Van der Hoek Systeemmontage

Van der Hoek Systeemmontage beoordelingen (98)

• Review door Hilco, Utrecht
    Beoordeeld op 31 jan 2011
    Vervangen van twee achterdeuren en één raam
    het is allemaal erg vlot verlopen: in een week of drie zaten de deuren erin. Opmeten en bestellen geberde door vd Hoek zelf. Daarna kwamen na elkaar (er zat wel een halve dag tussen en dan moet je thuisblijven want er zit geen ruit in de deur) de timmerman en de glaszetter. Al met al: hele geschikte mensen, prima gewerkt
    (Bewerkt op 1 feb 2011)

Hoi Hilco, Dank je wel voor de recensie. Ja het is wel eens lastig als je moet wachten op de glaszetter maar ook niet verwonderlijk want de klus was immers op 2 verschillende adressen. De uitvoering was in mijn vakantie vandaar dat er maar 1 timmerman aanwezig kon zijn. Maar het is het wachten waard geweest denk ik, van een rotte deur tot een mooie deur die er weer jaren tegenkan;-)

Reactie geplaatst 1 feb 2011
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Santpoort-Noord
    Beoordeeld op 26 jan 2011
    isoleren en afwerken zolder
    Robert en Leo hebben mijn zolder omgetoverd van een oude lelijke zolder tot een fantastische slaapkamer. Van het uitbreiden van de elektra tot aan het aftimmeren is alles keurig gedaan. Door de knieschotten heb ik een zee aan bergruimte gekregen. Er wordt netjes gewerkt en opgeruimd. Ook ben ik zeer tevreden over de prijs/kwaliteitvehouding. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat van der Hoek systeem montage een betrouwbaar en vakkundig bedrijf is. Dus twijfel niet langer en huur deze aardige vakmensen in!
    (Bewerkt op 29 jan 2011)

Hoi Marlène, Thnx voor de mooie recensie! het was een leuke klus om bij jou op zolder te maken, het is inderdaad een echte metarmorfose geworden. je was niet altijd even blij met ons door het vroege opstaan maar het is het zeker waard geweest;-)

Reactie geplaatst 29 jan 2011
  • Review door Peter, Almere
    Beoordeeld op 5 jan 2011
    Garagedeur vervangen door ramen
    Robert heeft, met hulp van zijn schoonvader, een prima klus gedaan bij het vervangen van onze garage kanteldeur voor vaste ramen. Hij bleek prettig, helder en pro-actief in de communicatie, ook toen de oorspronkelijke toezegging “voor de kerst” door hem verzet moest worden naar “eerste week januari”. Hij kwam keurig op tijd, werkte netjes en met kennis van zaken, en gebruikte regelmatig bezem en stoffer-en-blik zodat de troep tijdens de klus minimaal bleef. Ook de door Robert ingehuurde, en dus aangestuurde, glaszetter kwam keurig op tijd en werkte op dezelfde prettige en nette manier als Robert zelf. Robert was niet de goedkoopste maar ook niet de duurste aanbieder, en leverde een prima prijs/kwaliteit verhouding. Zondermeer aan te bevelen. Houd echter wel rekening met een aparte begroting voor koffie, want wat dat betreft kent Robert geen merkbaar maximum.
    (Bewerkt op 6 jan 2011)

hoi Peter, thnx voor de mooie referentie! Soms heb je de sluitingstijden van de leveranciers niet in de hand helaas. Tja wat de koffie betreft; je zet ook zo lekkere capuccino daar krijg je gewoon geen genoeg van;-)

Reactie geplaatst 6 jan 2011
  • Review door Fulco, Zwolle
    Beoordeeld op 13 dec 2010
    Maken gipswand en koof afzuigkap
    Van der Hoek is een heel betrouwbaar bedrijf. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door een derde, Marco. Marco is een vakbekwaam persoon, die ook netjes/schoon kan werken. Het resultaat is erg mooi geworden. Wel duurde de uitvoering twee dagen terwijl de planning was dat het in een dag klaar zou zijn. De tweede dag is Marco op zaterdag teruggekomen. Maar liever langer met een goede kwaliteit dan omgekeerd! Ik zou voor een volgende klus Van der Hoek zo weer inschakelen!

hoi Macha en Fulco, bedankt voor jullie referentie, ook hier ben ik zeer blij mee! het is inderdaad beter om iets uit je planning te lopen als dat het resultaat ten gunste is en datw as het in dit geval! veel succes met jullie keuken!

