Vissers Keukenmontage

Vissers Keukenmontage beoordelingen (467)

Beoordeeld op 12 mei 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Vissers keukenmontage levert kundig en betrouwbaar werk.
  • Review door Kees , Sleeuwijk
    Beoordeeld op 6 mei 2020
    Repareren: 1 kast
    Kwam keurig op de afgesproken tijd. Scharnieren zijn vervangen en keukenkast sluit weer netjes. Ook spontaan enkele andere deurtjes afgesteld zo dat alles weer recht is. Zeker aan te bevelen, goede vakman.
  • Review door barry, Arnhem
    Beoordeeld op 6 mei 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Frans heeft ons gelukig snel en proffesioneel uit de brand geholpen, Hij pakte het als een echte vakman aan! Vriendelijk en betrouwbaar persoon, ik kwam wat materiaal tekort, dit had hij gelukkig bij zich en daardoor is de klus toch nog geklaard waardoor we gelukkig weer koken naar 3 dagen corona afhaal chinees ! Super bedankt Frans! Gr. Barry Lentjes
  • Review door Marc, Amersfoort
    Beoordeeld op 4 mei 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Prima ervaring. Frans werkt netjes, en weet wat hij doet. Oude gaskookplaat eruit, gat groter gemaakt en de nieuwe inductie plaat keurig geplaatst en getest op goede werking.
  • Review door Albert, Veenendaal
    Beoordeeld op 30 apr 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Frans Vissers is een betrouwbare vakman. Hij denkt in oplossingen en levert perfect werk af. Afspraak is afspraak en hij communiceert uitstekend over wat hij gaat doen en gedaan heeft. Ook het drinken van een kopje koffie is samen met Frans een genoegen.
  • Review door Mandy, Den Bosch
    Beoordeeld op 28 apr 2020
    Keukenapparatuur Quooker installatie
    Onwijs goed geholpen. Ondanks dat de klus iets langer duurde heeft Frans er de tijd voor genomen om onze Quooker perfect aan te sluiten. Het moest even net iets anders aangelegd worden maar daar wist hij wel raad mee. Frans is vriendelijk en kundig. Hij gaat netjes en secuur te werk.
    (Bewerkt op 29 apr 2020)

Hallo Mandy, Het was inderdaad iets meer werk maar ik heb het met plezier gedaan en hoop dat je er veel en lang plezier van mag hebben. Gr. Frans

Reactie geplaatst 29 apr 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nederhemert
    Beoordeeld op 19 apr 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Voorbereiden en plaatsen van de inductiekookplaat op uitstekende wijze uitgevoerd. Goed meegedacht over de stroomaansluiting en de uitvoering, inclusief zagen van hardstenen keukenblad, heel netjes gedaan. Voor een eventuele volgende klus zal ik zeker weer graag gebruik maken van de diensten van Frans (2x)
  • Review door Pete, Oss
    Beoordeeld op 18 apr 2020
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Mijn ervaring met Frans Vissers zijn bijzonder goed. Zeer communicatief, heel deskundig en nauwkeurig. Frans' flexibiliteit is ook nog top, zo had ik nog wat extra klusjes in huis die direct door Frans zijn opgepakt. Ik kan Frans iedereen aanbevelen!