Tuinreconstructie Van de Griend

Tuinreconstructie Van de Griend beoordelingen (67)

• Review door Klant van Tuinreconstructie Van de Griend
    Beoordeeld op 18 nov 2019

Bestrating in de voortuin aangelegd

Hard doorgewerkt, zelfs in de regen. Wat een harde werkers met een leuk team.
    (Bewerkt op 19 nov 2019)
  • Review door Don, Monster
    Beoordeeld op 8 mei 2019
    Bestrating: 30 m2; Tuin of Patio; Tegels, In overleg
    Tuin is in 2 dagen leeggehaald, afgegraven, opgehoogd en betegeld. Fijn dat de opdracht snel en goed uitgevoerd kon worden. Wij zijn dik tevreden!
  • Review door Linda Goudswaard, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 11 apr 2019
    Bestrating: 30 m2; Tuin of Patio; Tegels
    Kan zeker aanbevelen met deze mensen in zee te gaan. Afspraken worden nagekomen, er wordt snel op mail gereageerd en alles kon snel naar wens gelegd worden. Er wordt zeker meegedacht om alles zo prettig mogelijk te laten verlopen. Het zijn harde werkers die de boel netjes afwerken. Zou ze zo weer inhuren als we weer een klus hebben. Overall dus een fijne samenwerking.
    Beoordeeld op 10 nov 2018
    tuin ophogen
    Onze tuin werd door v/d Griend gedaan: boom verwijderd, tuin laten ophogen, tuin opnieuw laten betegelen met nieuwe tegels en een grote bloembak laten maken. Hun personeel hebben echt een zware kluif gehad aan het verwijderen van onze boom, maar ze hebben hard gewerkt. Een van de eigenaren (Björn) was aanwezig, maar hij heeft zelf niets gedaan. Hij was alleen constant aan de telefoon en heeft het personeel laten ploeteren. De andere eigenaar (Robert) heeft samen met het personeel de tegels gelegd. Hij had ons wel gewaarschuwd dat de tuin niet zo hoog als die van onze buren (20 cm) zou worden. Dat konden wij wel inzien, zolang de verhoging maar tot aan het hek zou komen. Toen wij later de tuin gingen bekijken, merkten we dat de betegelde tuin nog steeds tot ver onder het hek uitkwam. Weinig verschil met vóór de verhoging. Robert bleef volhouden dat dat was afgesproken en zeurde alleen over de betaling. Nee, wij zijn totaal niet tevreden over de eigenaren, maar wel over hun personeel!!
    (Bewerkt op 17 nov 2018)
  • Review door Rene, Zoetermeer
    Beoordeeld op 10 nov 2018
    Aanleg tuin
    Kan iedereen aanbevelen met deze mensen in zee te gaan. Afspraken worden nagekomen er wordt meegedacht om alles zo prettig mogelijk te laten verlopen. Het zijn harde werkers die de boel netjes afwerken. Zou ze zo weer inhuren als we weer een klus hebben. Echt een aanrader.
  • Review door Elwin, Hoofddorp
    Beoordeeld op 25 okt 2018
    Tuinschutting
    Klus kon snel uitgevoerd worden. Duidelijke communicatie over start van werkzaamheden. Vriendelijk personeel.