Van Yperen Onderhoud

Van Yperen Onderhoud beoordelingen (225)

• Review door Niels, Driebergen-Rijsenburg
    Beoordeeld op 10 jun 2022
    Gevel reparatie: 3 m²
    Ton, een oudere mijnheer kwam langs en heeft naar het probleem gekeken. Kwam ervaren over, maar bleek het e.e.a. enorm te onderschatten. Maakte op basis hiervan een scherpe offerte. Op de dag van de klus stonden er 2 andere (overigens vriendelijke) mannen voor de deur, zonder dat mij dit verteld was. Zij zagen al gauw dat het vervangen van de latei binnen de geschatte tijd van Ton onmogelijk zou zijn. Echter zij hebben de muur verder opgehakt, en het geluk wilde dat de latei die er in zat nog van voldoende kwaliteit was. Daardoor werd de klus dus heel simpel. Van de prijs wilde Ton, die zelf even later was komen opdagen, echter niets afhalen. Ook al waren ze met 4 uur bij mij thuis werken snel klaar. Het was nu namelijk een veel simpelere klus geworden. Dus mixed feelings - inderdaad liever niet voor niets een grote latei vervangen als dat niet nodig is, maar dan niet de prijs aanpassen. Vooral ook omdat als het wel vervangen had moeten worden dit niet in originele budget had gepast
    (Bewerkt op 11 jun 2022)

Geachte heer Zijderveld. Ik had inderdaad gezegd dat er een nieuwe HEB balk in moest. Achter af blijk dus dat de balk nog een behoorlijke tijd mee kan wij hebben de balk totaal ontroest en in de primer gezet en daar na in de menie geschilderd. Dan alles weer dicht gemetseld en af gevoegd. De heer was blij dat de balk niet er uit moest wand dat ging zeker een meerprijs worden en dat was niet mis. Wij hebben de HEB balk gekocht en behandeld tegen roestvorming Maar die onkosten wilde heer niet betalen wij waren ook met 3 man sterk om dat de HEB balk zeer zwaar is. Voor de rest ja er zijn altijd wel mensen die wat te klagen hebben. Dat heb ik in 50 jaar wel gemerkt dat de mentaliteit van de mensen zeer achteruit zijn gegaan jammer hoor. Maar helaas kan ik niet door een muur kijken. Met vriendelijke groet. Ton van Yperen Van Yperen Onderhoud.

Reactie geplaatst 11 jun 2022
  • Review door Dina en Marc, Den Haag
    Beoordeeld op 8 jun 2022
    Gevel renovatie: Kleine aanpassingen
    Na onderzoek van Ton bleek dat wij helemaal geen Latei hadden op onze 1e etage met daarboven een balkon. Het was meer werk dan van te voren afgesproken was, maar Ton en zijn collega hebben alles perfect uitgevoerd en waren ruim op tijd klaar. Wij zijn super tevreden over het geleverde werk en raden Ton en zijn collega zeker aan bij vrienden en kennissen mochten zij ook een latei geplaatst moeten hebben. Dank je Ton en collega Moes!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 23 apr 2022
    Gevel reparatie: 1 m²
    Goed alleen te duur voor mij zit al stalen frame in hoeft alleen 2 lagen te herstellen
  • Review door Peter, Spijkenisse
    Beoordeeld op 21 apr 2022
    Gevel renovatie: Peter Beijer
    Na een opdracht te hebben geplaatst kwam er snel reactie van Van Yperen Onderhoud. Na een bezoek door Ton heeft hij de opdracht geaccepteerd. Vandaag 20-4-22 begonnen en binnen paar uur netjes geaakt.
  • Review door Marjan, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 21 mrt 2022
    Bint: Bint plaatsen
    Ze konden snel beginnen en hebben de klus snel en goed afgerond.
  • Review door Tanya, Zaandam
    Beoordeeld op 12 mrt 2022
    Gevel renovatie: 4 m²; Kleine aanpassingen
    Ton en collega’s hebben bij ons 8 lateien geplaatst boven ramen en deur. Omdat we in onze woning uit 1927 van houten naar kunststof kozijnen gaan. Vakkundig, snel, vriendelijk. Alles werd steeds schoon achtergelaten. En gewn gemiep over meerwerk bij tegenslagen. Wij zijn heel tevreden!
  • Review door Pb, Noordwijk
    Beoordeeld op 5 mrt 2022
    Gevel reparatie: 1 m²
    Lekker snel en Vakman. Ton kon de dag na het plaatsen van de advertentie al komen kijken. Gezellige kerel, bakkie erin, even de gevel bekijken en hij weet in een oogopslag wat te doen. een plan gemaakt voor het repareren van gescheurde bakstenen en het plaatsen van latei. Klusje was zo gepiept en keurig afgewerkt. Hij pakte zelfs even het voegwerk tussen de raamdorpelstenen mee, topservice! Communicatie is vlot al is de klusafspraak een paar keer verzet voordat het voor hem uitkwam. Al met al goed werk geleverd maar werk aan je afspraakplanning.
  • Review door Sam, Zeist
    Beoordeeld op 21 feb 2022
    Bint: 4 hoogte; Bint plaatsen
    Afgelopen voorjaar (2021) hebben de mannen van Ton een draagmuur gesloopt en een bint geplaatst. Ze konden snel en hebben het werk netjes opgeleverd. nu bijna een jaar verder zit alles ook nog goed, geen scheuren oid.
  • Review door theo, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 2 feb 2022
    Gevel reparatie: 6 m²
    we zijn niet tot een overeenkomst gekomen, dus gezien de minimale reacties gaan we het zelf maar doen. wat ik nog wel heb is een tuin pad maken met tuintegels, die al voorradig zijn. totale afstand 20 metter en 3 meter breed
    Beoordeeld op 19 jan 2022
    Gevel reparatie: 5 m2
    Kwam niet opdagen. Klus niet gegund.