Witgoed Reparatie Faouzi

Witgoed Reparatie Faouzi beoordelingen (27)

• Review door Sabine vd Linden, Made
    Beoordeeld op 23 aug 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Faouzi heeft me super geholpen! Alles was in orde, duidelijke communicatie, hij was op tijd en klaarde de klus vakkundig en vlot. Ik raad hem zeker aan!
  • Review door Maike, Tilburg
    Beoordeeld op 26 feb 2022
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Aeg favorit
    Ik ben erg tevreden met de reparatie door Faouzi! Het werk werd professioneel en netjes gedaan. Hij reageerde ook snel en het probleem was binnen twee dagen verholpen! Hij is betrouwbaar en geeft eerlijk advies! Ik bel hem weer als er weer eens iets is!
  • Review door Vivien, Oosterhout
    Beoordeeld op 20 feb 2022
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; Siemens
    Hele prettige, snelle en duidelijke communicatie. Keurige en vriendelijke service met uitleg en tips voor beter onderhoud en gaat erg integer om met de gewerkte uren en de facturatie. Niet onbelangrijk: onze kat was ook dol op hem! ;-) Wij raden het iedereen echt ten zeerste aan om Faouzi te kiezen voor het onderhoud aan je witgoed! Wij gaan er zeker naar terug, mocht het ooit nodig zijn.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Breda
    Beoordeeld op 1 feb 2022
    Reparatie witgoed: Vaatwasser; SMEG 12509 STA6445D2
    Faouzi heeft ons direct en goed geholpen, onze vaatwasser kan weer dicht en het lekkende kraantje is vervangen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 21 jan 2022
    Reparatie witgoed: Oven / magnetron; Whirlpool
    Goede ervaring met Faouzi! Een eerlijke reparateur met vakkennis en een snelle service. Zeer vriendelijk, behulpzaam en goed en eerlijk in contact over levertijden en de kosten. Gaf goed advies over of het rendabel was om te laten maken.