Reactie geplaatst 13 dec 2010
  • Review door Malou, Zwolle
    Beoordeeld op 7 dec 2010
    Isoleren schuur
    Robert en zijn vakmensen hebben onze houten schuur omgetoverd tot een studio waar nu de vleugel in pronkt. Mooi afgewerkt (geluidsdicht) met een radiator. Ook is er een nieuwe CV ketel geplaatst en verplaatst naar de vliering en ze hebben een nieuw dakraam geplaatst. Dit alles in anderhalve week. Door extra eisen van ons is hij wel boven het budget uitgekomen. Robert en zijn mannen hebben heel snel en goed gewerkt. Robert dacht heel goed mee; een echte vakman. Als er problemen waren, stonden ze meteen klaar (en dat terwijl wij ver weg wonen; afstand is voor hun geen probleem). Ook zijn het erg prettige mensen om over de vloer te hebben. Ze hebben ons zelf geholpen met het aanleggen van internet. Voor de volgende klus bellen we je weer Robert!
    (Bewerkt op 13 dec 2010)

hoi Micha en Malou, bedankt voor jullie referentie, ben er zeer blij mee. en het is inderdaad een supermooie studio geworden, hoop dat jullie er heel veel plezier van mogen hebben!

Reactie geplaatst 13 dec 2010
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Steenwijk
    Beoordeeld op 22 nov 2010
    Leveren en plaatsen tuindeuren
    Robert en zijn schoonvader hebben snel de tuindeuren inclusief kozijn geplaatst. Er kon ook heel snel een afspraak worden gemaakt; heb niet lang hoeven wachten. Het geheel oogt goed. Op een gegeven moment is er behoorlijk wat lekkage ontstaan. Heb contact opgenomen en heb van Robert het advies gekregen om de boel dicht te kitten en dicht te verven. Heb er een ervaren timmerman bij gehaald. Blijkt dat op het kozijn naar binnen afwatert en de (acrylaat) kit maar op gedeelten is aangebracht.

helemaal bedankt Wim, ik kan er niets meer aan toe voegen het is gewoonweg prachtig geworden!

• Review door Gerner, Utrecht
    Beoordeeld op 22 nov 2010
    Vervangen plafond
    Robert en zijn collega Johan zijn echte vakmannen. Ze werken snel en vakkundig. Ze hebben onze zachtboord plafonds in zeer korte tijd vervangen door hardboord. Het resultaat was prachtig! Ook onze trap hebben ze zeer vakkundig gelakt. Complimenten. Robert is erg klantgericht en heeft ons tijdens verbouwing constant op de hoogte gehouden van zijn planning. Hiermee houdt hij de regie. Dat heeft ons een hele hoop rust opgeleverd. Bovendien staat hij ieder moment paraat voor vragen en hulp bij de verbouwing. Zijn flexibiliteit en snelheid zijn geweldig. Die zijn wij tot nu toe niet eerder tegen gekomen bij montagebedrijven. Een echte aanrader dus!!! Robert en ook Johan BEDANKT!!!

thnx voor de mooie geschreven recensie, beter laat dan nooit zal ik maar zeggen ;-) ook nog bedankt voor de vervolg opdrachten, tot snel bij de keukenopdracht!

• Review door Werkspot-gebruiker uit Lelystad
    Beoordeeld op 9 nov 2010
    keuken
    Prima vakman die zijn vak verstaat. Kwam op tijd, gaf advies en na gedane arbeid werd er keurig opgeruimd. Keep up the good work.
    (Bewerkt op 22 nov 2010)

dank je wel voor de mooie recensie, wij vinden het niet meer dan normaal om advies te geven en op tijd te komen en uiteraard de boel weer netjes achterlaten na de gedane werkzaamheden!

• Review door Sabine, 's-Graveland
    Beoordeeld op 23 okt 2010
    Plafond vervangen
    Robert is een erg vriendelijke man die snel en correct reageerde op mijn opdracht. Omdat wij een spoedklus hadden, was hij bereid om toch sneller langs te komen dan hij eigenlijk in de planning had staan. Echt super! Robert had ook meteen een schilder geregeld die aansluitend het hele plafond kwam schilderen. Perfect geregeld! Zo zaten wij slechts een dag in de rommel en was alles snel geregeld. Een echte aanrader!
    (Bewerkt op 9 nov 2010)

soms moet je je planning wijzigen voor een spoedklus!!

Reactie geplaatst 9 nov 2010
  • Review door Ruud, Haarlem
    Beoordeeld op 3 okt 2010
    Plaatsen openslaande deuren - Haarlem
    Erg prettig en vriendelijke mensen. Ze hebben goed werk afgeleverd en erg service gericht. Wat ook erg belangrijk is: ze komen op tijd. Bij elke afspraak die we hadden zijn ze nooit te laat gekomen. Een aanrader!
    (Bewerkt op 9 nov 2010)

ik zeg altijd maar zo "afspraak is afspraak" was ook een mooie klus met een fantastisch resultaat!

Reactie geplaatst 9 nov 2010