Na een eerste woning te hebben gekocht direct begonnen met klussen. Badkamer, keuken, wc en elektra renoveren. Dat moet binnen 1,5 week lukken, want i.v.m. werken in Amsterdam, wonen in Lelystad en verhuizen naar Arnhem is er geen tijd. Dus nam ik twee weken vrij. Al snel kwam ik erachter dat dit wel een grote klus was. Na het ontdekken van meerdere verborgen gebreken, geen rekening houden met verschillende levertijden en aflopende werkvakantie, besloot ik de klus uit te besteden. Ik zocht een betrouwbaar partij aan wie ik mijn wensen kon doorgeven en de sleutels kon geven. Kortom een partij die naar wens en binnen budget alle klussen kon klaren. Van den Hazel Montage was dit bedrijf.
Na contact via werkspot, afspraak bij mij thuis en Lelystad heeft Van den Hazel Montage de volledige verbouwing van mijn appartement verzorgd en waar nodig van advies voorzien. Jan heeft goed naar mijn wensen geluisterd en alle werkzaamheden (inclusief onverwachte) perfect uitgevoerd. Daarnaast heeft Jan geholpen met het vormgeven van de badkamer en keuken zodat de ruimte optimaal werd benut. Het resultaat is een prachtige keuken en badkamer.
Mijn opdracht bestond uit een aantal onderdelen:
- Leveren en monteren van complete keuken- en apparatuur
- Leveren van complete badkamer inclusief ligbad
- Leveren van tegels
- Leveren en installatie van de meterkast
- Levering en plaatsing van nieuwe wc (model zeer schaarst)
- Geen materiaal van de bouwmarkt
De klus
- Verwijderen van oude panelen keuken (wanden en plafond)
- Verwijderen van tegels en oude bad
- Zichtbare leidingen afwerken, verleggen
- Afwerken van wanden en plafond
- Verplaatsen van elektra
- Aanleggen van nieuwe meterkast met groepen voor de keuken (inclusief reserves)
- Betegelen van de badkamer
- Installeren van badkamermeubel, ligbad
- Renoveren van de inloopdouche
- Repareren van plafond inloopdouche
De klus is binnen enkele weken volledig naar wens geklaard. Na verzoek heeft Jan een collega die in de buurt was langs gestuurd om mijn vensterbanken te vervangen. Deze wilde ik graag ook in dezelfde materiaal als de keuken. De extra kosten? Jan noemde dit service. Vanwege mijn ervaring met Van den Hazel Montage raad ik het bedrijf aan. Jan en Frans bedankt voor de prettige samenwerking en geleverde diensten.