Tuinplantenloods.nl

• Review door Claske, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 23 aug 2021
  • Review door Edwin van den Sigtenhorst
    Beoordeeld op 20 jul 2021

100 meter beukenhaag/Hedera haag gesnoeid.

Top, zelfs in een fikse regenbui werd er keihard doorgewerkt met een mooie lach!
  • Review door Hanny, Haastrecht
    Beoordeeld op 16 jun 2021
    Tuinonderhoud: Onkruid verwijderen
    Michel en Thomas zijn hardwerkende, vriendelijke, serieuze werkers!!! Ik ben uiterst tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Review door Ottens
    Beoordeeld op 15 jun 2021

Haag aanplanten

Ik heb een lange Haag laten aanplanten. Ik had geen idee wat ik precies nodig had. Ook wilde ik nog een afscheiding die groen blijft in de winter. De mannen van tuinplantenloods.nl nemen snel contact op, dat was fijn. Ze legden uit waar ik voor kon kiezen en verasten mij mij een mogelijkheid voor een afscheiding die groen blijft. De klus kon al snel ingepland worden en alles staat nu netjes gepland. Ik ben erg blij met het resultaat en zal in de toekomst zeker nog een terug kijken, zag dat ze veel buitenplanten en kamerplanten hebben.
    (Bewerkt op 16 jun 2021)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeist
    Beoordeeld op 10 jun 2021
    Bestrating: 60 m2; Oprit; Grind
    Top! Goede gasten, hartstikke vriendelijk. Doen wat gedaan moest worden. Zou ze zeker aanraden.
  • Review door Aad, Alblasserdam
    Beoordeeld op 9 jun 2021
    Struiken en heggen snoeien of verwijderen: 4; Struiken snoeien
    Hovenier werkte hard ( het was erg warm op die dag ) Kwam niet erg pro over (elektrisch gereedschap van het merk van de Aldi ). Geen verlengsnoer maar haspel.
    (Bewerkt op 16 jun 2021)

Goedemiddag Aad, Bedankt voor jouw review. Fijn dat we de klus netjes hebben kunnen klaren. Het verlengsnoer waren we inderdaad vergeten. Onze excuses daarvoor. Ons elektrische gereedschap komt echter niet van de Aldi. De heggenschaar die wij bij u hebben gebruikt is van Metabo. Daarnaast mocht het zo zijn dat een bedrijf daarmee werkt, het eindresultaat is waar uiteindelijk voor betaald wordt. Fijne avond. Met vriendelijke groet, Mitchel Tuinplantenloods

Reactie geplaatst 16 jun 2021