Zeer tevreden over het schilderwerk. Alles ziet er strak uit en de communicatie vooraf en tijdens de klus was helder en prettig. Absolute aanrader!
Review door Angeli Basten, Macharen
Angeli Basten, Macharen
Beoordeeld op 4 mei 2026
Binnenschilderwerk: 1 deur; Hele huis
Erg tevreden over deze schilders. Goede communicatie en snel en keurig werk geleverd. Ik zal zeker weer een beroep op ze doen als we weer een klus hebben.
Review door Carolien, Bemmel
Carolien, Bemmel
Beoordeeld op 18 feb 2026
Binnenschilderwerk: 60 m² wanden; 50 m² plafonds; 5 deuren; 2 trapp...
De dames hebben zeer goed meegedacht, super werk opgeleverd en bieden een eerlijke prijs. Heb je schilderwerk? Dan ben je bij hen aan het juiste adres. Aanrader!
Ze hebben het keurig binnen de afgesproken tijd afgemaakt en mooi opgeleverd. Tussentijdse communicatie ging erg goed. Zeer tevreden!
Review door Wil, Nijmegen
Wil, Nijmegen
Beoordeeld op 3 okt 2025
Binnenschilderwerk: 73 m² wanden; 60 m² plafonds; 7 deuren; 4 raamk...
Alles verliep erg goed! Heldere communicatie, het team bestaat uit 3 dames die echt vakwerk hebben geleverd.
Ook tijdens de klus werd er goed overlegd, wij wilden tussentijds een verandering doorvoeren en dat werd goed opgepakt en meegedacht.
Echt een aanrader om Van de Vooren in te huren voor je klus.
Review door Luuk, Beuningen
Luuk, Beuningen
Beoordeeld op 15 sep 2025
Binnenschilderwerk: 80 m² wanden; 2 deuren; Kantoor
Review door Dolores, Nijmegen
Dolores, Nijmegen
Beoordeeld op 27 jun 2025
Buitenschilderwerk: Boeiboord
Fantastisch werk. Ze hebben het hele huis geschilderd. Erker, boieboorden, verschillende balkons, deuren, veel ramen en ze zien er als nieuw uit. Zeer nauwkeurig en netjes.