Verhuis experts B.V.

Verhuis experts B.V. beoordelingen (59)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leiden
    Beoordeeld op 8 aug 2018
    Opruimen rommel van balkon op 4hg
    Kwamen hun afspraken na en leverden keurig werk.
  • Review door Aart-Jan, Den Bosch
    Beoordeeld op 14 jul 2018
    Verhuizen particulier in Den Bosch
    Hardwerkende, professionele en vriendelijke verhuizers. Alles conform afspraak geregeld met prima prijs kwaliteit verhouding. Ik kan ze van harte aanbevelen.
  • Review door Nora, Nieuwstadt
    Beoordeeld op 8 jul 2018
    Kleine verhuizing binnen het dorp
    Drie beleefde, sterke Iraniërs. Ze pakten alles netjes in en waren voorzichtig met mijn spullen. Er is niets beschadigd en alles is keurig verhuisd. Complimenten, jongens!
  • Review door Sylvia, Doenrade
    Beoordeeld op 6 jun 2018
    Verhuizen
    Goed. Ze belde s,morgens op te zeggen hoelaat ze ongeveer zouden arriveren en ze waren mooi op tijd. In de offerte stond dat ze met 4 personen 7 uur zouden verhuizen. Ze waren echter met 3 personen . Maar deze mannen hebben keihard gewerkt en zijn ook wat langer gebleven. Ondanks dat ze niet alles uit het vorige huis hebben kunnen meenemen omdat het toch wat laat werd, moet ik deze mannen mijn complimenten geven . Ik zal jullie verhuisbedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
    (Bewerkt op 19 jun 2018)
  • Review door Ron Steur
    Beoordeeld op 4 jun 2018

verhuizing,demonteren en monteren

Ik moet hier echt uitkijken dat ik niet té positief klink. Ik kan namelijk werkelijk niets bedenken wat ik niet goed vond aan Verhuis Experts. Echt een dikke aanrader! Laat ik beginnen: de mannen zijn uitermate verzorgd, aardig en netjes. Voordat ze gaan inpakken en inladen, doen ze eerst een inspectierondje door de woning om een plan te maken. Daarna gaan ze keihard en zonder ook maar één keer te klagen aan de slag. Ik moest ze zelfs dwingen om even pauze te nemen. Grote respect voor deze harde werkers. Tot slot: ze behandelden mijn inboedel alsof het hun eigen spullen waren. Echt nergens zat ook maar een klein krasje op. Over twee jaar ga ik weer verhuizen en dan ga ik ze 100% zeker weer bellen.
  • Review door Michelle vekenmans
    Beoordeeld op 21 mei 2018

Verhuizing,Ontruiming,Schoonmaak.

Als eerste een groot compliment voor het team van verhuisexperts! Wat een werk hebben jullie verricht in een zeer korte tijd. Vooraf heeft dhr M. Wand gekeken naar wat er precies gedaan moest worden, waarbij er vervolgens een offerte uitgekomen is. Nadat wij hiermee akkoord zijn gegaan, kon hij dit op een zeer korte termijn realiseren. Alles liep strak volgens plan en is qua tijd en werk precies goed berekend. De klus was af op het moment dat het ook af moest zijn. Heren, bedankt! Prijs en kwaliteit verhouding uitstekend. Communicatie was heel goed en geen extra's qua geld. Grote complimenten voor de zeer professionele medewerkers, en dhr M. Wand we zijn zéér tevreden. Zeker aan te raden! En voor de toekomst zullen wij jullie zeker contacteren!
    (Bewerkt op 22 mei 2018)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hem