet precies, stond ook niet op mijn opdracht. Dak zou wel goed waterdicht achter gelaten moeten worden. Dat is niet helemaal nu. Moet ik toch nog even zelf fixen ook. Daar ben ik niet handig in. Dus dat is ook jammer. Verder topwerk. Dakpannen allemaal goed recht weer en de nok is echt mooi dichtgesmeerd nu. Mooi uit.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogland
    Beoordeeld op 2 mei 2018

Reparatie dak schuurtje

De reparatie is snel en vakkundig gedaan door Buitenhuis. Jeroen neemt snel contact op en afspraken zijn helder. Het geleverde werk ziet er uitstekend uit en alle oude materialen zijn keurig afgevoerd.
  • Review door Barry, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 21 apr 2018

Vogelnesten verwijderen en dakgootbescherming plaatsen tegen vogels

• Review door Andy, Spijkenisse
    Beoordeeld op 19 apr 2018

Platdak waterdicht maken bitumen dakleer 10m2

Snel en duidelijke offerte, werkzaamheden gepland op een zeer zonnige dag. Wat ik tof vindt van Woningverbetering Buitenhuis, is dat ze moeite doen om m'n probleem zo snel mogelijk op te lossen en ook van de buren. Ik ben blij met m'n droge dak.
  • Review door Fam, Almere
    Beoordeeld op 14 apr 2018

Reparatie dakgoot

Tot heden geen klachten Zover ik kan zien top werk geleverd
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 11 apr 2018

Pannendak

• Review door Wouter, Pijnacker
    Beoordeeld op 9 apr 2018

Vogelnest verwijderen onder dakpannen

Jeroen nam snel contact op en kwam binnen 2 dagen langs voor een offerte. Dit was een goede en scherpe prijs. Nok dakpannen netjes in orde gemaakt. En vogelnesten verwijderd en een roofguard geplaatst. Zeer vriendelijk en net werk afgeleverd.
  • Review door R.M., Tiel
    Beoordeeld op 9 apr 2018

dakpannen schikken

Prima, kreeg ook een goed advies
  • Review door Marc, Nijmegen
    Beoordeeld op 29 mrt 2018

Lekkage bij schoorsteen

Top! Snelle service, redelijke prijs en alles precies volgens afspraak.