Voegersbedrijf RDV

Voegersbedrijf RDV beoordelingen (33)

• Review door Hans, Leiden
    Beoordeeld op 30 dec 2012
    Inboeten
    De opdracht is naar volle tevredenheid in de afgesproken week uitgevoerd. Kostte wat meer tijd dan geschat, en dat is opgelost door een partner in te schakelen. Offerteprijs was eindprijs.
  • Review door Twan, Tilburg
    Beoordeeld op 28 nov 2012
    de gevels reinigen en voegen repareren
    Dit bedrijf heeft goed werk geleverd het ziet er allemaal strak uit precies zoals ik het bedoeld heb, niets meer en niets minder. Een echte aanrader.
  • Review door Edward, Vlaardingen
    Beoordeeld op 26 nov 2012
    Reinigen, voegen en impregneren zijgevel
    RDV heeft zeer netjes gewerkt en komt haar afspraken ook netjes na. Worden op een goede en duidelijke manier afspraken gemaakt. En afspraak is afspraak.
  • Review door Collin, Roosendaal
    Beoordeeld op 12 nov 2012
    Voorgevel reinigen/renoveren
    Bij het bedrijfje van Kees had ik het fijnste gevoel, er waren meerdere vakmensen langs geweest maar bij geen van allen het juiste gevoel, tevens was Kees prijstechnisch een van de betere. Kees kwam zijn afspraken prima na. Een klein nadeel was enkel dat Kees voor een gedeelte van de opdracht andere mensen in moest huren, deze vakmensen namen het hier zo nauw met de afgesproken begintijd. Het resultaat ziet er overigens super uit.
  • Review door kees, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 sep 2012
    hakken voegen
    ik heb ervaren dat kees een vakman is in zijn werk en dat alles netjes wordt opgeruimd en wat je afspreekt komt hij na.dus is zeker een aanrader alle mensen die voorbij lopen vinden het heel mooi geworden en hebben hem ook benaderd.en nog meer buren die het ook hebben laten doen zijn zeer tevreden dus als ik iemand weet zal ik hem zeker aanbevelen kees bedankt voor de service groetjes kees en marja
  • Review door miguel, Zuidland
    Beoordeeld op 16 mei 2012
    voorzetgevel
    goeie afspraken, betrouwbaar en betaalbaar. extra werk was geen probleem en deed dat nog eens boven verwachting ook. ook via RDV de zij gevel laten stucken, zodat de hele klus onder 1 aanspreek punt viel. foto laat het resultaat zien
  • Review door dennis, Tilburg
    Beoordeeld op 3 apr 2012
    Reparatie metselwerk
    Goed afspraken kunnen maken tegen een goede prijs. Ben zeer tevreden en is een aanrader. Bij de totaalprijs zet ik 1 euro neer, heeft niemand iets mee te maken wat ik er voor betaald heb.
  • Review door lowie, Made
    Beoordeeld op 15 mrt 2012
    opnieuw voegen zijgevel
    ben zeer tevreden over kees van rdv voegbedrijf na het bezichtegen van mijn zijgevel en de prijs afspraak is afgelopen maandag kees bij mij begonnen met hakken en opnieuw voegen en impregneren wij zijn zeer blij met deze vakman hoe hij het werk heeft afgeleverd zeer netjes en zeer goed gedaan. daarom zou ik dit bedrijf zeker aanpraten als er ergens gevoegt moet worden en ze ruimen ook alles netjes op.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hillegom
    Beoordeeld op 5 jan 2012
    Voor- en zijgevel hakken, voegen, reinigen en impregneren
    Wij hebben erg goede ervaringen met Kees, die bij ons de voor- en zijgevel van onze woning heel mooi heeft opgeknapt. Eerst de voegen uitgehakt, daarna met hoge druk gereinigd en opnieuw gevoegd en geïmpregneerd. Onze gevels zien er weer prachtig uit! We hebben Kees ervaren als een rustige man en harde werker. Het weer viel behoorlijk tegen tijdens de werkzaamheden en ons huis staat pal op de (harde) wind, maar dit heeft de werkzaamheden niet vertraagd. Het uithakken van de voegen bleek meer werk dan voorzien, omdat ze erg hard waren, maar ook dit heeft geen vertraging opgeleverd. Er werd hard gewerkt en ook netjes, de tuintjes van heel wat buren werden na het uithakken van de voegen aangeveegd en toen alle werkzaamheden klaar waren is alles netjes achter gelaten. Volgens de buurvrouw staan er nog een aantal klussen in het vooruitzicht, omdat ook zij het resultaat erg mooi vond. Ik zou Kees bij iedereen willen aanraden die een rustige, harde werker zoekt die mooi werk levert voor een goede prijs.
  • Review door Bert, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 17 nov 2011
    voegen vernieuwen en steen reinigen + impregneren
    Snelle reactie, goede afspraken, de heleklus ca. 100m2 stralen / voegen uithakken / voegen en impregneren binnen 1,5 - 2 weken afgerond (alvorens te impregneren gaat er wel wat tijd overheen wat nodig is voor het drogen van de voegen) en alles schoon achtergelaten, duidelijk goed werk afgeleverd, gevel is weer als nieuw, gele steen met witte voeg, prachtig, ook veel reacties uit de buurt