Vissers Keukenmontage

Vissers Keukenmontage beoordelingen (467)

• Review door Guzayya, Nieuwegein
    Beoordeeld op 4 jul 2025
    Keukenkastjes repareren: 1 kast
    Uitstekende service! Mijn keukenkastjes waren beschadigd en piepten bij het openen, maar alles is perfect gerepareerd. Vakkundig, snel en zeer netjes gewerkt. Hij dacht goed mee en liet alles schoon achter. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare vakman!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 27 jun 2025
    Keukenkastjes repareren: 1 kast
    Snelle reactie, flexibel in de afspraak en eerlijk over de tijd en materiaal kosten
  • Review door John, Rosmalen
    Beoordeeld op 5 jun 2025
    Keukenapparatuur plaatsen of vervangen: 1 device
    Frans is een vakman die heel goed en net werk levert. Hij heeft gezondst de nieuwe inbouw koelkast netjes is geplaatst en alle afwerking goed was. En hij heeft de oude ook nog afgevoerd voor ons. En dat voor een nette prijs. Ik kan Frans aanbevelen
  • Review door Lautenbach, Maarssen
    Beoordeeld op 24 mei 2025
    Keukenkastjes repareren: 1 kast
    De keukenmonteur kwam keurig op tijd en heeft de Carrousel in de kast weer prima draaiend gekregen. Helaas zijn de kastdeurtjes nog niet terug gemonteerd omdat de kapotte ringetjes nog niet vervangen konden worden. De monteur benaderd ons weer voor montage van de deurtjes als hij de ringetjes binnen heeft gekregen. Aardige man met veel kennis van keukenmontage.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huissen
    Beoordeeld op 14 mei 2025
    Keukenkastjes repareren: 1 kast
    Oplossing was niet mogelijk terwijl dat in eerste instantie wel ingeschat werd. Kleur afwijking was groot. Vriendelijke behulpzame man, met goede voorstellen.

Klant heeft het zelf al geprobeerd te repareren wat niet was gelukt en daardoor kon ik het ook niet meer in de originele staat repareren. Heb wel een nieuw paneel gemaakt in kleur met de bedoeling een andere oplossing te creëren maar dat ging ook niet omdat de vaatwasser verkeerd geïnstalleerd is en het frontpaneel te lang was. Wat de afwijking in de kleur betreft kan ik alleen maar zeggen dat de keuken te oud was om nog tot dezelfde kleur te komen. Ik heb mijn best gedaan en verdien wel meer dan 1 ster. Daarbij heb ik alle moeite gedaan voor nog minder dan de kostprijs Toch wil ik deze klant bedanken maar hoeft niet meer op mijn hulp te rekenen en hoeft mij dan ook niet meer te bellen.

Reactie aangepast 14 mei 2025
  • Review door Ben, Tegelen
    Beoordeeld op 11 mei 2025
    Keukenkastjes repareren: 1 kast
    Vakman. Heeft kastje gerepareerd. Had alles bij zich aan reserveonderdelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barneveld
    Beoordeeld op 6 mei 2025
    Keukenapparatuur plaatsen of vervangen: 2 devices
    Hele behulpzame, vakbekwame man. Reageert snel en vriendelijk. Kon ook op korte termijn, wat enorm fijn was. Bij vragen naderhand ook snel reactie gehad. In mijn geval is ook de meterkast helemaal vernieuwd en dat is net zo netjes gedaan als de keukenrenovatie (nieuwe kookplaat van gas naar inductie, vaatwasser en quooker). Aanrader.