Weeda Totaalonderhoud

Weeda Totaalonderhoud beoordelingen (35)

Plafond gemaakt op overloop

Prima werk geleverd. Stipt op tijd en secuur uitgevoerd.
    Beoordeeld op 11 feb 2019

4 Houten deuren vervangen; vervangen van 4 houten (buiten) deuren, bestaand hang&sluitwerk over zetten, geschilderd (in aan te leveren huidige RAL kleur) afleveren.

Goede vakman die meedenkt.
  • Review door Nico

Vervangen raamkozijn dakkapel

Robbert bleek een vriendelijke en meedenkende man die ons probleem met houtrot in een raamkozijn netjes oploste. Tevens goed advies gekregen voor de toekomst. Wij hebben zijn telefoonnummer opgeslagen in onze telefoon, wie weet hebben we het nog eens nodig!
    Beoordeeld op 11 feb 2019

Plinten kopen, schilderen en aanbrengen in de woonkamer. Totaal circa 31 meter.

Uitgevoerd meerwerk: plinten kopen, aanbrengen en kopse kanten schilderen. Ruimte 9x12. totaal 36m. Deze vakman komt zijn afspraken na, werkt secuur, ruimt op en heeft prima werk geleverd.
    Beoordeeld op 11 feb 2019

Schuur renoveren; twee deuren vervangen, inclusief nieuwe kozijnen, voorkant schuur vervangen (middels hout of metselen), inclusief raam of licht doorlatende tegels en de afwatering vernieuwd

Robbert is een gedreven, hardwerkende professional die weet wat hij doet. De kwaliteit van zijn werk is erg hoog. Hij was ook nog eens eerder klaar dan vooraf afgesproken. Hij was keurig op tijd en had de juiste spullen en het gereedschap vooraf goed voor elkaar. Tijdens het werk heeft hij goed afgestemd om de juiste keuzes te maken als er meerdere mogelijkheden waren. Al met al heel plezierig om mee te werken, hele nette prijs en hoge kwaliteit. Een aanrader!