Nikos, Maasland
Groepenkast installeren of vervangen: Extra groep installeren
Beste Nikos, Fijn om te lezen dat u het prettig heeft ervaren graag tot de volgende keer
Reactie geplaatst 14 dec 2022Uysal Elektrotechnisch Klusbedrijf
Reactie geplaatst 14 dec 2022Beste Klant, Bedankt voor uw positieve review!
Reactie geplaatst 14 dec 2022Beste Arieke, Hartelijk dank voor uw review en fijn dat u het prettig heeft ervaren!
Reactie geplaatst 14 dec 2022Beste Albert, Fijn om te lezen dat u het goed heeft ervaren!
Reactie geplaatst 14 dec 2022Beste Laurens, Bedankt voor uw positieve reactie graag tot de volgende klus!
Reactie geplaatst 14 dec 2022Beste Danique, Hartelijk dank voor uw goede review, graag tot de volgende keer!
Reactie geplaatst 6 nov 2022Beste Martijn, Bedankt voor uw positieve review graag tot de volgende keer
Reactie geplaatst 2 nov 2022Beste Ricardo, Bedankt voor uw positieve review fijn om te lezen dat u het positief en goed heeft ervaren!
Reactie geplaatst 2 nov 2022Beste Klant, Wat jammer dat u het zo negatief en slecht heeft ervaren. Ik heb inderdaad aangegeven dat ik niet eerder heb gewerkt met de elektronische puls dimmers maar ik heb wel geconstateerd dat de dimmers niet goed werkte op de gekochte lampen terwijl de lampen wel dimbaar waren zoals u had gezegd dat heeft u zelf ook gezien. Ik gaf daarna aan dat er dan andere geschikte dimmers of lampen moesten komen, ik heb ook aangegeven dat ik eventueel wil stoppen met de klus als u me niet vertrouwd want dat gevoel kreeg ik helaas. U zei daarna dat het hoe dan ook opgelost moet worden dat heb ik dan uiteindelijk ook gedaan. Alles is netjes van te voren besproken ook de extra kosten die zouden komen zowel materiaal als arbeid waarvan ik het bonnetje had u ging hiermee akkoord. Ik vindt het erg jammer dat het zo is gelopen ik heb alles netjes afgehandeld en opgelost. Over het opruimen gesproken, ik ben einde van de dag letterlijk de deur uitgewezen dus ik heb daar geen mogelijkheid voor gehad.
Reactie geplaatst 25 okt 2022