Snel reactie , netjes gecommunicererd alles doorgenomen en volgens afspraak goed werk geleverd . Top !
Review door Addy, Lelystad
Addy, Lelystad
Beoordeeld op 3 jun 2017
Buitenkraan aanleggen
De prijs van het geleverde werk was in een goede verhouding.
Review door Martin, Veenendaal
Martin, Veenendaal
Beoordeeld op 2 jun 2017
Buitenkraan plaatsen
Zeer vriendelijke meneer, heeft bij ons het buitenkraantje gemaakt, met ook gelijk een hendel in de meterkast om het water in de winter af te sluiten, we hadden een prijs afgesproken, maar het duurde veeeel langer dan gepland!!!! Maar de prijs bleef gelijk wat ik heel netjes vond!
Ik raad deze meneer aan bij iedereen die een buitenkraantje zoekt! En natuurlijk ook voor andere klussen
Review door Christel, Westervoort
Christel, Westervoort
Beoordeeld op 1 jun 2017
Buitenkraan plaatsen
Heel goed. Vakman die zijn werk goed verstaat. En niet te beroerd om iets extra's uit te voeren. Zou hem bij anderen aanraden.
Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogeveen
Werkspot-gebruiker uit Hoogeveen
Beoordeeld op 25 mei 2017
Buitenkraan aanleggen
Vanmorgen is onze buitenkraan aangelegd door Van 't Ende Montage en ik kan niet anders zeggen dan dat we ontzettend tevreden zijn. Wij hebben op zondagavond de opdracht op werkspot geplaatst en al snel reageerden zij met een goede uitleg en (niet onbelangrijk) een goede prijs. Wij wilden graag dat het op korte termijn zou gebeuren en zij waren bereid om hierin mee te denken. Amper 4 dagen na het plaatsen van de opdracht hebben wij achter ons huis een goedwerkende en netjes afgewerkte buitenkraan. Kortom: enorm tevreden!
Review door Werkspot-gebruiker uit Staphorst
Werkspot-gebruiker uit Staphorst
Beoordeeld op 11 mei 2017
Buitenkraantje plaatsen
Prima contact. Eerlijke vakman die ik zeker vaker ga benaderen.
Review door Margriet, Barneveld
Margriet, Barneveld
Beoordeeld op 10 mei 2017
buitenkraan aanleggen
Prima uitgevoerd. We zijn zeer tevreden!!
Review door Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
Werkspot-gebruiker uit Amersfoort
Beoordeeld op 5 mei 2017
buitenkraan aanleggen
Reageerden als eerste met een zeer scherpe prijs bovendien. Meteen contact opgenomen om de klus te komen uitvoeren. Waren op korte termijn beschikbaar en hebben de klus snel en vakkundig geklaard. Van 't Ende Montage is een bedrijf dat ik warm kan aanbevelen!
Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Werkspot-gebruiker uit Zwolle
Beoordeeld op 2 mei 2017
Buitenkraan plaatsen
Alles conform afspraak, snelle service en heeft zelfs kosteloos een kleine reparatie aan ons wc fontijntje gedaan! Topservice, vriendelijk en betrouwbaar...👍🏻