Wat zijn we blij met onze vloer! Melvin Visser heeft een oude 3-strooks eiken lamelparket vloer omgetoverd tot een nieuwe. Melvin dacht goed met ons mee, adviseerde helder (over o.a. onderhoud) en heeft de vloer prachtig kaalgeschoren, gepolijst en vervolgens geolied. Kwam elke keer perfect op tijd, kon flexibel om andere werkzaamheden heenwerken en het was klaar op de afgesproken tijd. Absolute aanrader.
Melvin is een ontzettend vriendelijke man die prachtig werk aflevert. Tevens is hij altijd goed bereikbaar en vlug in de communicatie. Zeker een aanrader!
Het was heel plezierig om Melvin over de vloer te hebben. Prettig ook met hem uitgebreid te kunnen overleggen hoe we de uitvoering wilden. En een prachtig resultaat!
Ik kan Visser Parket van harte aanbevelen. Melvin werkt samen met andere vakmensen, en heeft zelf ruim 20 jaar ervaring met het leggen van vloeren. Hij werkt accuraat, stelt de klant centraal, en komt zijn beloften na. Door slim te werken beperkt hij de zaagverliezen waardoor materiaalkosten bespaard worden. Een foutje mijnerzijds met het uitrekenen van de benodigde lengte plint heeft hij soepel en zonder meerkosten opgelost. Chapeau!
Ik ben zeer tevreden met deze firma en dhr Visser. Tijdens onze vakantie heeft hij gedurende twee dagen onze houten parketvloer van een nieuwe laag voorzien (2*). De vloer ziet er weer supermooi en glad uit. Om een puntje aan te zuigen.
Melvin kwam al vrij snel na zijn bod kijken en een week later het laminaat leggen. Alles is dus snel gebeurd gelukkig en super mooi en strak erin gelegd! Deze man is zeker aan ge raden professioneel en dat voor een leuk prijsje!
Er moest in mijn appartment ongeveer 60 m2 laminaat worden gelegd. Er waren diverse obstakels, zoals leidingen, hoeken, smalle stukken etc. waardoor er reden genoeg was dit over te laten aan een expert. Deze expert is Melvin Visser, van Visser Parket.
Een uitermate goede ervaring, in minder dag een dag was alles keurig gelegd, ik ben zeer tevreden over het resultaat, een aanrader.