Van Berkel

Van Berkel beoordelingen (62)

• Review door H, Breda
    Beoordeeld op 26 jul 2022
    Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 80 m²; Buiten
    Goede communicatie. Eerlijke prijs. volgens afspraak zijn alle werkzaamheden verricht. Een foutje ontdekt, gebeld en de volgende dag aanwezig om het te herstellen. Kortom , zeker een aanrader !!!!!
  • Review door Sarieke, Oostzaan
    Beoordeeld op 10 okt 2021
    Beton als afwerkvloer aanbrengen: 29 m2; Keuken
    De betonvloer is niet glad afgewerkt. Op 1 punt niet goed afgehard (lijkt het), waardoor er stukjes beton af zijn. De vloer is zo stroef dat stofzuigen en dweilen erg moeizaam zijn. Meerdere malen contact over gezocht, maar iedere keer had hij een excuus om niet te komen. Vervolgens neemt hij de telefoon niet meer aan als ik bel. Erg ontevreden over.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoensbroek
    Beoordeeld op 5 jun 2021
    Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 26 m2; Kantoor in garage
    Helemaal top, dit is een man die zijn afspreken netjes nakomt en mooi werk levert. Hij heeft voor ons een zeer mooie gevlinderde betonvloer gemaakt. Vriendelijke man die alles tot in de puntjes regelt en pas weg gaat als het werk echt gereed is. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hem ten zeerste aan!
  • Review door Jeff, Fijnaart
    Beoordeeld op 12 feb 2020
    Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 20 m2; Garage
    Trap niet in de praatjes en beloften van deze man. Zegt afspraken niet eens af, laat staan dat hij ze nakomt. Levert geen kwaliteit, laat een bende achter. Kosten om het te herstellen zijn hoger dan het storten gekost heeft, en al 2 maanden geen gebruik van de garage kunnen maken.