van Velzen houtwerk

van Velzen houtwerk beoordelingen (43)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Den Haag
    Beoordeeld op 29 jun 2026

Vlonders plaatsen of vervangen: 30 m²; Hout

Helaas hebben wij geen goede ervaring. We hebben een vlonder laten plaatsen aan de waterkant. Op dag 1 stonden alle palen er al in. Helaas niet netjes in lijn, maar schots en scheef. Hem de ochtend erna hierop attent gemaakt. Van tevoren had ik al aangegeven dat ik het belangrijk vind dat het aangezicht vanaf de overkant ook netjes is. Echte oplossingen komen er echter niet. Hij wil een paal proberen rechter te zetten en wil er een paal bij slaan ter versteviging, aangezien het gedeelte in het water niet stevig genoeg is. Vervolgens heeft hij de planken erop vastgezet. Niet netjes in lijn geschroefd, schroeven vergeten, scherpe splinters rondom de schroeven. Ook heeft hij de kanten niet netjes gezaagd, maar zaten er nog allemaal scherpe stukken aan. De vlonder blijkt uiteindelijk niet waterpas en scheef (voorkant is 10 cm breder dan de waterkant). Dit alles aan hem voorgelegd, maar ook nu blijft een oplossing uit. We zijn het vertrouwen kwijt en moeten nu een ander in de hand nemen.
    (Bewerkt op 30 jun 2026)
  • Review door Jaco de Groot , Papendrecht
    Beoordeeld op 18 mei 2026

Meubel(s) maken: 5 meubels; Bed

Emiel heeft bij ons vakwerk afgeleverd. Is super trouw in nakomen van afspraken, goede kwaliteit werk en erg netjes. Emiel heeft door ons hele huis maatwerk meubelen gemaakt tegen een schappelijke prijs. Van harte aanbevolen!!
  • Review door Jannie Hommes, Rotterdam
    Beoordeeld op 15 mei 2026

Vlonders plaatsen of vervangen: 13 m²; In overleg

Goede vakman, prettig in de omgang. Houd zich aan afspraken.
  • Review door marcel verbaas, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 10 apr 2026

Ombouw/koof plaatsen/vervangen: 1 kamer; Installeren

Mooi stukje vakwerk, van zeer goede kwaliteit.
  • Review door Debby, Den Haag
    Beoordeeld op 3 mrt 2026

Vlonders plaatsen of vervangen: 10 m²; Hout

Wat een topper is Emile. Hij is stipt optijd. Werkt keurig netjes en mega snel. Kwam met alles keurig voorbereid aan. Werkt schoon!! Hij is ontzettend vriendelijk en onwijs creatief als er maat werk nodig is. Aanrader!!!!
  • Review door Rianne, Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 6 sep 2025

Vlonders plaatsen of vervangen: 18 m²; Hout

Helemaal tevreden met onze vlonder en ook de communicatie en werkwijze als zeer prettig ervaren!
  • Review door Kelly, Rotterdam
    Beoordeeld op 31 jul 2025

Vliering plaatsen of renoveren: 20 m²

Snelle en prettige communicatie, eerlijke mooie prijs en snel en vakkundig werk geleverd! Enorm tevreden.
  • Review door Stephanie, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 jul 2025

Trap plaatsen of renoveren: Bestaande trap vervangen; Open trap

Duidelijke afspraken en net werk.
  • Review door Aswin, Den Haag
    Beoordeeld op 24 jul 2025

Vlonders plaatsen of vervangen: 27 m²; Hout

Emile is een vakman die de vlonder snel had opgebouwd en goed voorbereid had. Is ook niet te beroerd om met oplossingen te komen en denkt graag mee.
  • Review door David van der Straaten, Heinenoord
    Beoordeeld op 25 mei 2025

Vlonders plaatsen of vervangen: 11 m²; Hout

Een fijn contact. Kundig en meedenkend. Ik raad Emile zeker aan!