van Leeuwen dak en zinkwerken

van Leeuwen dak en zinkwerken beoordelingen (68)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Hasselt
    Beoordeeld op 3 jun 2017
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Voorthuizen
    Beoordeeld op 19 mei 2016
    lekkende bitumen dakgoot
    Uitstekend. Van Leeuwen heeft inmiddels niet alleen de lekkende dakgoot verholpen, het complete dak van het chalet vernieuwd, en mogelijk gemaakt dat er een groot prachtig en veilig dakraam het chalet kwam. Wat het woongenot sterk verbeterd heeft (licht, ook in donkere dagen). Van alle dakdekkers die langskwamen (vijf man) stelde hij de beste vragen, onderzocht hij het beste, en kwam met de meest reële en slimme oplossingen (specifieke materialen+kwaliteit+prijs). Zowel met de dakgoot als een jaar later met het dak (toen is het complete dak vernieuwd). Er is zelfs een dakraam in het chalet gebouwd via een relatie van de dakdekker. Daarbij heeft Patrick van Leeuwen een uitstekende adviserende en bemiddelende rol gespeeld (want de offerte van die dakkapellen-bouwer was eerst veel te hoog, en daarnaast heeft het bouwkundig inzicht van Van Leeuwen ons kostbare fouten bespaard). De prijs-kwaliteit verhouding vind ik uitstekend. Geen gladde praatjes of houtje-touwtje oplossingen. Zowel vakman Van Leeuwen als leerling Johannes waren prettig in omgang, met humor, plezier en bovenal no-nonsense en betrouwbaar. Het minpunt wat ik in het begin ervaren heb, de wat lastige planning en telefonische bereikbaarheid, eenpitters eigen naar mijn ervaring, viel weg zodra er enige urgentie was. Dan nam Van Leeuwen het voortouw en zorgde dat alles op tijd afkwam. Daar hoefde ik niet achteraan te zitten. Dat viel me echt op, hij lijkt me iemand die zo in mekaar zit dat ie geen slecht werk kan leveren en de belangen van al zijn klanten/klussen goed in de gaten houdt. Inmiddels ligt de dakgoot (EPDM) er bijna 2 jaar erop en het dak (2e laag op het dak (sandwich) bedekt met stroken bitumen + singels aan de voorzijde (zichtzijde)) + dakraam 11 maanden, zonder sporen van slijtage of iets dergelijks. En vooral ook omdat Patrick van Leeuwen zelf niemand vraagt om een goede review op internet te zetten, wat anderen wel doen, doe ik dat dubbel graag.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heino
    Beoordeeld op 19 okt 2015
    40 mtr zinken kraal aanbrengen op nieuwe garage en erker
    Snel afspraken gemaakt voor zinkwerk aan garage en erker. Uitstekend werk geleverd in korte tijd. Correcte telefonische aankondiging van werkzaamheden en controle na die tijd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 13 okt 2015
    Repareren of vernieuwing deel van de dakgoot
    Eerste contact was moeizaam maar werkzaamheden zijn uiteindelijk naar volle tevredenheid uitgevoerd voor een aannemelijke prijs
  • Review door FJ, Gramsbergen
    Beoordeeld op 3 okt 2015
  • Review door Jan, Meppel
    Beoordeeld op 26 sep 2015
    Dakgoot vervangen/repareren
    Snel, effectief, meedenkend en vakwerk.
  • Review door Henny, Lelystad
    Beoordeeld op 25 sep 2015
    Schoonmaken 2x dakgoot 1e verdieping van 2 woningen
    Goede middag. Mijn bevindingen met de heer van Leeuwen zijn zeer goed. Zijn werkwijze was correct en netjes. Wij wonen met 3 gezinnen naast elkaar en de heer van Leeuwen heeft de derde woning ook gelijk meegenomen. Voor mij is deze firma een aanrader voor meerdere mensen. Ik zal dan ook de heer van Leeuwen bij kennissen etc. aanbevelen. Tevens lijkt deze firma ook zeer betrouwbaar. De prijs was inclusief BTW € 65,00
  • Review door C., Hoogeveen
    Beoordeeld op 12 aug 2015
    Lekkage plat dak 4 x 3 ongeveer
    Prettige harde werker met vakkennis. Zeer tevreden over het geleverde werk !