Versluis Hoveniers

Versluis Hoveniers beoordelingen (29)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Schelluinen
    Beoordeeld op 28 feb 2026
    Veranda aanleggen of vervangen: 6 m²; In overleg
    Zolang het goed gaat, gaat het prima. Maar zodra iets niet goed gaat, dan geeft Robert niet thuis. Al na 2 dagen had ik lekkage. De platen bleken te kort waardoor het water op de houten balk terechtkwam, en niet direct in de dakgoot. Toen ik dit meldde bij Robert kreeg ik de mededeling dat ‘het water ergens anders vandaan kwam’ en na wat heen en weer geapp zou hij het wel ‘afkitten’. Na mijn voorstel om de helft van de materiaalkosten te betalen, ging Robert uiteindelijk dan toch akkoord. Na het vervangen kreeg ik een factuur die beduidend hoger was dan ik had mogen verwachten. Op mijn vraag of ik de inkoopfactuur mocht inzien, was het antwoord ‘nee’. Dat gaf mij het gevoel dat Robert mij alle materiaalkosten had doorberekend, en dit vermoeden werd bevestigd door derden. Helaas heb ik ook nu weer lekkage, maar deze lekkage bleek gelukkig snel verholpen door een kennis. Want op mijn melding dat ik weer lekkage had, heeft Robert nooit meer gereageerd. Ik zal Robert nooit meer inhuren
  • Review door Joris, Amersfoort
    Beoordeeld op 20 feb 2026
    Vlonders plaatsen of vervangen: 16 m²; Hout
    Robert heeft bij ons een vlonder geplaatst en we zijn daar erg tevreden over. Hij werkt snel en levert strak werk af. Tijdens het hele traject reageerde hij vlot op berichten en dacht hij actief met ons mee over de beste aanpak. Daarnaast is Robert vriendelijk en hij laat de werkplek netjes achter. Kortom, een vakman die doet wat hij belooft. Wij raden hem zeker aan.
  • Review door Randy, Culemborg
    Beoordeeld op 16 okt 2025
    Tuinaanleg: 50 m²; Nieuwe tuin aanleggen, Bestaande tuin vervangen
    Robert gecontacteerd voor het renoveren van onze achtertuin. De communicatie verliep prettig en snel. Hij heeft bij ons een vlonder, pergola en overkapping gebouwd. Ook is er flag-stone pad en terras aangelegd, en is er een schutting geplaatst. Robert is een professional die zijn werk uitstekend en secuur uitvoert. Hij heeft een prachtige achtertuin opgeleverd binnen de afgesproken tijd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Houten
    Beoordeeld op 6 aug 2025
    Vlonders plaatsen of vervangen: 25 m²; In overleg
    Robert heeft direct gereageerd op mijn aanvraag en de communicatie is vanaf dat moment vlot en helder. Hij heeft een grote vlonder geplaatst en dit is pure perfectie. Uitgevoerd door hem zelf en een collega. Robert is ook van een goede voorbereiding. Zodat we achteraf niet verrast zijn. Details vragen waar het zand gestort kan worden naast het huis, tot het extra nameten van de steeg zodat de graafmachine er door heen kan. Alles liep gesmeerd en binnen twee dagen hebben wij een fantastische tuin. Ik zou Robert voor een volgende klus zeker weer vragen.
    Beoordeeld op 27 feb 2025
    Bestrating aanleggen: 9 m²; Houten vlonder; Hout
    Robert reageerde snel en de procedure verliep kort maar krachtig. Hij is aardig en betrouwbaar, een harde werker. Het resultaat maakte ons zeer blij ( van een kleine ongelijke stadstuin naar een strakke vlonder)!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 16 jan 2025
    Bestrating: 25 m²; Tuin of Patio; Tegels
    Robert heeft netjes gewerkt niks op aan te merken. Hardwerkende hovenier.