Veerman Installatie

Veerman Installatie beoordelingen (157)

Beoordeeld op 7 okt 2022

Waterleiding en riolering: Nieuwe leiding aanleggen; Douche of bad

Had een grote ingewikkelde klus en zocht een vakman. Veerman reageerde en kwam de zelfde dag nog. Heeft alles bij zich en denkt mee. Klus was met paar uurtjes geklaard. Aanrader als je een vakman voor een zeer nette prijs zoekt. Gelukkig bestaan ze nog
  • Review door Maurits, Alkmaar
    Beoordeeld op 1 okt 2022

Kraan: 1 kraan; Keuken; Kranen installeren, Kranen repareren

Het aansluiten van een Quooker kraan en boiler was wat lastig voor mezelf vanwege de kleine ruimte en ontbreken van de juiste aansluitmaterialen. Binnen 3 dagen kon Arjen al op een avond het werk komen doen en, omdat hij diverse materialen standaard bij zich heeft, waren de kraan en boiler in een uur geplaatst.
  • Review door KS Krastev, Hoorn
    Beoordeeld op 1 okt 2022

CV ketel repareren: Waakvlam is uit, Ketel maakt vreemde geluiden

Uitstekend!
  • Review door Sijbrand, Hoorn
    Beoordeeld op 23 sep 2022

Kraan: 1 kraan; Badkamer; Afvoerpijpje van de kraan is gebroken

Perfect. Klantvriendelijk, snel en duidelijk. Fijn!
  • Review door Stephanie, Hoorn
    Beoordeeld op 1 sep 2022

Lekkage: Verroeste leiding in meterkast

Ik had een spoedklus en na het plaatsen van de klus op werkspot nam Arjen direct contact met mij op. Vervolgens stond hij een uur later in mijn huis de lekkage te verhelpen. Communicatie zeer prettig, Arjen is een zeer vriendelijke man. Ik heb zijn nummer opgeslagen voor volgende klussen en al hem ook zeker aanraden bij vrienden en familie 🙂
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerhugowaard
    Beoordeeld op 31 aug 2022

Toilet renovatie: 2 m²; Stortbak

• Review door Myrthe, Hoorn
    Beoordeeld op 24 aug 2022

Kraan: 1 kraan; Keuken; Kranen installeren

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden (verwisselen radiotoren, plaatsen Quooker en elektrawerkzaamheden)! Heeft oog voor zijn klant door uitleg te geven van zijn werkzaamheden en waarom eventuele aanpassingen noodzakelijk zijn. Maar ook oog voor zijn verdere werkomgeving. Zo bleek de waterleiding bij de kraan nooit goed aangesloten te zijn door de keukenboer en lekte de koppeling. Dit betrok Veerman Installatie direct bij zijn werkzaamheden. Een vakman die meedenkt, zijn afspraken nakomt en netjes/schoon werkt! Een vakman die wij volgende keer zeker weer bellen.
  • Review door laan, Hoorn
    Beoordeeld op 18 aug 2022

Lekkage: Overstroming, Kraantje toevoer water naar stortbak lekt

Ben zeer tevreden. En ook fijn dat het een plaatselijke vakman was die dicht in de buurt woont. Ik zal hem zeker aanbevelen bij mijn kennissen.
  • Review door A., Zwaag
    Beoordeeld op 16 aug 2022

CV ketel repareren: Geen probleem - onderhoud / verplaatsen van ketel

Onderhoud naar volle tevredenheid uitgevoerd.
  • Review door Marc, Andijk
    Beoordeeld op 11 aug 2022

Toilet repareren: Het reservoir wordt niet meer gevuld. Misschien p...

De klus was ontzettend snel en goed afgehandeld. Wij zullen in de toekomst vaker gebruik maken van zijn diensten.