Vissers Keukenmontage

Vissers Keukenmontage beoordelingen (467)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 9 dec 2022
    Vaatwaser stellen en frontpaneel plaatsen. (is al aangesloten)
    Mijn vaatwasser moest ingebouwd worden. Echter de bijgeleverde zaken waren niet voor deze vaatwasser. Frans heeft met eigen oplossingen de vaatwasser perfect ingebouwd. Mijn keuken is weer netjes!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Berg en Dal
    Beoordeeld op 3 dec 2022
    Repareren: 1 kast
    De gasveren van de klepkast van een keukenkastje zijn vervangen en de carousselkast gerepareerd. Het is snel en heel vakkundig uitgevoerd. Communicatie verliep ook heel goed. Een heel goede en fijne monteur
    (Bewerkt op 30 mei 2024)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rhenen
    Beoordeeld op 30 nov 2022
    Repareren: 1 kast
    Eindelijk iemand die zijn vak verstaat! De deurtjes van mijn keuken carrousel zijn perfect gerepareerd! Geweldig!
  • Review door Loes, Oost West en Middelbeers
    Beoordeeld op 28 nov 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Geweldige service, keurig op tijd en Frans zelf is een hele fijne man. Wat ie ook heeft? Verstand van zaken. Hij reviseerde en installeerde een quooker voor me en heeft hiervoor nog wat leidingen en aansluitingen moeten aanpassen. Laat alles keurig achter. Als ik weer een keukenklus heb, dan ga ik Frans bellen! Groeten en hartelijk dank, Loes
  • Review door Jelle Schilstra , Arnhem
    Beoordeeld op 17 nov 2022
    Keukenapparatuur plaatsen: 1 device
    Hij kon al op korte termijn voor mijn ombouw/montage klus in de keuken. Vlotte reactie op vragen. Goede service, vriendelijk en ervaren. Mijn keuze voor alle overige klussen!
  • Review door Jennifer, Berghem
    Beoordeeld op 5 nov 2022
    Repareren: 1 kast
    Erg vriendelijke man. Netjes optijd en zag gelijk het probleem en ging goed te werk. Erg tevreden carrouselkast doet het weer perfect.