Review door Werkspot-gebruiker uit EemnesWerkspot-gebruiker uit EemnesBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 11 okt 2025Lekkage verhelpen: Lekkende prefab schoorsteenKlus is keurig uitgevoerd voor schappelijke prijs.
Review door Satya, HoofddorpSatya, HoofddorpBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 9 okt 2025Lekkage verhelpen: Weet ik nietI like the way the response,friendly behaviour and understanding the issue clearly , I got a nice report with clear explanation which is helping me for a permanent fix.
Review door Werkspot-gebruiker uit UtrechtWerkspot-gebruiker uit UtrechtBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 4 okt 2025Lekkage verhelpen: Weet ik niet, Sprake van vocht onder de marmoleu...Zeer goede service. Snel op locatie, goede analyse en aardig persoon
Review door Cindy, AmsterdamCindy, AmsterdamBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 3 okt 2025Lekkage verhelpen: Gap between floor and wall
Review door Christianne Cecile Goedhart, CulemborgChristianne Cecile Goedhart, CulemborgBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 2 okt 2025Lekkage verhelpen: Het putje is aan het lekken, misschien is het ki...Snelle reactie, duidelijkheid en zeer goed werk gedaan.
Review door Marieke, UtrechtMarieke, UtrechtBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 24 sep 2025Lekkage verhelpen: Weet ik nietZeer vriendelijk, professioneel en snel! Prima!
Review door Werkspot-gebruiker uit MaassluisWerkspot-gebruiker uit MaassluisBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 24 sep 2025Lekkage verhelpen: Weet ik niet
Review door Juliette, GoudaJuliette, GoudaBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 17 sep 2025Lekkage verhelpen: Lekkend dak
Review door Werkspot-gebruiker uit DelfgauwWerkspot-gebruiker uit DelfgauwBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 5 sep 2025Lekkage verhelpen: Weet ik nietSnel en vakkundig geholpen
Review door Werkspot-gebruiker uit Alphen aan den RijnWerkspot-gebruiker uit Alphen aan den RijnBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 4 sep 2025Lekkage verhelpen: Weet ik niet