Wladekbouw2

Wladekbouw2 beoordelingen (58)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Pijnacker
    Beoordeeld op 1 feb 2026

Behangen kamer: 40 m²; Behang aanbrengen

Mooi geworden en een fijne man om zaken mee te doen. We zijn heel blij met het eindresultaat.
    Beoordeeld op 8 jan 2026

Behangen kamer: 50 m²; Behang aanbrengen

Een betrouwbare en nette klusjesman. De kamers en woonkamer zijn vakkundig behangen. Denkt goed mee en werkt zeer netjes. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Bedankt

Reactie geplaatst 8 jan 2026
  • Review door Nicole Vickers, Spijkenisse
    Beoordeeld op 28 dec 2025

Behangen kamer: 30 m²; Behang aanbrengen

Op de zondag om 12 uur in de middag een spoed opdracht geplaatst -> een kamer voorzien van renovliesbehang en vliesbehang met moeilijk patroon. Meneer reageerde binnen minuten en kon meteen komen. Om half 2 was die er en dezelfde dag was de kamer prachtig afgemaakt. Beleefde en vriendelijke man die professioneel en snel te werk gaat. We zullen in de toekomst zeker weer meneer benaderen en aanraden aan anderen! Hartelijk dank!
  • Review door Mariana Cardoso, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 19 dec 2025

Behangen kamer: 70 m²; Behang aanbrengen

• Review door CB, Rockanje
    Beoordeeld op 15 dec 2025

Behangen kamer: Behang aanbrengen, Behang en lambrisering

We zijn ontzettend tevreden! De communicatie was heel goed, hij werkte echt netjes en secuur en liet de werkruimte keurig schoon achter. Echt een aanrader!
  • Review door Gen , Hoogvliet Rotterdam
    Beoordeeld op 4 dec 2025

Behangen kamer: 30 m²; Behang aanbrengen

Volodimir werkt heel strak en secuur. De taal spreekt hij niet goed, maar de communicatie was perfect! Ik had een aantal moeilijke en hoge muren die hij fantastisch heeft behangen. Verder komt hij netjes op tijd en zorgt dat alle rommel weer opgeruimd is. Ik raad Volodimir zeker aan voor behangen, lamineren en verven.
    Beoordeeld op 25 nov 2025

Behangen kamer: 52 m²; Behang aanbrengen

Ik ben tevreden met het geleverde werk. Hij was heel vriendelijk en dacht met mij mee wat ik erg fijn vond. En als bonus heeft hij nog een klein muurtje voor me meegenomen die ik eerst niet had meegerekend.
  • Review door Bouchra , Roelofarendsveen
    Beoordeeld op 6 nov 2025

Behangen kamer: Behang aanbrengen

Heel netjes gedaan
  • Review door P, Bergambacht
    Beoordeeld op 31 okt 2025

Behangen kamer: 80 m²; Behang aanbrengen

Hij werkt heel zorgvuldig en precies waardoor het misschien iets langer duurt, maar wel met een prachtig resultaat. Hij komt keurig op tijd.
  • Review door Necip, Badhoevedorp
    Beoordeeld op 21 okt 2025