Van der Zon Schilderwerken

Van der Zon Schilderwerken beoordelingen (56)

• Review door Claartje Brons
    Beoordeeld op 15 dec 2014

SCHILDERWERK UITGEVOERD VOOR VVE MET VEVEO HOOGGLANS SYSTEEM IN 2 KLEUREN.

Wij zijn als VVE erg tevreden met het schilderwerk van Van der Zon. Hennie van der Zon is betrouwbaar, vriendelijk en levert goed werk af.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 15 dec 2014
    Kozijnen schilderen
    Wij hebben de opdracht moeten annuleren ivm verkoop van ons huis. Gelukkig was Van der Zon erg flexibel en hebben wij de opdracht kosteloos mogen annuleren. Een attente, vriendelijke man die een goede offerte bij ons heeft neergelegd. Een aanrader!
  • Review door Martin, Haarlem
    Beoordeeld op 27 mei 2014
    Achterkant rijtjeswoning schilderen
    Hennie heeft bij ons het houtwerk buiten geschilderd. Prima werk geleverd inclusief nazorg en een prettige kerel in de omgang.
  • Review door John, Velserbroek
    Beoordeeld op 8 apr 2014
    Kozijnen schilderen
    Ik heb al mijn kozijnen door Van der Zon laten schilderen en ben erg tevreden. De klus is goed, snel en volgens mijn wensen uitgevoerd. Vooraf een uitgebreide offerte gekregen waarop de verschillende stappen aangegeven werden zodat ik ook goed van elkaar wisten wat het werk inhield. Aanrader.
  • Review door Rik, IJmuiden
    Beoordeeld op 24 mrt 2014
    Schilderwerk voorkant
    Henny in 2012 ingehuurd voor het schilderen van onze voorgevel. Uitstekend werk geleverd met de daarbij horende garantie. Nu 2 jaar later zelfs wat lichte herstelwerkzaamheden verricht, werkelijk een uitstekende service!
  • Review door Stella, Zaandam
    Beoordeeld op 22 jan 2014
    Buitenschilderwerk 2 onder 1 kap dijkwoning
    Huis is prachtig door Hennie in de verf gezet. Werkelijk alles is volgens afspraak verlopen. Binnen enkele dagen is het werk keurig uitgevoerd. Een aanrader!
  • Review door Steffen, Santpoort-Zuid
    Beoordeeld op 25 aug 2013
    Schilderwerk 2 dakkapellen en rabathout en dakoversteek.
    Hennie reageerde snel op de aangeboden klus, kwam kijken en maakte een heldere offerte. Hij heeft de klus netjes uitgevoerd heeft ook nog wat dakpannen voor me vervangen. Hij heeft zich aan de offerte gehouden ondanks een tegenvaller bij de benodigde steigerbouw. Hennie is een vriendelijke en rustige man waarmee het prettig werken is.
  • Review door Marcel, IJmuiden
    Beoordeeld op 24 jul 2013
    Buitenschilderwerk aan woonhuis.
    Hennie is een vriendelijke man die zijn afspraken na komt! Hij heeft bij ons het gehele huis geschilderd van boven tot beneden, En het resultaat mag er zijn! Helemaal super... De voordeur moest later geschilderd worden omdat wij deze nog aan het renoveren waren "dubbel beglazing" deze kwam hij netjes later nog even doen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 10 mei 2013
    Buitenschilderwerk + vervanging verrot hout
    Dhr. van der Zon komt zijn afspraak na en werkt secuur. Goede bereikbaarheid van dhr. van der Zon via e-mail en telefoon. Dhr. van der Zon is een aangename persoon om zaken mee te doen. Kortom hij is een echte vakman, die zijn werk serieus neemt.