Verkerk Montage
Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews

• K., Alkmaar

Beoordeeld op 3 mrt 2018
    Houtkachel vervangen
    Keurige aansluiting van de kachel en uitleg!
  • Sam, Den Helder

Beoordeeld op 21 jan 2018
    Rook afvoer kanaal maken
    Snelle reacties op de email berichten. Kwam direct dezelfde dag al kijken. Na het kijken een prijs offerte ontvangen en de opdracht is na alle tevredenheid uitgevoerd. Aanrader!!!
  • Anoniem, Nieuwe Niedorp

Beoordeeld op 15 jan 2018
    aansluiten houtkachel in garage
    Prima vakman. Heeft de klus goed gedaan en alles netjes achtergelaten. Was op de afgesproken tijd aanwezig.
  • Nico, Zwaag

Beoordeeld op 9 dec 2017
    Schuifdeur monteren
    Heel positief. Raymond Verkerk hield ons goed op de hoogte van de vorderingen. Hij heeft goed meegedacht over de mogelijkheden. Kortom zeer tevreden.
  • Hen3, Middenbeemster

Beoordeeld op 2 dec 2017
    Houtkachel en rookkanaal
    Verkerk Montage reageerde razendsnel op mijn opdracht. Hij kwam dezelfde avond nog meten en rekenen. 2 dagen later een hele scherpe offerte. Via mailcontact alles verder keurig netjes afgehandeld en op de afgesproken dag alles geïnstalleerd! Wij zijn super-super tevreden over het resultaat! Zie foto!
  • Sander, Krommenie

Beoordeeld op 17 nov 2017
    Houtkachel instaleren
    Ik ben erg tevreden over het geleverde werk van Raymond. We hebben een rookkanaal laten plaatsen voor onze houtkachel. Raymond en collega werken netjes en punctueel en zijn prettig in samenwerking. Bij een volgende klus zal ik wederom Verkerk Montage benaderen. Aanrader!
  • P, Hoorn

Beoordeeld op 9 okt 2017
    Haard aansluiten incl rookkanaal
    Raymond Verkerk heeft goed werk afgeleverd. Goed meegedacht bij de mogenlijkheden. Alles netjes opgeleverd. En dat voor een hele scherpe prijs! (Offertes ontvangen voor het viervoudige voor nagenoeg dezelfde klus)
  • Anoniem, Purmerend

Beoordeeld op 5 sep 2017
    Leveren en plaatsen rookkap tbv buiten open haard.
    We kregen een snelle reactie van Verkerk Montage. Duidelijke en concrete Afspraken kunnen maken en onderlinge communicatie verliep prima. Zeer plezierig als mensen hun afspraken ook nakomen en goed werk leveren. Wanneer nodig zal ik Verkerk Montage meteen weer bellen.
  • Anoniem

Beoordeeld op 18 aug 2017

allround werkzaamheden, zoals verbouwing garage, deuren plaatsen en andere diensten

Wij hebben dit bedrijf al vaker werkzaamheden voor ons laten doen zoals verbouwing garage, extra kamer op garagedak, nieuwe deuren inhangen, extra vloer in loods enz. Wij zijn UITERST TEVREDEN !!! Ons advies is inhuren dit bedrijf.
    (Bewerkt op 21 aug 2017)