Van Yperen Onderhoud

Van Yperen Onderhoud beoordelingen (225)

• Review door Dave, Maarssen
    Beoordeeld op 25 mei 2021
    Bint: 4 hoogte; Bint plaatsen
    Gezien het een spoedklus was . Heeft Ton alles in het werk gesteld , om mij snel te voorzien van een draagbalk / draagmuur verwijderen. Na enkele dagen goed contakt te hebben gehad ,is de klus geklaard. Ton is een vrolijke vakman , die zijn vak verstaat .zaterdag 22-5-2021 kwamen Ton en zijn collega Moes om de klus te klaren . Moes is een ras vakman , hij is constructiesloper , en nam hij gelijk de touwtjes in handen . Deze vriendelijke grote man , houd van aanpakken , en is erg gedreven . Draagmuur netjes verwijderd , draagbalk geplaatst 👌🏻💪🏻 . En alles hebben ze keurig schoon achter gelaten . Groot compliment hiervoor. Deze vakmensen kan ik iedereen aanbevelen . Ik ga dat ook zeker doen in mijn omgeving . Bedankt jongens ,jullie hebben topwerk geleverd . Tot de volgende klus Groet Dave van der Wulp
  • Review door Toni, Voorhout
    Beoordeeld op 18 mei 2021
    Gevel reparatie: 4 m2
    Erg netjes, snel en vakkundig.
  • Review door Richard, Rockanje
    Beoordeeld op 16 mei 2021
    Bint: 6 hoogte; Bint plaatsen
    Zeer goede ervaring met dit Team, keiharde werkers en denken mee om de klus zo goed mogelijk te klaren, buiten dat heb ik ook een leuke dag gehad met die gasten. Uiteindelijk gaat het om het resultaat en daar ben ik zeer tevreden over, zou dit team ook aanbevelen aan andere mensen die met een klus zitten en hier iemand voor zoeken. Toppers..

Beste Richard. <16-5-2> Nog bedankt voor die geweldige review wij zijn er zeer blij mee Richard. Met vriendelijke groet, Ton van Yperen Van Yp[eren Onderhoud.

Reactie geplaatst 16 mei 2021
  • Review door Jasper, Rotterdam
    Beoordeeld op 21 apr 2021
    Bint: 3 hoogte; Bint plaatsen
    We hadden een lastig te plannen klus uitgevraagd ivm een late vergunning, maar Ton stond klaar toen die nodig was. Binnen een week na de definitieve opdracht kon Ton al beginnen en voerde in een dag de klus uit. In tegenstelling tot de meeste aannemers was Ton heel goed bereikbaar. Met Moes heeft Ton een ervaren constructiesloper in dienst die goed meedacht toen er in een klein gedeelte van de muur al een stalen balk zat.
  • Review door julian, Pijnacker
    Beoordeeld op 18 apr 2021
    Bint: 3 hoogte; Bint plaatsen
    Vandaag een draagmuur laten verwijderen , er is mooi werk geleverd . goed team laten de boel netjes achter en denken goed mee in oplossingen . mocht ik nog eens zo’n klus hebben laat ik het zeker weer door hun uitvoeren .
  • Review door Martijn, Amstelveen
    Beoordeeld op 31 mrt 2021
    Bint: 1 hoogte; Bint plaatsen
    Ton heeft alles goed geadviseerd, duidelijk gecommuniceerd, kwamen op tijd en hebben de klus netjes volgens afspraak uitgevoerd en vervolgens alles aangeveegd. Zeer tevreden
  • Review door ATG (Ton), Leiden
    Beoordeeld op 17 mrt 2021
    Gevel reparatie: 1 m2 en nieuwe latei.
    dHr van Yperen wekte veel vertrouwen en heeft dat helemaal waargemaakt. Een prima vakman die ik zeker aanbeveel.
  • Review door Jeffrey, Schiedam
    Beoordeeld op 8 mrt 2021
    Bint: 3 hoogte; Bint plaatsen
    Zaterdag een stalen bint bij ons laten plaatsen door ton en collega moes Ik kan niets anders dan positief zijn over deze mannen werk netjes gedaan en er word mee gedacht over de mogelijkheden en de boel netjes achter gelaten. Als ik in de toekomst nog een klus heb kom ik zeker terug 👍🏼
    Beoordeeld op 29 jan 2021
    Bint: 3 hoogte; Bint plaatsen
    Van Yperen heeft veel ervaringen en anekdotes maar als puntje bij paaltje komt, komt hij gemaakte afspraken niet na. Is onduidelijk in communicatie en belooft zaken die hij niet waar kan maken. Wanneer je hem daar op aanspreekt reageert hij nonchalant en weet hij vooral veel andere partijen aan te wijzen voor de oorzaak van zijn problemen. Uiteindelijk is de klus bij ons geklaard maar wij hebben er erg bovenop moeten zitten om ervoor te zorgen dat er aan alle veiligheidseisen werd voldaan die in zijn ogen soms overbodig zijn. De uiteindelijke klus is uitgevoerd door zijn onderaannemer Mustafa die weet wat hij doet en duidelijke afspraken maakt. Hij communiceert goed en levert wat hij afspreekt. Jammer dat de communicatie in eerste instantie via van Yperen verlopen is anders was dit een positievere review geweest.
    (Bewerkt op 30 jan 2021)