Villabies Klussenbedrijf

Villabies Klussenbedrijf beoordelingen (119)

• Review door Martijn, Den Haag
    Beoordeeld op 9 okt 2012
    Loodslab vervangen
    Op de afgesproken tijd stond Villabies voor de deur, een minuut later zaten ze op het dak en de klus was snel geklaard. Villabies gaf ondertussen ook nog advies over een ander bouwtechnisch probleem. Het werk ziet er keurig uit. Kortom: als ik weer een dergelijke klus heb weet ik wie ik moet bellen: Villabies.
  • Review door Dinus, Utrecht
    Beoordeeld op 14 sep 2012
    Daklood komt uit voeg
    Kort samengevat: uitstekend! Géén gedoe met offerte maken of probleem op te lossen; gelijk aan de slag en binnen uur het probleem opgelost!
  • Review door van Winssen, Maarssen
    Beoordeeld op 30 jul 2012

ik denk dat dit een vergissing is heb ik niet gemaakt?

Reactie geplaatst 30 jul 2012
  • Review door A.J.Schinkel Loodgietersberijf, Utrecht
    Beoordeeld op 25 nov 2011
    Overlagen 510m2 dak over kale APP
    Klusbedrijf Villabies ( Ronald van der Biezen ) het de werkzaamheden keurig uitgevoerd. Alles is volgens afspraak en offerte gegaan. De èèrste dag hebben ze alles voorbereid en randbeveiliging geplaats en de tweede dag hebben ze met 4 mensen het dak helemaal dichtgebrand. De 2 dagen erna hebben ze alles afgewerkt. Dus kortom de werkzaamheden waren in 4 dagen uitgevoerd en alles volgens afspraak. Bij de volgende werkzaamheden zullen we zeker weer contact opnemen.
  • Review door Ruud, Maarssen
    Beoordeeld op 9 sep 2011
    Vervangen bitumen luifel bij voordeur
    Villabies was de eerste die een bod uitbracht, en deze was heel redelijk. Hij heeft tijdens dat mijn vrouw en ik aan het werk waren de klus uitgevoerd. Bij thuiskomst was er niet te zien dat er gewerkt was. Alles was netjes opgeruimd en de klus proffesioneel uitgevoerd.
  • Review door Pieter, Mijdrecht
    Beoordeeld op 6 sep 2011
    Dakgoot vervanging
    Bij opmeten bleek ik vergeten te zijn dat het dak breder was dan het huis. Een gemiddelde prijs van 800 leek we acceptabel als het 2*6 was. Het bleek dus iets breder te zijn. Villabies was open in het gesprek, en komt gemoedelijk en toch betrouwbaar over. Ik zelf had de planning moeten uitstellen, maar deze viel makkelijk opnieuw in te plannen. Prettig gezelschap. Het vervangen werd vakkundig (voor zover ik het als een leek kon beoordelen) en desondanks vlot geplaatst. Ik ben zeer tevreden met hun werkzaamheden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nieuwerkerk aan den IJss
    Beoordeeld op 29 aug 2011
    Vervangen en nieuwe zinken dakgoot
    Top uitgevoerd aanrader!
    Beoordeeld op 21 aug 2011
    Vervangen 2x 5,5 meter zinken dakgoot
    Prima werk afgeleverd, voor de afgesproken prijs. Er is geen rommel achtergelaten.